.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

"свободна връзка" ?!!?

Привет отново Много често чувам за свободни връзки и други подобни измислици... но някак си не ми е ясно какво точно е свободна връзка.. а за вас какво е ?
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Свободна връзка .. Миии гледай "американски пай - the naked mile" А иначе това значи двата "екземпляра" да си се е*ат с който си искат обаче накрая винаги да се връщат при "половинката" си . Което за мен е АДСКИ безмислено ...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Двама души да са заедно, да си излизат напред - назад, да си се виждат, да се забавляват, да си говорят, да си помагат, да се подкрепят, да си се харесват и същевременно това всичкото да го правят с някой друг.
    Абе с по-прости думи - позволено им е да правят секс не само с партньора си. Но..не всичко се свежда до секса.
    ОФ, абе ай някой по-умен от мен да го обесни по-добре.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Свободна връзка .. Миии гледай "американски пай - the naked mile" А иначе това значи двата "екземпляра" да си се е*ат с който си искат обаче накрая винаги да се връщат при "половинката" си . Което за мен е АДСКИ безмислено ...
    аа, ся видях, че си писала преди мен.
    Да, точно така, плюс това, че им е позволено да правят абсолютно каквото си поискат и пожелаят.
    Това тряа да си супер избочал, за да предоставяш партньора си и на други хора.
    Ама така е.. някои се забавляват и същевременно си търсят голямата лубов.. на пръв поглед тия връзки изглеждат доста лесни, обаче на практика не е така, защото тряа да имаш супер здрав характер и да не ти пука много много, защото гадното идва когато единия от двамата лека по лека се влюбва в другия.. тогава ревности мревности ии абе, странна работа е всичко тва...

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    аа, ся видях, че си писала преди мен.
    Да, точно така, плюс това, че им е позволено да правят абсолютно каквото си поискат и пожелаят.
    Това тряа да си супер избочал, за да предоставяш партньора си и на други хора.
    Ама така е.. някои се забавляват и същевременно си търсят голямата лубов.. на пръв поглед тия връзки изглеждат доста лесни, обаче на практика не е така, защото тряа да имаш супер здрав характер и да не ти пука много много, защото гадното идва когато единия от двамата лека по лека се влюбва в другия.. тогава ревности мревности ии абе, странна работа е всичко тва...
    Абе с една дума трябва да не ти пука за човека до тебе

Тва ми напомня на лафа че една жена винаги търси подходящия мъж, но не и пречи да се забавлява през това време с неподходящите. Не че има нещо общо с темата, но ми изникна тази асоциация.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Развяваш си байряка насам-натам. Уж си имаш 'гадже', но той не може да ти държи сметка къде ходиш, какво правиш, целуваш ли се, спиш ли с някого и т.н, но и ти не можеш да го ревнуваш и да му забраняваш това и онова.
    Ето това е 'отворена връзка'. Виждате се предимно за секс, защото ви е хубаво заедно, но кой какво прави, не е ваша работа.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми и двамата имат право да спят с други,но само секс без обвързване.
    Тва за мен би могло да се нарече свободна връзка.

а за мен направо си не е връзка
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Хората вече ти обясниха какво е.
    Аз не бих имала такава. Просто не мога да си представя, че докато е с мен, приятеля ми ще ходи и при други. Би ми било адски неприятно.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    София
    +17123437492 !
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

то това става повече като приятели за секс, излизате си заедно, но връзката не е ангажираща и е по-добре така, поне ако единия от двамата има някакви колебания
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Хората вече ти обясниха какво е.
    Аз не бих имала такава. Просто не мога да си представя, че докато е с мен, приятеля ми ще ходи и при други. Би ми било адски неприятно.
    защото го обичаш.

Но ако ти беше само за единия секс, вероятно нямаше да мислиш така.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Според мен тия връзки са напълно безсмислени - какъв е смисъла уж да ходиш с някой и в същото време да се чук*ш на поразия с други ? Така 1 вид излиза, че ти изобщо не уважаваш човекът до теб и изобщо има ли смисъл от този човек и да казваш, че сте гаджета като това, което правиш с него го правиш и с други? (един вид той изобщо не се различава от останалите). Не знам, явно има хора, които харесват подобни взаимоотношения, но за мен лично са безсмислени
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Обясниха ти какво е .. няма и а зда го правя , но пък ще си кажа мнението Що пък да са безсмислени връзките?Аз не ги намирам за безсмислени.Ами ако търсиш просто забавление?Не всички търсят голямата любов.Пък и да я търсиш никога не е излишно да се позабавляваш, докато я намериш Аз съм "ЗА" такива връзки.Абе щом взаимно изпитвате удоволствие - няма проблем.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

"За" подобни връзки съм. Хубаво си е, стига някой да не се влюби.

Понякога има само химия между двама човека, нищо друго. Хем е забавно, хем е приятно, хем е удоволствие, хем всеки е свободен да прави каквото иска.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Развяваш си байряка насам-натам. Уж си имаш 'гадже', но той не може да ти държи сметка къде ходиш, какво правиш, целуваш ли се, спиш ли с някого и т.н, но и ти не можеш да го ревнуваш и да му забраняваш това и онова.
    Ето това е 'отворена връзка'. Виждате се предимно за секс, защото ви е хубаво заедно, но кой какво прави, не е ваша работа.
    taman tva 6qh da kaja da ne mi promiva6 mozuka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    За "просто забавление" се виждаш с някой, изч*квате се и "чао еди кой си". Когато си обвързан с някой вероятонстта той да се влюби в теб е много голяма. За това съм против - глупаво е да мислиш само за себе си, за своето забавление, да бъдеш егоист... Когато има само химия, може, но колко от случаите минават "само с химия" ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    гр. Пловдив
    naduta_fukli4ka, прекаляваш вече.
    Темата не е за това, какво мислиш ти.. като толкова много искаш, си направи една тема и си спори с другите.

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    глупаво е да мислиш само за себе си, за своето забавление, да бъдеш егоист...
    след време друга песен ще пееш...

Абе не всичко е любов. Сексът си е нуждичка, както и да го погледнете. Това дали го правиш с чувства, или не, няма никакво значение. Е, да, усещането е различно от емоционална гледна точка, но задоволяването е едно. Какво лошо има да си задоволиш нагона, когато нямаш гадже и няма кого да нараниш?!
    Някои им казват приятели с привилегии. - що пък да си нямаш и такъв за 'черни дни'?
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Болезнено права е тази
    болезнено красива жена
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Под свободна връзка се разбира следното: да ходиш с едно момче/момиче, да правите секс и така на татък, обаче и двамата същевременно да ходите и с още някой и с него да правите нещата, които правите един с друг. Демек да си изневерявате със знанието на другия, което за мен е отвратително и болезнено.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Голям фен
    [quote="naduta_fukli4ka"]b]Според мен тия връзки са напълно безсмислени - какъв е смисъла уж да ходиш с някой и в същото време да се чук*ш на поразия с други ? Така 1 вид излиза, че ти изобщо не уважаваш човекът до теб и изобщо има ли смисъл от този човек и да казваш, че сте гаджета като това, което правиш с него го правиш и с други? (един вид той изобщо не се различава от останалите). Не знам, явно има хора, които харесват подобни взаимоотношения, но за мен лично са безсмислени
    А защо да е безсмислено? Ти да не би да си с приятеля си само заради секса? Аз така го разбирам подчертаното. Моите разбирания за свободна връзка общо взето се различават от вашите. Не е задължително да се чукаш с всеки срещнат Едно е да имаш възможността, съвсем дуго е да го правиш. Просто когато ти се иска да излезеш само с приятели и с тези от другия пол, да можеш да го направиш без да има скандали. Или пък на морето да пофлиртуваш с някой батко за 10 дена без драми. Ако наистина се обичате, ще се връщате при партньора си, защото там ви е по-приятно и наистина го искате, а не защото, така трябва. Другият вариант е забавление. Най-важното, разбира се, е да сте единодушни в мненията си, иначе става лошо, когато единият от двамата хлътне повече от другия.
    За финал най-важното- при отворените връзки го няма това чувство на собственост тип връх на човешкия егоизъм и душевна простотия "Милуу ти си мой и на никой друг" или "Защо не ми каза, че ме обичаш по телефона снощи?"
    Don't worry, be happy!

Моите разбирания за свободна връзка общо взето се различават от вашите. Не е задължително да се чукаш с всеки срещнат. Едно е да имаш възможността, съвсем дуго е да го правиш. Просто когато ти се иска да излезеш само с приятели и с тези от другия пол, да можеш да го направиш без да има скандали. Или пък на морето да пофлиртуваш с някой батко за 10 дена без драми. Ако наистина се обичате, ще се връщате при партньора си, защото там ви е по-приятно и наистина го искате, а не защото, така трябва. Другият вариант е забавление. Най-важното, разбира се, е да сте единодушни в мненията си, иначе става лошо, когато единият от двамата хлътне повече от другия.
    За финал най-важното- при отворените връзки го няма това чувство на собственост тип връх на човешкия егоизъм и душевна простотия "Милуу ти си мой и на никой друг" или "Защо не ми каза, че ме обичаш по телефона снощи?"
    Никой не е казал, че трябва да спиш с всеки срещнат. Но дори и да го направиш, никой 'копче' не може да ти каже.
    Освен това ти като си имаш 'гадже', не излизаш ли с приятели? И как може за такива обикновени, приятелски срещи някой да прави скандали, независимо приятелите ти дали са момчета или момичета.
    А и в една нормална, обикновена връзка, не би трябвало да има такова 'свръх чувство на собственост'. Всеки сам разполага със себе си независимо в каква връзка.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    На хората толкова вече им е писнало от скандали след изневери, че измислили тези "свободни връзки". Незнам дали има някъде въпрос "за или против сте ?", но аз съм твърдо против.. ако искам да ходя постоянно по различни - няма да търся връзка..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си