.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    anonymous485803
    Guest

Re

@NIakoitam Благодаря за хубавите думи и за това, че харесваш постовете ми!!!
    Иначе по въпроса София-Провинция, съм се изказвал вече, само ще копипействам.
    Нищо против нямам нестоличани, даже повечето ми колеги не са от София, и с тях се разбираме перфектно. Зависи си от човека, обаче е факт, че някои хора пренесоха простотията и селянията си в столицата. Според мен селянията не е това кои къде е роден и откъде идва. Селянията си е манталитет. Познавам хора, които са от села, които в буквалния смисъл на думата ги няма на картата и които хора са много интелигентни и културни. Познавам и трето поколение софянци, чиято селяния няма равна на себе си.
    Иначе в случая хейтъра не си ти, хейтъра е Алабалапортокала. Той се заяжда с хората и почва първи да ги предизвиква.

Град
    Дълбините на канала :D
    ти си прикрит гей

Супер фен
    Лолололо. Колко неща са се изписали за мене и колко много внимание ми е обърнато докато ме нямало. Я гледай ти. НякойТам и Влади81 голямата комбина станаха. Тези 2 момченца си мислят че ме закопали като изписали 1 тон безмислици.

Не съм си играл да чета всичките тези безмислици защото няма никакъв смисъл от това. Някойтам само толкова ли можеш бе моето дете ? И си вярваш че това е начина да затапиш 1 човек публично. Само че си си изгубили времето да напише толкова булшит показва че ти все пак си се засегнал и доста. Също така потвърждава написаното по твой адрес от моя страна също така и се разбира че аз все пак без да искам някъде във форума, някъде в някоя тема в някое мое мнение съм засегнал нещо което те гложди нещо което те тормози нещо което те комплексира ( с извинение за баналната дума). Долавям че тук има лична основа при което аз съм пас, не забравяй че единствения затапен си ти, защото докато се суетиш какво да напишеш докато мислиш как да ме обидиш докато стои пред монитора и маструбираш аз правя куп други неща. Това че си на 22 години и си девствен и не можеш да си намериш гадже не означава трябва да завиждаш. Не става така човече. Казах ти че съм психолог моето момче но ти нещо не ми повярва. Ето виждаш ли как с няколко думи се отваря кутията на пандора от вътрешността ти

и оттук пускаме паралел

към другия ми обичан потребител ВЛАДИОСЕМДЕСЕТ И ЕДНО. Него вече знам къде съм го закопал. Той също си го знае много добре и усилено ме преследва из форума криейки си като някой канален плъх дебнейки възможност да си го върне затова че бе направен за смях пред целия форум та се стигна до заплахи от негова страна към мен. Е разбира се аз му се предложих да се видим, но веднага се почна с извиненията. Влади81 нима забрави ? Нима забрави как се хвалеше на 15 годишните хлапета как си имал толкова много имоти как си бачкал в щатите как си спечелил еди си колко пари как си бил това и онова, ама се осра... При него също има лична основа към мен и лична омраза която той има защо да изпитва. Разбирам го, но не съм виновен че съм засегнал неговите болни местенца. Момчета....всичко лично към мен го пишете на лично съобщение иначе всичко останало си е реклама към която е добре дошла за мене

Съжалявам ви момчета. Лесно предсказуеми сте и не представлявате интерес за мен. Това си има обяснение разбира се. Вие сте ограничени хора с малко интереси и много тесен светоглед. И понеже сте в такава далечна възраст че да имате оправия заслужавате ако не друго поне съжалението ми. Амин !

Докато сте засегнати и афектирани от думите не се мъчете да ме закопавате затапвате етцетера защото не можете. Нямате достатъчно акъл и това си проличава. Аз не се заяждам с хората говорейки на сляпо като вас двамата, аз ги удрям право в целта право в болните им места и както се вижда те веднага изревават на умряло. Е това че ви не УТТЪРВА пичоФи е отделен въпрос. Като не можете да държите на критика НАПУСНЕТЕ къЩата на биг брадър веднага ! Поздрави, от камъчето в обувките ви

Алабалапортокала, третия ред в дясно . Бях забравил кво шоу става тука

Мега фен Аватара на mynichka
    да трябва д ати пука
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Alabalaportokala сексиии

Искам само да Ви задам един въпрос.

Искам просто да знам как се казвате.

Юлиян професорчето

или

Петър скинчето.

Не за друго,а защото Сте по-тъп от двамата взети заедно.

хъхъхъ жмъ

vladi81 е прав бе, портокала! И да ти кажа че леко се изложи с това "Няма да ви чета глупостите", айде скрий се... Наистина прекаляваш и много се правиш, чак си смешен. Добре държеше, ама сега губиш почва и губиш фенки И как не де, отговаряш насрано и не на ниво...

Цитирай Първоначално написано от vamp
    И все пак не ми се струва нормално и готино,че станах такъв.Иска ми се да бъда щастлив наивен глупак,който мисли,че има много приятели и хора които го обичат...
    Ми, разбира се че не е нормално.
    Но ето ти и утешилен цитат: "Мразя това, в което се превърнах, за да избягвам от онова, което мразех"
    Разбирай го както искаш. Според мен си бягал от жестоките, студени хора, които нараняват и не им пука как си раздаваш душата и постепенно си станал като тях.

vladi81 ми се струва интелигентен, но идеализмът ми не може да преглътне, че vamp е "тоооолкова прав"... Може би защото не съм огорчена до крайна степен... Може би е въпрос на време да стана като вас, така болезнено "реалистична".. Ама аз вярвам че там някъде има човек, който няма да ми изневери и ще ни е стабилно семейството.
    Вярно е, че живеем сред пошли и мизерни хора, но ние с нашата интелигентност знаем кои са те и може да открием правилния човек, а не да газим всичко живо (както се беше изразила NiкЕ, шапка й свалям!)
    Тъпите пошли женици да си се свалят с който искат. Те едва ли осъзнават че са мизерни и жалки, на ниско духовно ниво...
    Не знам как да с изразя, но се надявам да е разбираемо.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    vladi81 е прав бе, портокала! И да ти кажа че леко се изложи с това "Няма да ви чета глупостите", айде скрий се... Наистина прекаляваш и много се правиш, чак си смешен. Добре държеше, ама сега губиш почва и губиш фенки И как не де, отговаряш насрано и не на ниво...

Цитирай Първоначално написано от vamp
    И все пак не ми се струва нормално и готино,че станах такъв.Иска ми се да бъда щастлив наивен глупак,който мисли,че има много приятели и хора които го обичат...
    Ми, разбира се че не е нормално.
    Но ето ти и утешилен цитат: "Мразя това, в което се превърнах, за да избягвам от онова, което мразех"
    Разбирай го както искаш. Според мен си бягал от жестоките, студени хора, които нараняват и не им пука как си раздаваш душата и постепенно си станал като тях.

vladi81 ми се струва интелигентен, но идеализмът ми не може да преглътне, че vamp е "тоооолкова прав"... Може би защото не съм огорчена до крайна степен... Може би е въпрос на време да стана като вас, така болезнено "реалистична".. Ама аз вярвам че там някъде има човек, който няма да ми изневери и ще ни е стабилно семейството.
    Вярно е, че живеем сред пошли и мизерни хора, но ние с нашата интелигентност знаем кои са те и може да открием правилния човек, а не да газим всичко живо (както се беше изразила NiкЕ, шапка й свалям!)
    Тъпите пошли женици да си се свалят с който искат. Те едва ли осъзнават че са мизерни и жалки, на ниско духовно ниво...
    Не знам как да с изразя, но се надявам да е разбираемо.
    +1

Мога да кажа едно.Когато фактите говорят...и Боговете мълчат.

vamp, не те познавам, но съдейки по това, което чета едно ще кажа - шапка ти свалям. И споко, по-добре е да не ти пука. Не знам до колко мога да твърдя това, защото аз не съм като теб, но би ми било много по-лесно в живота ако бях. На кому е нужно да търпи разочарования след като може да ги избегне... радвай се на това, което виждаш в огледалото. Ще си позволя обаче един съвет към теб. Както държиш на разстояние хората, бъди нащрек да не отблъснеш и жената, която би могла да се окаже любовта на живота ти. Успех в начинанията

Супер фен
    @niakoitam ти ограничен типаж такъв преди да правиш класификации на когото и да било се погледни себе си. Юлиан Вучков ? Какво за него ? Нима той тъп ? Тъп си ти и оная сурия тийнове които сте като стадо овце. 1 да каже нещо и останалите след него се смеят без да си имат хабер защо ? професора вече си е изкуфял няма какво да се лъжем, прави доста тв изцепки,(това се получава сексуалната незадоволеност и от липсата на жена до него, нормално. ти вървиш по неговия път и то доста уверено без спирачка ) но за сметка на това говори и доста верни работи които като се има впредвид наличието на безмозъчност при теб е доста трудно да усвоиш и разбереш. Да по тъп съм от професора, но ти и владиосемдесетиедно взети заедно не можете да се мерите с никой друг по тъпотия,ограниченост и човешка глупост.

vladi81 е прав бе, портокала! И да ти кажа че леко се изложи с това "Няма да ви чета глупостите", айде скрий се... Наистина прекаляваш и много се правиш, чак си смешен. Добре държеше, ама сега губиш почва и губиш фенки Very Happy И как не де, отговаряш насрано и не на ниво...
    Не ме карай да търся първата тема на гусин влади81 че да ти куотвам кви ги е надробил. Той много добре си знае че пише глупости, не е необходимо да му ги чета и съответно да се товаря излишно.Дали отговарям на ниво или не някойтам и влади много добре знаят какво съм им засегнал с моите теми или мнения, но не им стиска да си го признаят. Е надеждата умира последна и ще чакам да си признаят за какво толкова хейтват и завиждат. Е нищо аз ще продължавам да се веселя и забавлявам на техен гръб . Успех фелас

П.С. Фенове ? Загуба ? Аз не съм дошъл в тоя форум да трупам фенове. Те сами се образуват. Едни от тях са пак повтарям владито и някойтам. .

Чшшшш момченце къде ме слагаш до теб бе. Та аз ако приличам на теб по добре да се самоубия и да изчезна безследно.
    Ако сме ти толкова трън в очите на теб аз и vladi81 направи една анкета и сложи твои мнения и мой или на vladi 81 или и на тримата да видиме кой ще е най назад.С тези изказвания ми стана ясно какъв си.О ти горкичкият,просто имаш нужда от внимание и някой да те изслуша и като ти стане скучно си избиваш коплексечатата във форума.Съжалявам пич,ама то и не е лесно да си тъп разбираш ли.
    Значи си остави малко време да ми изчетеш мненията до край .Давай все в същият дух,чети,учи се.Аз съм сигурен че този с комплексчето си ти ама айде карай.И понеже си "много умен" затова не се сети защо те нарекох така.Защото и двамата въпросни индивиди с който те наименуват като теб въртят въртят и все на едно и също място се връщат и все си имат някой неудобни.Те и други го казаха това,което аз го казах ама те устройва да се правиш на тъп нали.Едно е да умуваш на двама,а друго на целият форум.Ама то всъщност къде ли е разликата като репертоара ти е все един и същ.Аз специално вече мога да ти го изрецитирам.

Мисля , че доверието ти към момиче ще се върне ако не те е страх да се впуснеш в сериозна връзка . . . ти изискваш от момичетата някфи неща . . . а ти правиш ли ги ? Имаш право да изискваш нещо от някой , което и ти правиш ако ти грешиш по същия начин неможеш да искаш момичето да не го прави .

П.П момиче съм просто исках да си дам мнението
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Супер фен
    Чшшшш момченце къде ме слагаш до теб бе. Very Happy Та аз ако приличам на теб по добре да се самоубия и да изчезна безследно. Razz
    Ти ако приличаше на мен нямаше да завиждаш и хейтваш.

Ако сме ти толкова трън в очите на теб аз и vladi81 направи една анкета и сложи твои мнения и мой или на vladi 81 или и на тримата да видиме кой ще е най назад
    Вие не сте трън в очите ми, а забавление когато влизам в този форум. Ако ти си глупак който се влияе от анкет в тийнпроблем точка нет то аз не съм.Ако ти беше уверен в успеха си немисля че би имало нещо което да те спре да пуснеш тази глупава анкета която не би ми повлияла с нещо, но излиза че ти си доволно глупав само за да лаеш, влияйки се от някакви си анкетки. Кво стана ве момче имаш нужда от помощ ли или какво ?

О ти горкичкият,просто имаш нужда от внимание и някой да те изслуша и като ти стане скучно си избиваш коплексечатата във форума.Съжалявам пич,ама то и не е лесно да си тъп разбираш ли.
    Няма човек който да няма нужда от внимание ! Включително и ти имаш нужда от това. Знаеш ли каква е разликата между мен и теб ? Това че аз не получавам желаното внимание от тйнпроблем, аз получавам забавлението когато съм в нета, а ти търсиш внимание от ВЕЛИКИЯ влади81 който е толкова тъп че не знае за какво става въпрос в цялата схема. Благодариш на хора които не познаваш или които не си виждал, само само и защото са се застъпили за теб което означава че в реалния живот си ограничен от такова внимание. Май аз започвам да разбирам за теб повече от колкото ти за мен...

Значи си остави малко време да ми изчетеш мненията до край Very Happy .Давай все в същият дух,чети,учи се.Аз съм сигурен че този с комплексчето си ти ама айде карай.И понеже си "много умен" затова не се сети защо те нарекох така
    Наречеме така защото си една тъпа манипулируема пешка която се влияе от чуждите мнения за нейното собствено. Ако другите овце не бяха твърдяли едиси кво за Вучката нямаше да ме сравняваш с него. А да си манипулиран от някви си овце на цели 22 години остава извода че и ти си една голяма ОВЦА

Те и други го казаха това,което аз го казах ама те устройва да се правиш на тъп нали.Едно е да умуваш на двама,а друго на целият форум.Ама то всъщност къде ли е разликата като репертоара ти е все един и същ.Аз специално вече мога да ти го изрецитирам
    Е какво като и други го били казали бе батко някойситам ? Ти на тях ли се осланяш ? Ще ти кажа нещо моето дете (въпреки че съм по малък от теб ) много глупав трябва да си че да се хващаш толкова за мненията на другите, но ти си тъпак по природа който има само он-лайн приятели и разчита само на тях да го подкрепят в този изключително труден момент на човръкнат комплекс. Ти добре знаеш че не аз съм човекът с комплексите иначе не би се занимавал с комплексари нали ?

Пак сте матиран колега. Потърсете друг начин

pich prosto trea da si im interesen zagubish li tova svoe predimstvo gubish i tqh jenite...parite syshto sa opredelqsht factor golqm procent ot mladite dvoiki jiveeshti na semeini nachela se provalqt zaradi tova se pak uspeh ti jelaq

Божееее,колко мъка има по тоя свят Божеее.
    Не ще последвам примера на другите и няма да се занимавам с теб.Очевидно си бая тъп да разбереш някой разботи.
    Ще те оставя да изпиташ своя душевен оргазъм фъф форума.

Супер фен

Каза големия умник и батко. Я сега споделете сега гусин просветлен на нас невежите люде какви работи трябвало да разбираме ? Ама то така най лесно. КъТу малките деца. Ти не разбраш това това и това, айде оправяй се. Обясни поне бре момко. Библията гласи да не споменаваме името Господне напразно, затова си трай по добре и не се цепи неподготвен както обичаш всеки път спорейки с мен. БТВ ще чакам да дадеш обстойно определение за душевен оргазъм. Аз доволно се забавлявам зад монитора, а теб (без да гледам) виждам че си напът да ревнеш.

П.С. Ти верно ли си на 22 или това е само за пред момиченцата във форума ?

Лошия батко някойтам който ще дойдел със 100 килограмовите говеда да ме биел .W00h000. SHOW MUST GO ON !

По темата : в този живот печели безскрупулния и безмилостен човек който се не оставя на емоциите да го завладеят, останалото се депресира, реже вени,плаче и духа супата ! Поздрави !

anonymous485803
    Guest

Re

@ Алабалапортокала. Вече казах какво мисля за тебе преди две страници, няма да се повтарям. Това което личи обаче от последните ти писания е, че:
    1. Хейтърът си ти. Лаеш като недохранен помяр, които само знае да лае, но не хапе.
    2. Тоя които копнее за внимание и съжаление си ти, не е Някоитам. Сигурно си гледал култовата анимация, Ice Age. Приличаш ми на главния герой Сед.
    Имам опит с общуване с хора като теб и наблюденията са ми, че в част от случаите от дистанция или когато са сигурни, че няма страшно са доста отворени, но когато се приближиш до тях, се подтискат и започват да се извиняват. Другото ми наблюдение е, че когато ги удари някои, те не отвръщат на удара а започват да се кефят. Все едно като ги биеш и ти викат, удряй ме по-силно. Там в дебелите книги това явление го наричаха нещо от рода на “подсъзнателен мазохизъм”.
    Ти твърдиш, че си умен човек и аз не го оспорвам. Като заговори и за душевни чекий някакви бих ти препоръчал да погледнеш този блог. http://philosophy.log.bg/
    Аз където съм “толкова тъп и не знам къде се намирам” четейки материалите там изпитвам душевн оргазъм, пък при тебе сигурно ще е нещо повече.
    И като заговорихме за интелигентност я погледни тия неща по-долу. Тестчета некакви.
    Е тва първото е от Менса, сигурно знаеш, за тази организация, няма какво да ти обяснявам. Неведнъж се казвал, че си много добре с английския, което ме навежда на мисълта, че успешно ще се справиш с това:
    http://www.mensa.org/index0.php?page=12 Я пусни после резултатите тука, да видиме колко си умен.
    Ето и нещо по-елементарно.
    http://oncho.hit.bg/kafe/IQtest2.htm
    http://oncho.hit.bg/kafe/IQtest1.htm
    http://www.triada.bg/tests/IQEurope/Test.asp
    http://www.triada.bg/tests/IQ2/Test.asp

Едва ли ще ти се опре. Пусни и от там некои резултати.
    И като за финал ето тука да вървиш: http://send2hell.net/idi/namainatasi.php

vladi81 остави го.Нека се оправя в живота щом си вярва.Аз го оставих да си пише каквото поиска,защото видях че акъл с лопата не можеш да налееш.Пък и от изказванията му установих вече че е човек на който му липсва внимание и с постовете си само се опитва да си привлече такова,за да се чувства по пълноценен и да се кефи отстрани на сеира.Аз отказвам да му участвам в игричките.Да не си мисли че ме е затапил нещо. ПО добре и ти направи същото.Нали знаеш:Накажи глупака с мълчание.

Супер фен
    Влади,Влади,Влади,Влади....,н е ми следиш и схващаш мисълта което ме кара да смятам че си бавноразвиващ се . Както и да е. Я ми обясни що е "недохранен помяр" . Ватевер. Искам да ти кажа че няма да тръгна да решавам жалките ти тестове за интелегентност само и само да доказвам че съм интелигентен. Това бих го направил ако имах някакво съмнение затова, но след като нямам не виждам причина да го правя. Аз не съм комплексиран като тебе че да се доказвам на хората за щяло и нещяло и то баааш по форумите...Аз те офертирах да се видим на живо да поговорим фейс ту фейс, да обсъдим това онова, ама ти се поуплаши.Същото се отнасяше и за оня другия лешпер някойситам, ама той пък ще вика 10 човека по 100 кг да ме бият и няма как...Е нищо шанс. Обидите ти в нета се дължат на това че четеш някакви психо лайна мъчейки се да ми сглобиш някакъв удобен психопрофил, понеже си доста позаинтересован от такива като мене. Нали така Влади ?
    И след като ми даваш някакви глупави тестчета, покажи и ти резултати. Както и да е, не е необходимо, защото човек може да симулира даден резултат от такива тестове...което пак показва че са глупави.
    Имам опит с общуване с хора като теб и наблюденията са ми, че в част от случаите от дистанция или когато са сигурни, че няма страшно са доста отворени, но когато се приближиш до тях, се подтискат и започват да се извиняват
    Пак повтарям. Хайде да пием по бира тогава да видим дали ще се подтисна или извиня....Ще чакам да ме известиш с ЛС за договорка къде да се видим !

П.С. Искам да ти кажа че само като погледнах тестове ти разбрах колко лесни и елемнтарсни са...нямаше нужда да ходя към края. Ако си мислиш че с някакъв тест от интернет си тестваш интелигентността то ти си супер заблуден

Поздрави !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си