Днес беше най гадния ден който съм имала ... тряяше да мине супер имах планове .... мн бях притеснена ... как ше мине в новото даскало ( в което неисках да у4а ма ... майка ми там ме забута ) ... първона4ално веше окей разбрах 4е с една фр сме в един клас поне така ми каза .... и мн се зарадвах .... после се запознахме и с др моми4ета и след като влезнахме се оказа 4е съм в др клас всичко си беше мн яко докът неизлезнах отново прецака... Даскалката там беше мн гадна .... зарди задържането ... ми се прееба целия ден ... класа беше мн злее не беше як като предишния в който бях по по грешка ... излезнах бясна от там ... помолих даскалката да ме пусне по рано 4е имах раота .... ама не ме пусна зарди тая ми се прееба още пове4е деня ... а можеше да е по добре ... ако ме беше пуснала ама тъпа4ката не прояви разбиране .... Знаех си че няма да издържа в тва даскалоо беше супер зле ... и още от 1 ден си проли4а ... как ше продължа ... и надявах се да е готино неска .. но щом 15 мин неиздържах там .... незнам кво да кажа за 4 години Искам да говора с майка ми да ме премести ... но как да и обесня .... 4е там наистина не се 4увствам добре .... как да я обедя какво да и кажа за да прояви разбиране .... към мен и един път да ми угоди ... КаквО да ПравЯ ... неискам да стъпвам там .... останах с ужасни впе4етления още от първия ден плс ХеЛП

П.П. МоЛя Ви Без ТъпИ коментари .....