- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ми... :(
Моля??? И няма да се виждаме!!!???Първоначално написано от waaaagh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Адски искам да я изпращам вечер, но наще ще ме убият-просто са ужасни в това отношение,а и пътя ми от тях до вкъщи е поне 1 час,а вечер дори час и полвинаПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Аз съм на 16, а той на 17, след 3 месеца става на 18.Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Аз така виждам приятелят си от години-не съм умряла. Ще го преживеете, а като има желание, ще намира и начин. ВСИЧКИ дни ли ви е такава програмата? Говори с майка си поне до към 9-10 да те пуска. Щом е идвал у вас, значи тя го познава и трябва да му се довери. А в крайна сметка ако нищо не измислите-сума ти двойки живеят така. Моите бивши колежки бяха постоянно така-срещи в петък вечер, събота и неделя до обед, а като ги гледам с какви сериозни връзки са.......И аз сега не съм добре в това отношение-моят е на очни, а ако се освободи по-рано ходи на монтажи, за да може да си купи учебниците. Тази вечер след лекции е духнал и сигурн до 10 часа ще бачка. Аз пък от днес почнах работа. Учителка съм и до сега си правех графици, планове, разпределения, а да не говорим, че учебниците(където ги има) са стари, а по 2 дисциплини няма издадени......На всеки му е трудно, но ще се справите........а и идва 22-ри септември.......наваксайте тогава.Първоначално написано от `SunFlower`
Вечерта може да се видите за малко...някой и друг ден, да не е само събота и неделя.Наистина е ужасно, когато някой човек ти липсва и само заради осбстоятелствата не можеш да го видиш, и аз се чувствам така...дори да не го видя един ден или няколко часа.
Абе стига бе...На 16 да те пускат до 8 часа. Какви са тея глупости, бори се...
Яка връзка имате.След като толкова много се обичате би трябвало да намирате повече време за вас двамата.Успех!Ако човек има желание всичко може да постигне!
Опитвала съм толкова много пъти, ама... Майка ми е много строга, а отгоре на всичко ми набива чувство за винаПървоначално написано от Pliok0019
Когато закъснея почва да ми увива, че не ми пука за нея, че съм 1 неблагодарница, че тя трепери над мене, а аз си играя с нервите и... Не ще и да чуе да се прибирам след тъмното...
![]()
![]()
![]()
време винаги се намира, но според мен това разделяне за по-дълго ще закрепи още повече връзката ви
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself