Да се привържеш и да се обясняваш в любов може ,но не е така всъщност![]()
може,може то да се влюбиш по тоя начин.![]()
Първоначално написано от suitable
Да, за жалост ми се случи да се увлека по представата за едно момче, с което си пишем само. Хубаво е, че накрая се събрахме, но гадното започна, когато реалният той и образът му, който си бях изградила, взеха да се разминават...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами не, може да харесаш някой по скайп, ипосле като се видите да се влюбите, може и тотално да се разочароваш от това което виждаш. Аз се запознах в скайп с гаджето ми и после като се видяхме си го харесах още повечеи така сме вече 2 месеца говорим почти само по скайп, щото отгоре на всичкото той е от друг град.
Но влюбване не може да има според мен, може да има харесване, но докато не се видите не се знае как ще си изгредиш мнението са нея, към по-добро или по-лошо...
имах няква подобна глупост преди време,но беше по yahoo,но..хаха..как си вярвах,4е го оби4ам,без да съм го виждала..за мен влюбване по интернет не съществува!!!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...