- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Побърквам се ...!!! НЕзНаМ какво да ПРавЯ ... ?!?
![]()
![]()
![]()
Днес беше най гадния ден който съм имала ... тряяше да мине супер имах планове .... мн бях притеснена ... как ше мине в новото даскало ( в което неисках да у4а ма ... майка ми там ме забута ) ... първона4ално веше окей разбрах 4е с една фр сме в един клас поне така ми каза .... и мн се зарадвах .... после се запознахме и с др моми4ета и след като влезнахме се оказа 4е съм в др клас
![]()
![]()
всичко си беше мн яко докът неизлезнах отново прецака...
![]()
![]()
![]()
Даскалката там беше мн гадна .... зарди задържането ... ми се прееба целия ден ... класа беше мн злее не беше як като предишния в който бях по по грешка ... излезнах бясна от там ... помолих даскалката да ме пусне по рано 4е имах раота .... ама не ме пусна
![]()
![]()
![]()
зарди тая ми се прееба още пове4е деня ... а можеше да е по добре ... ако ме беше пуснала ама тъпа4ката не прояви разбиране ....
![]()
![]()
Знаех си че няма да издържа в тва даскалоо беше супер зле ... и още от 1 ден си проли4а ... как ше продължа ... и надявах се да е готино неска .. но щом 15 мин неиздържах там .... незнам кво да кажа за 4 години
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да говора с майка ми да ме премести ... но как да и обесня .... 4е там наистина не се 4увствам добре .... как да я обедя какво да и кажа за да прояви разбиране .... към мен и един път да ми угоди ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КаквО да ПравЯ ... неискам да стъпвам там .... останах с ужасни впе4етления още от първия ден плс ХеЛП
![]()
![]()
П.П. МоЛя Ви Без ТъпИ коментари .....![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]