Знаеш ли разбирам те много добре. Мен ме нараниха п същия начин преди 3 месеца. Тежък урок който трябвапе да науча. В момента нямам друга връзка именно заради това че не мисля че съм готова да дам на друго момче това което вече дадох, а не беше оценено. Смешното е друго нещо , няма да разказвам подробности, но факта че вече дори няколко месеца след нашата раздяла той продължава да се държи по същия начин както след като се разделихме, притеснява се от моята компания, имаше ситуация , в която той прояви ревност. Но упорито казва че вече нямал чувства към мен, но фактите говорят друго. И въпреки това не мога и не искам да се боря за него защото знам че ще страдам отново, а не искам. Може би не си признаваме че все още имаме чувства, но понякога това не е достатъчно. По-добре да продължа сама без него макар и да ме боли от това.
А ти не страхувай да обичаш. МОже би момчето до теб наистина си заслужава. Нека сърцето ти само усети момента кога да даде възможност, но не пропускай да си дадеш шанс. Успех и напред.