- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем...Опитайте се да ми помогнете, моля ви :(
Предварително се извинявам, ако темата не е за тук, но просто не знаех къде да я постна.
Ами приятелят ми се забърка с едно момче или по - точно момчето се заяде с приятеля ми. Сега тва момче търси приятеля ми заедно с още 7-8 човека, за да го бие и аз наистина мн се притеснявам, защото хванат ли го... не ми се мисли направо. Но не само това е проблема...тва момче писа и на мене, а аз говорих с майка ми и тя каза, че тоя май преди време е изнасилил някво момиче и сега освен за гаджето ми се притеснявам и за себе си... Не смея да кажа на фр-то ми, защото знам, че ще тръгне да го търси, а тоя точна тва иска...Не знам кво да правя и не знам дали има някво решение на тоя проблем...ако някой може да ми помогне, ще съм му мн благодарна :S
наистина голям проблем![]()
ами тоя ако е изнасилил момиче би трябвало да се каже на полицията, иначе говори с някой възрастен да ви помага, кажи и на приятеля си, но му обясни че не искаш да се занимава (да го търси) с него и че те е страх...ох, не знам..търси помощ при възрасни![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Здравей мила,ами защо не пробваш с полицията?Звънни , кажи,че този е изнасилил момиче и да го приберат.![]()
...
ami toi go tyrsi s 7-8 dyshi vii pak saberete 10-20 -30 dushi i go namerete nabiite gi i kajete che ako pak se zanimavat s teb ili s nego pak shte qdat boi kato policiqta ne ti razreshi problema razreshi si go sama :P
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
МНоого кофти проблеммн сажелявам незнам кво да ти кажа там полиции и тем подобни глупости у българия нестаа... ше излезне и ше ви иска още повече
Първоначално написано от Drogiranata_
Той май е бил затворен ама е малолетен и са го пуснали, а на приятеля ми каквото и да кажа не мога да го спра, веднага ще тръгне да го търси и... става лошо. Говорих с майка (но не и за това, че е писал и на мен) ама тя кво да направи жената... Полицията отпада като вариянт - няма смисъл да ви казвам защо.. просто съм мн притеснена и не знам вече..Единствения вариант е да хванем и да ги набием ние, но... ние сме в малък град и няма кой толкова да ни помогне.
И после като те хване в някоя тъмна уличка сама усещаш ли к'во ще се случи ?Първоначално написано от sexy_bebz
+1Първоначално написано от mila92
Първоначално написано от chefff :>
Според тебе за кво се притеснявам толко?!
Т'ва да го биете го изключвай като вариант..после ще съжаляваш повярвай ми..![]()
Първоначално написано от chefff :>
така е... и аз не искам да се стига до бой, но ако скочат на бой... не можем да стойм така, нали се сещаш? Просто не знам вече...нямам нивки идеи и варианти и нищо...;(;(
Ти опитай тва с полицията, да си знаеш, че си пробвала. Той има досие, предполагам и ако след това се случи нещо с теб или приятелят ти - той отива в затвора. Или поне ще го обвинят.. Друго не знам какво да ти кажа, но не оставай безучастна.. Ако трябва после и с тв се свържи да се оплачеш от държавата..![]()
Това е много успокояващоПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
![]()
ми то катко гледам немаш никви вариантиможеби някакси дипломация смисъл говорете някакси и се разберете
Първоначално написано от Civilizationruller
Знам, че нямам вариани, а тва с приказките едвали ще помогне, защото седмица преди да тръгнат да го търсят (приятеля ми) си бяха писали двамата, че няма смисъл да се бият, че иска да е приятел с него, ама сега го търси да го бие...така че и тва отпада като вариант
офф ми то кат неостана нищо ... ми давайте suicide смисъл ддзн нека ви ступаПървоначално написано от sexy_bebz
и да не ви занимаа повече незнам незнам
![]()
аз лично незнам какво щях да напрая но сиг бащатата не би позволил да стане нещо той е голям връзкар знае мн мн хора в града и би ме оправил затова или suicide или възрастните някак да те опраят незнам мн мн кофти и мразен проблем напрао ми се иска го смажа оня и тълпата идиоти но немога
![]()
Какви са тези теории от рода на изнасилил момиче . Щом не е отишла самата жертва в полицията д аподаде жалба , това си остават приказки . Как трети човек ще ходи да приказва нещо без доказателства , чул недочул . Нямам думи колко елементарни съвети дават някои незапознати хора . Аз съм подавала жалба в полицията за побой , който ми беше нанесен от приятеля ми , но ти можеш да отидеш в полицията с гаджето си и да се оплачете , че ви заплашват , разкрасете нещата . Момчето ще бъде предупредено от полицията и няма да смее да прави нищо срещу вас , защото после много лесно ще го дръпнат . Успех .![]()
Ако властите и родителите ви са безсилни, и нямате връзки, може само с бой или по мирен път да се оправите. Ако второто не става, и остане само физическото спречкване(и вероятно изнасилване)(но винаги има начин да се избегне), реагирате в зависимост от това колко е тежка ситуацията. С какви си имате работа, обикновени хулигани или престъпници? Ако няма как да избегнете боя и неприятностите, или може да изтърпите лек бой, или вие да ударите първи. Но ако искат да ви бият и то много лошо, че и после пак да не ви оставят на мира, трябва или да хванете и убиете "изнасилвачът", или така да го пребиете и сплашите(психически), че да не ви обръща внимание после. Намерете слабите им места.
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 3:40 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Да бе, все едно като каже на полицията, че някой си е изнасилил момиче нещо ще стане! Ще го задържат за 24 часа(евентуално), ще го пуснат и ще стане по-зле.
-------------------------------------------
Вярно е![]()
vseki chowek ima slabi mesta, nqmam predwid fizicheski , a psihicheski f momenta ti si slabiqat chowekl , zashtoto tozi sus towa , che tursi priqateliat ti te e oplashil psihicheski i nemojesh da wzemesh prawilno reshenie.goworete s nego,ako wse oshte iska da se bie sus twoia priqatel.Kazwash na bashta ti , che te e natiskal i te e odaril i posle edwa li shte e tolkowa goliam biqach![]()
Еми като за начало никога не се разхождайте сами....бъдете по-голяма компанийка, че поне ако ви скочат да можете да им отвърнете. А ти некво спрейче моиж си носиш у джобеца, повечко масивни пръстенчета (играе ролята на бокс, повярвай ми помага) не знам за друго не се сещам. В много кофти ситуация си моме
Fuck you You fucking Fuckers
пфф... къде отиде честността 7-8 човека да бият един... що не се ступат 2-мата набързо дет се вика "тупа лупа" и да оправят нещата...
ако ли не и твоя приятел събира някои друг човечец и става страшно![]()
то вярно, че с бой нещата не се оправят ама...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Няма смисъл да забъркваш полицията. Ако незнаете-Ние сме в България!Така че те нищо нума да направят, а още по-лошо ако направят! Ще го задържат за известно време, после ще го пуснат и гледай какво става. Приятелят ще трябва здраво да мисли над това как да избяга от страната! Говори с някой възрастен-най-добре с баща си! Някой, който да ви помогне. Винаги се движи в големи компании и с възрастен ако е възможно, за да не ви хванат някъде сами. Въобще незнам как можем ние да ти помогнем...Просто бъди предпазлива!
Полицията няма да помотне от личен опит знам. Дори и да го задържат ще го пуснат след месец и тогава ще стане страшно. Може би трябва да се съберете 10-20 човека и да го пребиете.
Дори живота да не струва, той пак трябва да се изживее.