Цитирай Първоначално написано от `SunFlower`
и аз съм така сега... ;( приятелят ми е студент,е в моя град е,но аз като съм на даскало и ще се виждаме по-малко ;( тежко ми е...а е минал само един ден,в който го видях за 3,вместо обичайните 11-12 часа...
Аз така виждам приятелят си от години-не съм умряла. Ще го преживеете, а като има желание, ще намира и начин. ВСИЧКИ дни ли ви е такава програмата? Говори с майка си поне до към 9-10 да те пуска. Щом е идвал у вас, значи тя го познава и трябва да му се довери. А в крайна сметка ако нищо не измислите-сума ти двойки живеят така. Моите бивши колежки бяха постоянно така-срещи в петък вечер, събота и неделя до обед, а като ги гледам с какви сериозни връзки са.......И аз сега не съм добре в това отношение-моят е на очни, а ако се освободи по-рано ходи на монтажи, за да може да си купи учебниците. Тази вечер след лекции е духнал и сигурн до 10 часа ще бачка. Аз пък от днес почнах работа. Учителка съм и до сега си правех графици, планове, разпределения, а да не говорим, че учебниците(където ги има) са стари, а по 2 дисциплини няма издадени......На всеки му е трудно, но ще се справите........а и идва 22-ри септември.......наваксайте тогава.