Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Не,просто ми става смешно и лигаво,защото знам по същество как се образуват такива "ебачи" като теб и знам че и аз се канех замалко да тръгна по тоя път на самозълъгването,а виждам около мен хора,които са тръгнали пък даже си и вярват като теб.А как става ли?Ще ти отговоря.Повярвал някои на някое момиче.То го преебало и той решил да си излива злобата срещу всички момичета.Поучава тези,които по скоро са изпитали чувството да ги преебат и все още са уязвими,защото за момента не могат да спрат да разсъждават емоционално и се учат от други такива,при който е минало малко повече време "ебачи".Просто примери около мен както във форумите така и в реалността бол.Затова ми става лигаво и те бъзикам,не защото си ми напипал някакво коплексче,а защото знам че и аз за малко да тръгна по този път,но се оттърсих от емоциите и почнах да разсъждавам с акъла си,което явно на теб ти е трудно да направиш.Явно съм по-силна личност отколкото си мисля.
А батко може да си на друг ама не и на мене,защото има да ме гониш още 2 години за да сме поне набори,а като гледам и по акъл май съм ти батко.
Звучи сладко и удобно жалко че все така далече от истината. Дали си по силен от мене или не, не можеш да твърдиш това след като нито ме познаваш нито аз теб. Не знам за какви емоции ми говориш след като те не присъстват почти в мене. Виж сега оценявам че признаваш колко зле си бил и колко много са те преебали, е това не се отнася за мен. И ако искаш да знаеш 5 пари не давам какъв си бил и какво ти се е случило, аз не съм отдушник. Както и да е. Колкото повече ме хейтваш толкова по-добре за мене, само не ми се оправдавай за лигавото. Хитро е наистина,но при мене тези номера не минават. Ти може да си психолог аз съм 2 пъти повече психолог от тебе...

Поздрави !
1 Най-малко пък ще се "изповядвам" на такъв "ебач"като теб пък ако ще и последният човек на земята да си.
2.Не ми се прави на много корав,защото по форумите е много лесно.
3.Ако решаваме да се затапваме мога да те затапя какти и когато си поискам(без да се хваля).
4.Бъди на който си искаш отдушник.
5.Продължавай в съцият дух и ще го караш само на курви и на чикии.
6.Можеше да продължа в същият лигав тон,но реших да ти отговоря като човек.
7.Като си толкова "неемоционален"какво поучаваш "децата" във форума.Нали има опасност после да ти вземат "пичките".
8.Явно ти пука от това,което говоря.
9.Спирам да спамя в тази тема,защото авторът е много по-голям пич от тебе ооооо велики ебачо на ебачите.