- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелите ми
Имам проблем с приятелите ми се караме за много дребни неща примерно кой с кой сяда(в училище) и тва да проблем но много малък,но от малък проблем става голям спор.Искам просто да не се караме за такива неща.Как да оправя сичко.Защото взяимно се сърдимсмешно.Но мен ми е гадно и не искам да загубя приятелите ми.Ако някой има отговор да пише.Неискам гадни коментари.
help me please
Ахъ (: Порастнете.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Научи се да отстъпвашкогато те видят че правиш компромиси за да оцелее приятелството ви, и те ще започнат да отстъпват и така малко по малко проблемите ще се смалят до минимум
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
На колко години сте , че да се карате кой до кой да сЯда? scoobydoors е прав/а
Trance/House Only in my heart..
ГРЕШНО,ГРЕШНО АМА АБСОЛЮТНО ГРЕШНО.. ако ти почнеш да правиш компромиси,те ще решат че могат да те въртят на малкия си пръст... имах такава приятелка,която се научи само аз да отстъпвам и си мислеше,че винаги ще е така. Затова ви съветвам да намерите друг начин и по-добре спрете да се карате за глупости. Предполагам сте достатъчно големи да се осъзнаете и да говорите като нормални хора..Първоначално написано от scoobydors
Да но като гледам за кво се карат не ми се вярва дали са достатъчно гоЛеми....![]()
Trance/House Only in my heart..
Не говорим ли за приятели, а не за познатиПървоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
щото ако наистина са ти приятели (както казваш) няма да те въртят на малкия си пръст. А колкото до теб - то това дето си го имал не е било приятелка, по скоро позната
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първо съм женско![]()
И второ приятелка си беше .. ама...
Както и да е то си зависи и много от хората.Дано наистина да са се оправили.
Защо се карате за такива глупави неща?! Всеки да сяда с когото си иска какъв е проблема в едното сядане?! Вземете порастнете
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..