- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в най - добрия си приятел
Откачам вече .. трябва някъде да си излея душата че незнам ..
Оказва се че май съм влюбена в най-добрия ми приятел .. Всяка вечер заспивам с мисълта за него .. и се събуждам с тази мисъл.. например когато не съм се чула с него 1 .. 2 дена аз откачам тотално.. а да не ви казвам каква ми беше реакцията когато разбрах че ще на море ( седмица преди това ревах като луда ..) ее поне се сещаше за мен :)
сега си дойде от морето и съм щастлива .. Но винаги има едно но .. той иска да се хвана с негов приятел който аз аз не харесвам .. когато ме попита защо казах му че искам друг а той ме попита кой .. нямах смелост да му кажа че е той .. ;(
Оле не побърквам се .. просто вече незнам какво да правя .. но поне казах каквото ми е на душата .. Ако някой съм го отекчила съжелявам ...
Ако той не показва, че и той те харесва, не предприемай нищо-само ще си развалите приятелството.най-добре е някакси дискретно да го попиташ кой харесва, има ли гадже, за да ти се изясни ситуацията поне донякъде.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Често срещан проблем,но не ме отегчи,споко![]()
Естествено,че няма да тръгваш с приятеля му,щом не иэпитваш нищо.
Не энам обаче твоя човек как гледа на теб.Според теб той има ли някакви по-специални чувства към теб или всичко е на приятелски начала?
3ащото,ако мислиш,че чувствата ти са споделени,приэнай му.
И на колко си ?
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
За годините почти на 16 съм .. а това дали има някакви по специални чувства незнам ето пример когато се видим и аз му подам ръка той не иска а казва така няма да стане и ме гушка .. и незнам какво да си мисля .. никога не съм предполагала че мога толкова да се привържа кам някое момче .. ;(
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
Ами както казаха по-нагоре - поразпитай го дали си харесва някоя и т.н. Според мен ако сега рискуваш и му признаеш, че изпитваш по-специални чувства към него има вероятност да се изплаши първоначално (ако не изпитва същото към теб) или да си загубите приятелството. Моят съвет е да изчакаш, да видиш как ще се развият нещата по-натам и най-вече - да разучиш дали няма симпатии към друго момиче, обръщай внимание на всеки негов жест и действие - ако усетиш, че има нещо повече към теб тогава му признай за намеренията си.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ем и аз няма дажа нещо по-различно от останалите.разбери по някакъв начин какви са чувствата му към теб.ако има нещо повече от приятелство-признай му,но няма ли -- признаеш ли му-->забрави че ще бъдете приятели отново.дори и да бъдете няма да е същото!повярвай казвам ти го от личен опит.в момента с него сме като непознати...аиде успех
![]()
Той те урежда с приятел. Повярвай, не е влюбен в теб.
Но аз пубертетите никога не съм ги разбирала, кой знае...
Първоначално написано от be_true
Съгласявам се,но има и друг момент когато той се опитва да прикрие , че я харесва и се жертва и й урежда други момчета.Имах такъв приятел така , че както казаха най - добре разпитай по дискретно и се реши.
spored men ima i drug variant. V slu4ai 4e poznava6 dobre nakoi negov priqtel, v koito ima6 nqkakvo doverie, porazpitai go. Prasto za6toto ina4e nai-dobriqt ti priqtel pak moje da se doseti za6to go razpitva6 kolkoto i diskretno da e, nai-malkoto za6toto bi trqbvalo da te poznava mn dobre.
BoRn To bE WiLd !! :P
+1 или го попитай направо ако няма такъв приятел който ще ти каже.Много хора ти казаха да почакаш,но съм чела теми в които хората съжаляват че са чакали защото сега обекта на желанията им сега е с друг човек,а е можело да са заедно..ако са си казали по раноПървоначално написано от WINTER_NIGHT
така че кажи му.А ако той не те харесва ддз...приятелството може да ви се промени но..абе не знам опитай после да не те е яд
![]()
Cruel Intentions
Сега ще питам маг София
и ще ти кажа кво да правиш.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Помисли си дали той ти е по-скъп като приятел. Аз лично не бих си позволила да имам нещо с най-близкия ми човек. Струва ли си един ден да го загубиш?
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Оле, много позната история.При мен беше същата работа.Бях влюбена в най-най-най-добрият си приятел и все още съм влюбена в него и сега ходим и всичко е перфектно.Просто му кажи, че го обичаш.Това е моят съвет.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
povqrvai znam kvo ti e i kolko te boli spored men trqbva da mu kaje6 za 4uvstvata si ako naistina ti e dobar priqtel dori i da nqma 4uvstva kam teb otno6eniqta vi nqma da se promenqt
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
мерси все пак![]()
![]()
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
Приятелството между момиче и момче е много сложно и рядко се задържа за дълго,винаги единият проявява чуства към другия.
Не един път съм била в този объркан кръг и знам от личен опит,че е много кофти ситуация.
Рано или късно трябва да му кажеш за чуствата си,може пък да ти излезе късмета,кой знае...![]()
Но ако почакаш твърде много може някое момиче да те изпревари,а тогава ше стане много по-сложно,повярвай ми.Успех.
Ето още един пример за "приятелство" между момче и момиче.
първо се успокой и не се самонавивай...няма смисъл да си разваляте приятелството заради нещо, което след време ще отмине, намери нещо което да те разсейва, докато го забравиш
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Според мен въобще не ти е "най-добър" приятел, щом не смееш да говориш с него за каквото и да е. Щом ти е приятел трябва да ти е ясно какво мисли и как го мисли.Първоначално написано от darince
Имаше някакво глупаво мнение на 1-ва страница, че трябвало от някъде да разбереш какво чувства..еми ти ТРЯБВА да знаеш, защото сте "най-добри приятели" по твой думи.
Ти просто го харесваш и прекарваш време с него, защото ако ти е приятел наистина и наистина ти е близък си щяла да говориш с него още откакто си започнала да се влюбваш.
П.П. Събирай "смелост" и говори с него.
Don't tell me what I can or can't do !