.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Град
    Някъде по широкия свят...
    В осми клас класът ми горе-долу ставаше (нищо ,че сме само 5 момчета плюс мен ,срещу 21 момичета),в девети всички се разделиха на групички и стана хипер тъпо,а в 10ти нищо ,че съм само от три дена е просто някакъв ад,абе цаката е да си биеш паса и да не ти пука.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Супер фен
    Съмнявам се всички да са такива заспали Може би не са толкова отворени като теб, трябва им време да свикнат. Дай им малко шанс де

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    az ve4e sviknah s moq klas i vzemat da me kefqtt s nQKOI izklu4eniq
    +1

Love Is All Around

Град
    ПлоВдИв маЙна
    Еми класа ми е и аз незнам какъв тоест дали ма кефи..Еми немога да кажа..С един приятел се паднахме в един клас от квартала е и с него се разбираме..И горе-доло познавам момчетата и едно момиче знам..Но всички други момичета са некви заспали майна и не говорят с нас ;D..Ама не ми пука якото е че се запознах с тия от другите класове ..

Makaveli[]balon4eeee tupo detence ti mai sudish po vunshniq vid koi kakuv e ? To ne moje o6te da otidesh i da ti e nqkvo super qko na daskalo.Vsi4ki otna4alo sa po zatvoreni... Sled vreme 6te vidish za kakvo ti govorq.Puk ako ne ti iznasq slagai tejkiq grim i otivai da razmenqsh idee s tirajiite(ako me razbirate).....
    ebal sam te ve.. kato nz ko govori6 f klasa mi ima okolo 5-10 max gore dolo pe4eni hora s koito da se govori nali i da mojej da gi gleda6 oba4e nie seki 4as sme zaedno izlizame da pu6at 6oto az gi otkazah i dr samo sedim pak te pu6at.. i si babrim.. o6te 1 q den po4nahme se zabavlqvame zapoznahme se i si4ko e spr :P kfa e taq prostotiq 6e minelo vreme 6oto bili sramejlivi.. tfa zna4i 4e sa smotani... ! mn kofty za gadniq ti klas no kato ima6 dr poznati kato svar6i 4esa vari pri tqh

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    ^^ Pxaxa mi to i idiotite sa na moda ti za tva li si tyka ? Be q bqgai da si slu6a6 4algiqta Puk na tebe na kva ti se pravq ? Egati .... Nai-malkoto na FeShaN se pravq !
    Е ЧАЛГАР СЪМ И КВО?! Ще слушаш чалга и ще мълчиШ щото навсякаде се слуша!
    Tova e vqrno ! Ciganiqta se razrastva ! Ti 6te mul4i6 ne az gadno pozior4e ! 6Tom drygite slu6at aide i az 6toto taka 6te sum FeShIoN nalii??? Mrazq 4alagata ! Za6toto ne stiga 4e Bulgariq se e prevurnala v ciganiq otvsqkude ami i tazi muzika koqto TI i vsi4ki drugi gadni mazni 4algar4eta podkrepqte DOPRINASQ dujrvata ni da zaprili4a na o6te po golqma ciganiq ot kolkoto e do momenta !!!
    ПО-голяма циганка от теб няма..незнаеш ли че и циганите пишат на латиница като теб?? Винаги мнозинството е право,щом чалгарите сме повече значи сме прави!
    kfo i az li sum ciganka be ne6tasnik are zemi si zatvori ustata..4algar gaden
    balon4et razbiram te kfo ti e i sa mi e mn shit dogodina da ne mi e pak nekuv shitav klasa 6toto 6e sum 8mi... btw edno ot nai-pe4enite momi4eta koito poznavam e v klas v koito nikoi ne e vijdal butilka bira i ne ostaval sled daskalo ...tctctc... bih se smqla ma to e tragi4no i hem e po malka ot si4ki v kompaniqta ma q ebe za 6ibaniq i klas i se dviji s nas taka 4e ne e tolko s koi si v 4as vupreki 4e mn zavisi ama ima6 li qki frs izvun klasa ne e tolko zle prosto zaebava6 si ssuhaniq klas i se dviji6 s drugite si frs ot daskaloto. i da ne ti puka

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Re: Nee neee neee neeeee :@:@:@

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Bratlee tova e nerealno .... Noviq mi klas ne moje da e tolkova zleee Momi4etata sme 6 + men i sa tolkova ymreli se 1 sum na pogrebenie ;( Az sum si nqkva malko lyda ne moga da izdurja s tiq zaspali Tolkova sa zle samo mul4at i bleqt , puk edna ot tqx neprekusnato razkazva kolko e bogata Mom4etata sa ebati mirlizlite spurjeni gnusari Kak 6te izdurja v toq sprql klas ?? Kak da gi nakaram tiq da se sujivqt Te sa po spreli ot baba mi zaklevam see ;( I poneje sa glavno kifli i az sum malko po na smuknato biq i ne sly6am 4alga a da drum i texno i ne sum im v tupata kategoriq i ne mi se kefqt mnogo Lele nqkaoi trqbva da gi izkurti ot boi da se suvzemat :@ Kvo 6te pravqqq sega ot tiq ne mi se xodi na daskalo Samo mislq kak ytre 6te otida i 6te mru Ne iskammmm ;( Va6te klasove takiva li sa ?? Kvo da napravq ... Ne gi razbiram tiq 6toto sa novi li ili 6toto sa tupi se durjat takaa ??? Imam fr ot drygite klasove ama to s tiq ne se izdurja Kajete imi kvo da napavq da gi nakaram da zaprili4at na xora tupite im kifli I tva 4e karam sk8 suvsem gi nervi Kvo zaradi tqh da si zareja sk8ta liii Ne ne neeee :@
    of ne 4etoh cqlata tema ama i az sam teiii

Zna4i noviq mi klas e no coment ;[ si4ki momi4eta umreli takia i grozni nqkfi ama ima 1 momio4e deto e bg i stava ne se obli4a kato maika mi primerno Samo me spasqva 4e 4 momi4eta ot striq mi klas sa tuk.... no ostanali 18 momi4eta sme i si4ki sa nqkfi sramejlivi li neznam stoqt samo v staqta cql den ot stola ne stat ima eidn oba4e golqm sladur mn ludi4ak tkf toi radvva i momm4etaata ne sa takva tragdeiq amam momi4etata ne moga da gi gledam az sam poprincip visoki4ka ama ima nqkfa mega gramadna s 2 glavi nad mene ;[ i mn zle i utrree 6te utidem da sa zapoznaim s pove4eto li4no pone da se spriqtelq s tiq gotini4kite koito sa spr malko no si4ki kato vidqt 4ast ot nashiq klas i kazvat o vie ste nai gadniq klas oo stra6en klas imash apak eidn daje se uplashi ot edna :{{{ oF neznam kak shte iztraq 4 godiniiiiiiiiiiiiii ot 9ti do 12 klas s tiq prosto neznam i na si4koto otgore sme izolirani na parviq etaj a si4ki drugi 9ti sa na tretiq a nie oFfffff KADE UTIDOHHHHhh
    а ти каде учиш
    мухахаха

Град
    Sofia

/...

при мен е същото...момичетата приличат на 6-токласнички а момчетата-от грозен по-грозен...xD и аз нз кво да правя
    ляляЛяlqLя

mi kaji i na taq '' bogatata'' da spre da sa fuka 6ot ... mn me draznqt takifa, naprao ako mi sa poqvi takava v klasa direktno sam se sbila ili razkre6tqla
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Re: Новият ми клас...

Bratlee tova e nerealno .... Noviq mi klas ne moje da e tolkova zleee Momi4etata sme 6 + men i sa tolkova ymreli se 1 sum na pogrebenie ;( Az sum si nqkva malko lyda ne moga da izdurja s tiq zaspali Tolkova sa zle samo mul4at i bleqt , puk edna ot tqx neprekusnato razkazva kolko e bogata Mom4etata sa ebati mirlizlite spurjeni gnusari Kak 6te izdurja v toq sprql klas ?? Kak da gi nakaram tiq da se sujivqt Te sa po spreli ot baba mi zaklevam see ;( I poneje sa glavno kifli i az sum malko po na smuknato biq i ne sly6am 4alga a da drum i texno i ne sum im v tupata kategoriq i ne mi se kefqt mnogo Lele nqkaoi trqbva da gi izkurti ot boi da se suvzemat :@ Kvo 6te pravqqq sega ot tiq ne mi se xodi na daskalo Samo mislq kak ytre 6te otida i 6te mru Ne iskammmm ;( Va6te klasove takiva li sa ?? Kvo da napravq ... Ne gi razbiram tiq 6toto sa novi li ili 6toto sa tupi se durjat takaa ??? Imam fr ot drygite klasove ama to s tiq ne se izdurja Kajete imi kvo da napavq da gi nakaram da zaprili4at na xora tupite im kifli I tva 4e karam sk8 suvsem gi nervi Kvo zaradi tqh da si zareja sk8ta liii Ne ne neeee :@

Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица
    ramaiana
    Моят клас е същия ама ги търпя... бившият ми клас беше 100 пъти по-як !

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз кво да кажа като ше сме само 3 момичета със още 23 момчета

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    не се притеснявай щом мине малко време няма да ти се струват толкова зле повярвай ми от личен опит ти го казвам .. само спокойно и не бий никой
    in defense of our dreams...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И моят клас бяха такива,ама се опознахме и сега сме си супер!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си