Ходя с едно момиче 6 месеца по-точно вчера ги направихме обичам я много,имахме много проблеми аз я наранявах много,изневери,лъжи и т.н. Но сега съм толкова влюбен в нея осъзнах какво имам до себе си и си я обичам много.От 2месеца някъде съм Идеалния не съм се дънил,всичко което е казала го има.Обожавам я,но са почнахме даскало тя е в ново даскало аз съм си в мойто и аз съм с кола нали не ми пречи,различни смени сме и това не ми пречи,мога да хода да я взимам след даскало,но като говорихме за това кога ще се виждаме и тя ми вика еми петък,събота и неделя... И аз нищо не казах,щом така е решила,каза ми аз след даскало ще ходя с тея от мойто училище по-центъра кафета това онова и няма да имам време да се видим после в нас да спа,после да уча и така .. Много я обичам и ми липсва цял ден и само се чуда как да не остана сам за да ми е кофти за нея.Бях на даскало уж .. после на тренировки(а и за това ми прави проблем,че футбола бил по-важен за мен отколкото тя,което не е така ) после кафета,кафета,кафета и сега се прибрах чак и само седа на компа и ми липсва много.. Обичам я супер много а вчера направихме 6 месеца,а тя дори не се сети.. каза а така ли 6 ли станах вече .. от което ми стана много тъпо,при положение,че аз съм момче и не съм някакъв тъпак там и да и ходя по гъза,ама съм толкова влюбен,никога не съм хлътвал толкова по момиче,което и да е,каквото и да ми дава.. Незнам мисля си че ще се разделим виждам и държанието,а пък и тя е много хубава и доста момчета я заглеждат.. и са там в новото даскало,нови момчета това онова и 100% вече си е харесала някой,а пък и аз и казах така и така няма да се виждаме и че е свободна да е с който си иска и да прави каквото си иска .. това и го казах в събота .. и аз очаквах да каже "Не,не обичам те " а тя ми каза "Сигурен ли си че няма да има проблем?" ... и аз и казах "Да,разбира се!" но не е така аз неискам друга въпреки че има доста други момичета искам нея обичам нея .. а когато тя ме обичаше до болка аз я наранявах лъжех,изневерявах .. таа незнам какво да правя с това момиче..