- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новият ми клас...
Bratlee tova e nerealno .... Noviq mi klas ne moje da e tolkova zleee Momi4etata sme 6 + men i sa tolkova ymreli se 1 sum na pogrebenie ;( Az sum si nqkva malko lyda ne moga da izdurja s tiq zaspali Tolkova sa zle samo mul4at i bleqt , puk edna ot tqx neprekusnato razkazva kolko e bogata Mom4etata sa ebati mirlizlite spurjeni gnusariKak 6te izdurja v toq sprql klas ?? Kak da gi nakaram tiq da se sujivqt Te sa po spreli ot baba mi zaklevam see ;( I poneje sa glavno kifli i az sum malko po na smuknato biq i ne sly6am 4alga a da drum i texno i ne sum im v tupata kategoriq i ne mi se kefqt mnogo Lele nqkaoi trqbva da gi izkurti ot boi da se suvzemat :@ Kvo 6te pravqqq sega ot tiq ne mi se xodi na daskalo Samo mislq kak ytre 6te otida i 6te mru Ne iskammmm ;( Va6te klasove takiva li sa ?? Kvo da napravq ... Ne gi razbiram tiq 6toto sa novi li ili 6toto sa tupi se durjat takaa ??? Imam fr ot drygite klasove ama to s tiq ne se izdurja Kajete imi kvo da napavq da gi nakaram da zaprili4at na xora tupite im kifli
I tva 4e karam sk8 suvsem gi nervi Kvo zaradi tqh da si zareja sk8ta liii Ne ne neeee :@
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица
ramaiana
phah
![]()
Братле, нищо не можеш да направиш - щом са си заспали, заспали ще си останат. Абе все пак се надявам (за твое добро) с времето да се поосвободят, щото още са нови и са тъпи както викаш. В моя клас момичетата са много печени и луди и няма скука в даскало
(да отбележа, че са чалгарки, а аз не съм, ама няма такива луди и земни момичета) Така че нищо не се знае :P
Some things are better left unsaid!
Абе ти си мн тъпа ще се примириш! Чалгата е на мода..чалга рулзз![]()
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Mi e*al sam ta v naduvkata! Kvo mi sa praish na mn FEISHAN ? Vseki e takuv kakuv to e.S vremeto 6te se opoznaete i 6te sviknete taka,che mlkuvash i turpish.![]()
Tupac Amaru Shakur
^^ Pxaxa mi to i idiotite sa na moda ti za tva li si tyka ?Be q bqgai da si slu6a6 4algiqta
Puk na tebe na kva ti se pravq ? Egati .... Nai-malkoto na FeShaN se pravq !
![]()
![]()
phah
Не тя се прави на фешън, така, че млъквай и си се примирявай с простотията. АРЕ!Makaveli[]Mi e*al sam ta v naduvkata! Kvo mi sa praish na mn FEISHAN ? Vseki e takuv kakuv to e.S vremeto 6te se opoznaete i 6te sviknete taka,che mlkuvash i turpish.![]()
А балончето да се опита да си намери хубава компания, а класа да го духа.![]()
balon4eeee tupo detence ti mai sudish po vunshniq vid koi kakuv e ? To ne moje o6te da otidesh i da ti e nqkvo super qko na daskalo.Vsi4ki otna4alo sa po zatvoreni... Sled vreme 6te vidish za kakvo ti govorq.Puk ako ne ti iznasq slagai tejkiq grim i otivai da razmenqsh idee s tirajiite(ako me razbirate).....
Tupac Amaru Shakur
mda mersiПървоначално написано от lizzard_92
![]()
Aa ]Makaveli[ okey razbrax tee :P
phah
Там има печени хора, ве..Първоначално написано от balon4eee
of ne 4etoh cqlata tema ama i az sam teiiiПървоначално написано от balon4eee
Zna4i noviq mi klas e no coment ;[ si4ki momi4eta umreli takia i grozni nqkfi ama ima 1 momio4e deto e bg i stava ne se obli4a kato maika mi primerno Samo me spasqva 4e 4 momi4eta ot striq mi klas sa tuk.... no ostanali 18 momi4eta sme i si4ki sa nqkfi sramejlivi li neznam stoqt samo v staqta cql den ot stola ne stat ima eidn oba4e golqm sladur mn ludi4ak tkf toi radvva i momm4etaata ne sa takva tragdeiq amam momi4etata ne moga da gi gledam az sam poprincip visoki4ka ama ima nqkfa mega gramadna s 2 glavi nad mene ;[ i mn zle i utrree 6te utidem da sa zapoznaim s pove4eto li4no pone da se spriqtelq s tiq gotini4kite koito sa spr malko no si4ki kato vidqt 4ast ot nashiq klas i kazvat o vie ste nai gadniq klas oo stra6en klas imash apak eidn daje se uplashi ot edna :{{{ oF neznam kak shte iztraq 4 godiniiiiiiiiiiiiii ot 9ti do 12 klas s tiq prosto neznam i na si4koto otgore sme izolirani na parviq etaj a si4ki drugi 9ti sa na tretiq a nie oFfffff KADE UTIDOHHHHhh![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ima vqrno e az sum ot 1 klas tam iii sega zaradi kyxiq mi ba6ta si ostanax tam i klasa mi e ebati shitaПървоначално написано от lizzard_92
Ina4e vsi4ki dr sa mnoogo golemi pi4ove i sa mi fr oba4e klasa mi mi ......
phah
Е какво искаш да се сприятели с някаква чалгарка, на която й излиза гнойта от акнето, е не става така пич, и аз не определям хората по външния вид обаче е важно да са симпатични, чаровни и да имаме общи интереси, може да е някоя по пълна обаче да е готина, има всякакви комбинации, обаче трябва да си паснат като характери.Makaveli[]balon4eeee tupo detence ti mai sudish po vunshniq vid koi kakuv e ? To ne moje o6te da otidesh i da ti e nqkvo super qko na daskalo.Vsi4ki otna4alo sa po zatvoreni... Sled vreme 6te vidish za kakvo ti govorq.Puk ako ne ti iznasq slagai tejkiq grim i otivai da razmenqsh idee s tirajiite(ako me razbirate).....
Научи се да пишешПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Първоначално написано от webmast3rche
Подкрепям.
Е ЧАЛГАР СЪМ И КВО?! Ще слушаш чалга и ще мълчиШ щото навсякаде се слуша!Първоначално написано от balon4eee
Sinan Sakic rulzzz
Tova e vqrno ! Ciganiqta se razrastva ! Ti 6te mul4i6 ne az gadno pozior4e ! 6Tom drygite slu6at aide i az 6toto taka 6te sum FeShIoN nalii??? Mrazq 4alagata ! Za6toto ne stiga 4e Bulgariq se e prevurnala v ciganiq otvsqkude ami i tazi muzika koqto TI i vsi4ki drugi gadni mazni 4algar4eta podkrepqte DOPRINASQ dujrvata ni da zaprili4a na o6te po golqma ciganiq ot kolkoto e do momenta !!!Първоначално написано от srpsko_1988
phah
ПО-голяма циганка от теб няма..незнаеш ли че и циганите пишат на латиница като теб??Първоначално написано от balon4eee
Винаги мнозинството е право,щом чалгарите сме повече значи сме прави!
Sinan Sakic rulzzz
O, я млъквай!Първоначално написано от srpsko_1988
![]()
Що не ги събудиш?![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Мн ме кефи когато завиждате на нас..че сме повече и то доста!![]()
![]()
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Mnogo si zabluden !! Mnozinstvo ot glypavi,gnusni,mqza6ti na gey4eta 4algari , koito slu6at NAI-GOLQMATA CIGANIQ i si misqlt 4e sa qki ! Po elemantarnoto i tupoto ti mislene sudq 4e i ti si nqkoe TUPO ZABLUDENO ROZOVO 4algar4e ,koeto si mislq 4e e qkoПървоначално написано от lizzard_92
Sorry trqbva da ti kaja 4e si v ogromna zablyda ! Takiva kato teb zaslujavat edin zdrav boi da se osuznaqt na koi svqt sa ! 4alga sux !
phah
Ей по-спокойно, та това е едва първи ден! Предполагам или поне се надявам, че просто затова момичетата и момчетата от класа ти не са се отпуснали и затова не щуреят още. Спокойно след още 1-2 дни мисля, че ще започнат да се държат както на теб ти харесва- все пак виждала ли си някаде клас, който не дивее и не си живее сега ученическите години?