- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прекалено слаба ли съм?
Hi!Spored vas normalno li e na 14godini pri r1st 160 da teja 37kg?
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
омг! много малко бе,предполагам си супер слаба :X:X:XПървоначално написано от sappy
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Айде стига сте се тревожили за теглото. На всеки човек килограмите му стоят различно. Аз например съм 170см, 45кг, ама ми дават повече. Явно имам леки кости![]()
Само си търсите излишни комплименти.Да, слаба си.
Комплексарска работа,бе ..![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И аз съм прекалено слаба на 15 години съм висока съм 158 и тежа 38 кг.
Така че не се притеснявай и аз съм кат теб.![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
nali za t'va e foruma?!?I kompleksarkata si tiПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
sappy, хаха .. аз нямам от какво да съм комплексирана![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
+1Първоначално написано от Elisa`Day
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
+10000000000000000Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Леле как и се нахвърлихте,ако бяхте прочели по-внимателно заглавието на темата,и самия пост към темата сигурно нямаше да започнете с коментарите кой е комплексар и кой не е.Момичето пита дали е прекалено слабо и дали е нормално да бъде толкова слаба,на мен лично тези въпроси не ми звучат никак комплексарски,а даже напротив.
По темата:смятам че има защо да си разтревожена,не казвам че ти има нещо здравословно,но при ръст 160 трябва да си поне 45-50 кг,че даже и 45 са малко.Възможно е както казаха нагоре костите да са леки.От друга страна ти сега си в пубертета така че тепърва се развиваш,и все пак аз на твое място бих се консултирала със специалист,за всеки случай.
blagodarq ti za s1veta i podkrepataПървоначално написано от Undying
![]()
Undying moje i da si prava vseki si ima poziciq i mnenie po vseki vupros ,no da si meri prikazkite i da ne mi prashta takiva suobshteniq nqkva 14 godishno momichence :"navri si go otzad t1pa kompleksirana kurvi4ke" lichi si kolko e vuzpitana...
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Е,това вече е друга тема,незнаех за това,ама айде да не осираме темата.Първоначално написано от g1rl4eto_
e tova ve4e si e bash kompleksarska rabota da prashta suobsteniq i da obijda horata
Слабичка си. И аз сътм г/д така, само че съм по-висока и тежа повечко... Опитай се да качиш някое килце.
Ами да слаба си, аз съм 164 и 41 кила горе-долу аз трябва да тежа 44-54, а ти към 40-50
^Направила си си профил с единствена цел да пишеш в тема от преди 4 години, чиято авторка сигурно е забравила за съществуването на този форум... о.о