.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    А най-лошото е, че утре само нашето училище ще учи от цяла софия заради проклетата ни директорка
    Моля??? И няма да се виждаме!!!???

Град
    На Предника на Географията
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Мила, освен да се чувате по телефона друг начин не виждам Всичките знаем какви са родителите, защото всички сме си патили от тяхните "досадни грижи" така да го наречем, но се опитай да поговориш с майка ти - обесни й как стоят нещата, и че имаш нужда даго виждаш поне за 1 час на ден. Пък и ако той е пълнолетен и обещае да те изпраща всяка вечер, защо не и за повече? Говори с нея, все пак и тя е била на нашата възраст и знае какво е...
    Адски искам да я изпращам вечер, но наще ще ме убият-просто са ужасни в това отношение,а и пътя ми от тях до вкъщи е поне 1 час,а вечер дори час и полвина
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Мила, освен да се чувате по телефона друг начин не виждам Всичките знаем какви са родителите, защото всички сме си патили от тяхните "досадни грижи" така да го наречем, но се опитай да поговориш с майка ти - обесни й как стоят нещата, и че имаш нужда даго виждаш поне за 1 час на ден. Пък и ако той е пълнолетен и обещае да те изпраща всяка вечер, защо не и за повече? Говори с нея, все пак и тя е била на нашата възраст и знае какво е...
    Адски искам да я изпращам вечер, но наще ще ме убият-просто са ужасни в това отношение,а и пътя ми от тях до вкъщи е поне 1 час,а вечер дори час и полвина
    а вие двамата на колко сте

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    Аз съм на 16, а той на 17, след 3 месеца става на 18.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `SunFlower`
    и аз съм така сега... ;( приятелят ми е студент,е в моя град е,но аз като съм на даскало и ще се виждаме по-малко ;( тежко ми е...а е минал само един ден,в който го видях за 3,вместо обичайните 11-12 часа...
    Аз така виждам приятелят си от години-не съм умряла. Ще го преживеете, а като има желание, ще намира и начин. ВСИЧКИ дни ли ви е такава програмата? Говори с майка си поне до към 9-10 да те пуска. Щом е идвал у вас, значи тя го познава и трябва да му се довери. А в крайна сметка ако нищо не измислите-сума ти двойки живеят така. Моите бивши колежки бяха постоянно така-срещи в петък вечер, събота и неделя до обед, а като ги гледам с какви сериозни връзки са.......И аз сега не съм добре в това отношение-моят е на очни, а ако се освободи по-рано ходи на монтажи, за да може да си купи учебниците. Тази вечер след лекции е духнал и сигурн до 10 часа ще бачка. Аз пък от днес почнах работа. Учителка съм и до сега си правех графици, планове, разпределения, а да не говорим, че учебниците(където ги има) са стари, а по 2 дисциплини няма издадени......На всеки му е трудно, но ще се справите........а и идва 22-ри септември.......наваксайте тогава.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    Аз съм на 16, а той на 17, след 3 месеца става на 18.

Мега фен Аватара на koalka
    Вечерта може да се видите за малко...някой и друг ден, да не е само събота и неделя.Наистина е ужасно, когато някой човек ти липсва и само заради осбстоятелствата не можеш да го видиш, и аз се чувствам така...дори да не го видя един ден или няколко часа.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Абе стига бе...На 16 да те пускат до 8 часа. Какви са тея глупости, бори се...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Яка връзка имате.След като толкова много се обичате би трябвало да намирате повече време за вас двамата.Успех! Ако човек има желание всичко може да постигне!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Абе стига бе...На 16 да те пускат до 8 часа. Какви са тея глупости, бори се...
    Опитвала съм толкова много пъти, ама... Майка ми е много строга, а отгоре на всичко ми набива чувство за вина Когато закъснея почва да ми увива, че не ми пука за нея, че съм 1 неблагодарница, че тя трепери над мене, а аз си играя с нервите и... Не ще и да чуе да се прибирам след тъмното...

време винаги се намира, но според мен това разделяне за по-дълго ще закрепи още повече връзката ви
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си