.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Приятелите ми

Имам проблем с приятелите ми се караме за много дребни неща примерно кой с кой сяда(в училище) и тва да проблем но много малък,но от малък проблем става голям спор.Искам просто да не се караме за такива неща.Как да оправя сичко.Защото взяимно се сърдим смешно.Но мен ми е гадно и не искам да загубя приятелите ми.Ако някой има отговор да пише.Неискам гадни коментари. help me please

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ахъ (: Порастнете.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Ямбол
    Научи се да отстъпваш когато те видят че правиш компромиси за да оцелее приятелството ви, и те ще започнат да отстъпват и така малко по малко проблемите ще се смалят до минимум
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

На колко години сте , че да се карате кой до кой да сЯда? scoobydoors е прав/а
    Trance/House Only in my heart..

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Научи се да отстъпваш когато те видят че правиш компромиси за да оцелее приятелството ви, и те ще започнат да отстъпват и така малко по малко проблемите ще се смалят до минимум
    ГРЕШНО,ГРЕШНО АМА АБСОЛЮТНО ГРЕШНО.. ако ти почнеш да правиш компромиси,те ще решат че могат да те въртят на малкия си пръст... имах такава приятелка,която се научи само аз да отстъпвам и си мислеше,че винаги ще е така. Затова ви съветвам да намерите друг начин и по-добре спрете да се карате за глупости. Предполагам сте достатъчно големи да се осъзнаете и да говорите като нормални хора..

Град
    пред компа :D
    Цитирай Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
    ГРЕШНО,ГРЕШНО АМА АБСОЛЮТНО ГРЕШНО.. ако ти почнеш да правиш компромиси,те ще решат че могат да те въртят на малкия си пръст... имах такава приятелка,която се научи само аз да отстъпвам и си мислеше,че винаги ще е така. Затова ви съветвам да намерите друг начин и по-добре спрете да се карате за глупости. Предполагам сте достатъчно големи да се осъзнаете и да говорите като нормални хора..
    +1

Да но като гледам за кво се карат не ми се вярва дали са достатъчно гоЛеми....
    Trance/House Only in my heart..

Ами мерси вече не ми трябват съвети

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
    Не говорим ли за приятели, а не за познати щото ако наистина са ти приятели (както казваш) няма да те въртят на малкия си пръст. А колкото до теб - то това дето си го имал не е било приятелка, по скоро позната
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Първо съм женско
    И второ приятелка си беше .. ама...
    Както и да е то си зависи и много от хората.Дано наистина да са се оправили.

Град
    Там, където е сърцето...
    Защо се карате за такива глупави неща?! Всеки да сяда с когото си иска какъв е проблема в едното сядане?! Вземете порастнете
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си