Не,просто ми става смешно и лигаво,защото знам по същество как се образуват такива "ебачи" като теб и знам че и аз се канех замалко да тръгна по тоя път на самозълъгването,а виждам около мен хора,които са тръгнали пък даже си и вярват като теб.А как става ли?Ще ти отговоря.Повярвал някои на някое момиче.То го преебало и той решил да си излива злобата срещу всички момичета.Поучава тези,които по скоро са изпитали чувството да ги преебат и все още са уязвими,защото за момента не могат да спрат да разсъждават емоционално и се учат от други такива,при който е минало малко повече време "ебачи".Просто примери около мен както във форумите така и в реалността бол.Затова ми става лигаво и те бъзикам,не защото си ми напипал някакво коплексче,а защото знам че и аз за малко да тръгна по този път,но се оттърсих от емоциите и почнах да разсъждавам с акъла си,което явно на теб ти е трудно да направиш.Явно съм по-силна личност отколкото си мисля.
А батко може да си на друг ама не и на мене,защото има да ме гониш още 2 години за да сме поне набори,а като гледам и по акъл май съм ти батко.