Цитирай Първоначално написано от adidas_boy
E kak da q ostavq kato q obi4am i tq se kulne 4e me obi4a .. i samo mi vika kolko sum i lipsval v4era se vidqhme za 20minuti shot az otivah na kafe a tq se pribira6e ot daskalo i q vidqh .. ve4erta i se molih da doide s men na diskoteka tq neiskashe ... .. vika a be da nqmam si druga rabota vse edno ;( .. lipsva mi vsqka sekunda ne spiram da mislq za neq obojavam q .. neiskam da q ostavq nito tq men .. no nemoga da i kaja "Bebcho samo s men trqbva da si vupreki 4e po4ti nqma da se vijdame .. " ne stava taka prosto neznam kakvo da pravq ..
Ти наистина ли си готов да я делиш ?! Наистина ли я обичаш ?! Защото ако чувствата ти са истински никога ни би допуснал подобно нещо. Как изобщо щеиздържиш на мисълта, че тя е с друг докато ти си стоиш вкъщи и страдаш по нея ?! Защо пък да не може да е само с теб - ако и тя те обича така както описваш ти няма да си позволи да отиде при друг и ще прави всичко възможно, за да сте заедно. След като ти отказва по този начин, с думите "да бе все едно нямам друга работа" тя ти показва, че ти едва ли не си на последно място в задачите й за деня и изобщо в живота й. Ако наистина те обичаше толкова много мислиш ли, че щеше да ти отговори по този начин и щеше да предпочете да прави всичко друго, но не и да излезе с теб ? Най-добре говори с нея и й кажи, че вече не издържаш така, че искаш да ти каже истината, и че от нея зависи дали ще сте заедно или не - ако продължава по същия начин просто сложи края първи, няма смисъл от излишен тормоз