- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- САМОТА........
И аз веднъж изпаднах в подобна ситуация и то доста дългичко беше - около 9-10 месеца. Нямах на кого да споделя тъй като истинските ми приятели са само двама и то момчета - един път намекнах нещо и ми казаха да не се излагам, а да си хвана друг (при мен проблема беше заради бившо гадже). След това спрях да им казвам каквото и да било, защото знаех какво ще ми кажат, но за мен не беше никак лесно... Не споделях на момичета, които ми се водят там някакви приятелки не защото не исках, а защото те правеха така: казвам им, че ми е кофти заради еди какво си, те отговарят "абе ще ти мине чакай сега да ти кажа на мен какво ми се случи"... Така спрях да споделям и в един момент, точно когато най-малко очаквах и вече се бях примирила, че ще си живея така - всичко се промениНещата се обърнаха и сега всичко е ок
Имай търпение - и при теб ще стане така. Не е въпрос да си хванеш гадже сега, за да не се чувстваш самотна - откъде си сигурна, че и с гадже, към което нямаш нищо, пак няма да си самотна ? Въпроса е да срещнеш точния човек
Все пак говори с приятелите си, опитай да споделиш - това да си силна е хубаво, но всеки човек има кофти моменти, в които се нуждае от приятелско рамо или съвет. Тъй че говори с тях-не се притеснявай от нищо
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..