- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- правата коса
момичета искам да ви попитам с какво си исправяте косите .... мойта е права само крайчетата са й начупени а искамда са и да прави и косата ми да е идеално права изправям я с преса .... и е идеално права и като изляза на вънка 1 -2 часа и па ксе начупва .... с какво д ая мажа или пръска мза да седи права през целия ден моляви кажете ми вече опитах всичко лак пяна и вакса ....
да бе даПървоначално написано от MissitY
земи си черен тафт в кутия, 100% ше ти седи ако не се мокри.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хахахахха...
Явно не става,свиквай с с начупените крайчета на косата ти!
ахахха..
ami qvno presata ne ti e hubavamoita kosa e chupliva i kato q izpravq mi dyrji докато не се искъпя.Vzemi si nova presa s keramichno pokritie i s po visoki gradusi
Първоначално написано от ivcheto1
пресатам и нагрява до 380 и е керамича не е от нея ...
а отностно черния тафт го ползвам като лакче 5-чка ...ама само за обема ...а за краичетата на вакса ли да го ползвам пак
,, yсмiвkaТа вiнаГi e на лiцеТо , но нikoi не раzbра kakВо мi е в сърцЕто .. ,,
ох да и аз съм така .. ужасно еПървоначално написано от bebe_bu
ако намериш накакъв начин пишии аз досега не съм намерила ..
![]()
като гел ше го ползваш, преди беше 6 ся е 5+ доволна ше останеш, мойта прическа без да се намокри не падаПървоначално написано от bebe_bu
![]()
ама няма ли да станат краищата много сплескани или .. ?Първоначално написано от tuzaro
кажи нещо повече
как се слага по точно
![]()
Други начини знаете ли ?![]()
епа май става сплескано ама на мен ми аресваПървоначално написано от InnchetO`bE
пиши у импулса tuzaro да видиш как седи
![]()
Първоначално написано от tuzaro
мерси много ще опитам и ще кажа как е станало дано се полочи
ако някой др знае др трик да казва не отказвам идейки![]()
,, yсмiвkaТа вiнаГi e на лiцеТо , но нikoi не раzbра kakВо мi е в сърцЕто .. ,,
Цяла седмица не си миеш косата... ужасПървоначално написано от ivcheto1
![]()
Ми една по-лека вакса или пък пяна да може да се оформи някак си. Ама къде отиде най-добрия начин за мене поне . Лак и гребен и си готовПървоначално написано от bebe_bu
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
как цяла седмица бе ти колко време не се къпишПървоначално написано от ivcheto1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Първоначално написано от InnchetO`bE
+1мн гадно така и
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
xaxa takmo i az tova se za4udih... ebati le6aПървоначално написано от BoRe
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
една приятелка се изправя с ютия ама тряа мн да се внимава че като се изгориш мн боли![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
момичето каза,че като си изправи косата й държи цяла седмица.това не означава,че не се къпе.Първоначално написано от wasntme_
ако пък вие всеки ден си миете косата и я изправяте
все пак мн хора са със суха коса и дори да не я мият 5 дена пак може да стои добре.не всички сме еднакви.
![]()
момичето каза,че като си изправи косата й държи цяла седмица.това не означава,че не се къпе.Първоначално написано от wasntme_
ако пък вие всеки ден си миете косата и я изправяте
все пак мн хора са със суха коса и дори да не я мият 5 дена пак може да стои добре.не всички сме еднакви.
![]()