- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новият ми клас...
оф и аз моя клас не си го харесвам мн ама кво да се прави ама се паднахме с 3-те ми най-яки фр от детската градина сме заедноаз повечето от класа си ги познавам и има и яки и пълни олигофрени,една от преди я познавам и е бахти тъпото същество!!сега се чудя какво да говоря с тях и т.н но мисля че след 1 седмица макс. всички ще се отпуснат.Ще ти дам съвет да изчакаш малко и ако наистина се окаже че са големи загубеняци се премести
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Къв бой бе..чалгата вече си я има 18 години ако незнаеш..и никои не е успял да ни спре за толкова време,а дрисла като теб която не е била и родена..ще го направи?Първоначално написано от balon4eee
![]()
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Здравейте,малко по-голяма съм и съм забравила какво е да си в нов-клас,ама спокойно просто опитай се да говориш с тях,де да знаеш може да си паснетеПросто опитай
А това за чалгата,да и аз не слушам предпочитам Ретрото и хаус-чувствам се в мой води.Чалгата е навсякъде и това е вярно,но като се замислиш не върви купон след 2-3 водки без чалга и то чалгата отпреди време а не сегашния поп-фолк,в който всеки пее как я оставили ама,в кой е влюбена ама коя е новата любовница...незнам според мен това не е стойностна музика която може да се слуша на трезва глава... Всеки с мнението си все пак
![]()
Ей как ме изкарват из нерви подобни писания тип "Ма вижте ги тия сдухари какви са прости респективно чалгари, метъли, емота, зубъри, дебели, слаби, анорексички, фешъни, отворени, затворени, разчекнати. Всеки има право да е какъвто си иска, вие какви сте, че да критикуване постоянно, като не те кефят, не си общувай с тях. Що за повърхностно мислене и егоистично държание?Най-грозното нещо според мен е да си ограничен в мисленето си и разбиранията за хората. Като няма за какво да си дрънкате, не си говорете. Голяма драма! Детски истории...
![]()
Don't worry, be happy!
NQMAM NI6TO PRTIV DRYGITE XORA NO IMAM PRTV 4ALGARITE ! AKO NE SI ZABELQZALA TOVA NE E MYZIKA ! TOVA SE VODI VE4E MYZIKATA NA BULGARIQ ! ZASLU6AI SE V EDIN TEKST NA EDNA 4ALGA PESEN I MI KAJI MNOOGO LI SE GORDEE6 4E BULGARIQ E TOVA ?????????![]()
phah
"Има ли в менюто ви водка с утеха,двойна ми дайте за негова сметка..." на-на-на-на...УАУ после се чудим,защо от много малки пропиват![]()
То че музиката е боклук не значи, че някой който я слуша можесъщо е такъв. Осъзнай се. Живеем в шибана демокрация(казвам това, знам че е само привидна, не искам сега д аспоря за полтика че ме боли главата) и всеки има право да изглежда както сика, да миссли както сика, да живее както иска.
Не че нещо ама имаш адски ограничено мислене... Честито![]()
Ами ти трябва да си много зле ,за да определяш приятелките си само по това ,кой ква музика слуша.Къв ти е проблема?че класа ти е сдухан или чалгата?това е поредната безмислена тема която ще мине в тъпи спорове.Те може и да са емота,метъли и т.н. и пак да са сдухани стига сте се хващали за чалгата!Аз слушам и чалга и RnB и hip hop..от всичко по малкоПървоначално написано от balon4eee
и все пак имам фр които като чуят чалга и се обриват,но не им пречи да проведем един нормален разговор или да се забавляваме.Всеки си има право на лично мнение и всеки си слуша каквото иска!А за класа ти наистина не се притеснявай то в началото сички са срамежливи ама после се отпускат
![]()
Cruel Intentions
Най-точното изказване..БравоПървоначално написано от mystery`girl
И аз имам много приятели които слушат чалга,но това не пречи да са супер готини хора.Всеки с интересите си,невоже всички да са еднакви..а и както казах купон с пиене и без Сто патрона не върви
![]()
Abe v sly4aq kazax 4e problema im e s tovaa 4e az ne sly6am 4alga a te sly6at ! Ne me xaresvat 6toto ne sum kato tqx ne xaresvam myzikata im !Te me precenqvat po tova kakva muzika sly6am ! Za tova poturxi pomo6t ot vas,no kakto vinagi xorata v tozi forym gledat da napadnat i izopa4ut !Sled tova oniq me napadna 4e 4algarite bili pove4e koeto zna4elo 4e te sa ne6to pove4e ot ostanalite ! Kazax mnenieto si !!!! Pove4e ne jelaq da sporq ! Blagoadrq na tezi koito mi pomognaxa !
phah
чалгари чалгари..ние сме наВсянаде...жалко жалко за васПървоначално написано от balon4eee
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Xaxa по обидите , които те видях да ръсиш из цялата тема , ми става ясно защо не можеш да се сприятелиш с никой от класа ти![]()
+1Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
Тя не знае как да говори като момиче...иска приятелки нормални да има. Аз се зачудих момче ли е писало темата или момиче хаха
Smile!?
Първата седмица винаги е по-сдухано,когато си с нов клас. Прибързваш със заключенията.
Има достатъчно време да се опознаете,но знаеш ли къде ти е проблема? В предразсъдъците. Това,че някой слуша чалга и се облича според модните тенденции,не го прави по-малко човек. Не бързай да отхвърляш някого,само защото е по-различен от теб.
Според мен някои хора с право те критикуваха. Сега е доста модерно да се отрича всичко,свързано с чалгата и фешън стайла. Следователно ти също си фешън от една друга гледна точка.
Просто бъди по-широкостроена и проявявай повече хуманизъм,за да си прекараш добре със съучениците си през идните години,докато сте заедно.
Първоначално написано от rebel_kid
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не съм чела нито до края темата ти, нито мненията след тва, но ще си кажа квото имам да си казвам. Ми не бъди предубедена към хората - тва, че слушат чалга, не значи, че не могат да бъдат забавни, весели, готини etc. Нормално е като са в нов клас да не могат да свалят задръжките от първите дни, но като ги опознаеш най-вероятно ще можеш да си изградиш по-реална представа. Не се води по първото впечатление. Ако в крайна сметка то е било вярното - никой не те е вързал при класа ти, запознай се с останалите. Не може толкова да не познаваш някой от друг клас от преди, който да е пич и да те запознае с неговите хора. И още нещо... недей да ги правиш свои врагове - ще ти прецакат живота в идните неколко години. Ае успех и по-леко.Първоначално написано от balon4eee
П.С. Не се надувай толква с тоя скейт и не се прави на много различна, щото хората не го приемат добре и ше си имаш бая проблеми.
Без лични и безлични съобщения, моля.
в 8ми "б" в 22-ро е една от най-добрите ми фрс (мрази чалгата...) ако това те успокоява , супер пич е ---> можете да се запознаете , казва се Софи . препоръчвам ти я супер стабилна е иии няма 2ра... иначе колкото до класа ти и аз съм така... в смисъл мацките в моя клас са стабилнички , ама момчетата на нищо не мязат и тва си е ... ще се променят с времето сигурно... предполагам , че ще се поотпуснат...УСПЕХПървоначално написано от balon4eee
![]()
![]()
az ve4e sviknah s moq klas![]()
i vzemat da me kefqtt
s nQKOI izklu4eniq
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Разбирам, че не се кефиш на чалгата- аз също, но не разбирам защо намесваш България във всичко това? Чалгата не е музика- добре, обаче кажи ми с какво я превъзхождат негрите или белите, все тая, американски рапъри или безсмислените и тъпоумни изпълнители като Риана, Бионсе и прочие? Това, че те са американци, да не би да ги прави по-културни и по-висши като тези в ЕСПървоначално написано от balon4eee
? И аз не харесвам чалгата, лицемерието, кича, ограничените индивиди, мислещи само за пари и нови телефони, комерсиалното мислене, неграмотните и тези, които не могат и не искат да пишат на собствения си език (и много други, но да не прекаляваме, че ще стана досадна
), но се опитвам да ги разбера или поне не ги критикувам за глупости. Не знам какво повече да кажа, не мога да ти помогна и не искам да се заяждам, затова лека нощ на всички. А да - никога не съм разделяла хората на метъли или скейтъри, или емота- поредната тъпа приумица на гимназистите и тийнейджърите.
Нищо лично.
![]()
Don't worry, be happy!