нямам проблем, нямам въпрос, просто искамдам да споделя и да си кажете мнението

в края на миналата учебна година, една приятелка ми съобщи, че е бременна в 6 месец. кара цветна. не се изненадах мн мн щото си и личеше одавна че напълнява. като чух новината много мноог се зарадвах. тя е страхотен човек и ще бъде страхотна майка. преди 3-4 седмици роди здраво момченце. радвам се за нея. ще си ходи горе долу редовно на даскало. живота не е свършил.и най важното тя очича бащаата на детето и той също я обича. да са живи и драви и много любов и късмет за тях за протокола той и е първият

не зн дали ако е разбрала по рано щеше да обортира..но това си е чисто убиство. хора, ако не искате да ставате млади родители моля ви пазете се. аз не ги съда или нещо подобно, просто мисля, че е доста трудно да имаш дете на 17 в днешно време, а за протокола преди около 50 години на по 17-18 са имали поне по 1 дете. примерно баба ми е родила майка ми на 18, а се е оженила на 17

а и още нещо, я питайте родителите си колко от вас са запланувани деца. вднешно време се повече забременят, без да са искали деца и да правят опити
аз лично твърфда, че съм плод на бурна студентска нощ, е може да са искали дете тогава същност не съм ги питала, но се тая

каже вие кфо мислите за тази история