.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: skype

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Да се привържеш и да се обясняваш в любов може ,но не е така всъщност

Град
    русе
    може,може то да се влюбиш по тоя начин.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Не мога да преценя всъщност... Да ОБИЧАШ човек който не си виждал и не познаваш лично за мен е невъзможно но да се ВЛЮБИШ в представата за този човек която си си изградил и в думите му мисля че може да се случи...
    Да.. мисля, че това накрая е най-вярното от всичко казано досега..

Да, за жалост ми се случи да се увлека по представата за едно момче, с което си пишем само. Хубаво е, че накрая се събрахме, но гадното започна, когато реалният той и образът му, който си бях изградила, взеха да се разминават...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ами не, може да харесаш някой по скайп, ипосле като се видите да се влюбите, може и тотално да се разочароваш от това което виждаш. Аз се запознах в скайп с гаджето ми и после като се видяхме си го харесах още повече и така сме вече 2 месеца говорим почти само по скайп, щото отгоре на всичкото той е от друг град.

Но влюбване не може да има според мен, може да има харесване, но докато не се видите не се знае как ще си изгредиш мнението са нея, към по-добро или по-лошо...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    имах няква подобна глупост преди време,но беше по yahoo,но..хаха..как си вярвах,4е го оби4ам,без да съм го виждала..за мен влюбване по интернет не съществува!!!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си