- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- с бебе на 17
нямам проблем, нямам въпрос, просто искамдам да споделя и да си кажете мнението
в края на миналата учебна година, една приятелка ми съобщи, че е бременна в 6 месец. кара цветна. не се изненадах мн мн щото си и личеше одавна че напълнява. като чух новината много мноог се зарадвах. тя е страхотен човек и ще бъде страхотна майка. преди 3-4 седмици роди здраво момченце. радвам се за нея. ще си ходи горе долу редовно на даскало. живота не е свършил.и най важното тя очича бащаата на детето и той също я обича. да са живи и драви и много любов и късмет за тяхза протокола той и е първият
не зн дали ако е разбрала по рано щеше да обортира..но това си е чисто убиство. хора, ако не искате да ставате млади родители моля ви пазете се. аз не ги съда или нещо подобно, просто мисля, че е доста трудно да имаш дете на 17 в днешно време, а за протокола преди около 50 години на по 17-18 са имали поне по 1 дете. примерно баба ми е родила майка ми на 18, а се е оженила на 17
а и още нещо, я питайте родителите си колко от вас са запланувани деца. вднешно време се повече забременят, без да са искали деца и да правят опити
аз лично твърфда, че съм плод на бурна студентска нощ, е може да са искали дете тогава същност не съм ги питала, но се тая
каже вие кфо мислите за тази история![]()
moita maika me e rodila na 36,no e iskala tova 6toto pyrvoto i dete e ymrqlo pyk az sym tretoto koeto e rodila de... takam po temata: tvoita priqtelka da e jiva i zdrava i deteto i sy6to,no i na men mi e mn 4ydno kak 6te se spravq s y4ili6teto 4e posle i yniversiteta /ako 6te hodi de/ za tova dete pari trqbvat +vklu4vam 4e i rabota trqbva e mn stana dano pone tatkoto da e svesten i da nosi mangizite i da i pomaga na momi4eto 4e gorki4kata tq...
Trust Me anything u can do, I can do better than u !!
Не е невъзможно да отгледаш дете на тази възраст, но е много трудно.Задължително трябва да имаш помощ от някой-било от по-големия баща на детето, било от родителите на момичето.Но аз съм против това да имаш бебе преди да завършиш училище-нито може да си осигуриш добро бъдеще, нито може да отгледаш детето както трябва, нито може да му се радваш, както трябва. Всеки казва, че абортът е убийство и наистина много трудно човек може да се реши на тази крачка, но понякога наистина е по-добрият вариант.И за да не се налага да вземате такива решения-използвайте презервативи-нито ще обеднеете, нито ще се увредите от това.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
радвам се за тях, но аз лично мисля че не е много нормално. тя е още дете, а това е наистина голяма отговорност. едва ли ще и бъде толкова лесно, а и според мен е трябвало да си поживее още и да опита повече неща в живота. не съм против абортите, защото мисля че е много по добре да махнеш детето ако нямаш възможността да му осигуриш добро бъдеще или не си способен да се грижиш за него. ако наистина твоята приятелка и гаджето и успеят да се задържат заедно, ще е страхотно, но това става много рядко, особено ако си на 17.
тя не може да му предложи нищичко на това дете! какво любовта ли ще го храни,любовта ли ще го облече,любовта ли ще му даде образование и тн. аз не я съдя,дори напротив-такива неща се случват,но за да имаш дете не се изискват някакви си години,дали ще си на 17 или на 27 понякога няма значение,защото за дете се изисква постоянен доход и жилище!
иначе им желая щастие и късмет,а на бебчо да е жив и здрав!![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Бас лова, че авторът на темата е от Сандански.
Знам за кое момиче става въпрос.
Нека са живи и здрави.
Да неби случайно тея хора да са от Мездра![]()
значи тя си живее при родителите й и те разбира се и помагат + тфа има по голяма кака и същност като се замислите, нямате ли поне един роднина който да помага в такива слувай
аз ако имам избор първо мисля, че няма да се реша на аборт, първо заради опасностите и второ няма да мога да го понеса психичски. гаджето и е по голямо от нея с една година. ае ще се оправат сигорна съм![]()
Вече съм сигурен че са от Мездра даже майката е в моя класДа им е живо и здраво детето и да са все така щастливи
![]()
А от къде знаеш,че няма да може да му предложи нищо?!Авторката никъде не споменава финансовото състояние на родителите на момичето,на родителите на момчето и на самото момче ... Това,че е родила на 17 год. не я прави бедна (споменавам го,защото съм сигурна,че за много хора от форума тя е бедна щом не е направила аборт и т.н.Първоначално написано от Rise_Against
)!!!
Но нека не се караме
По темата:Да им е живо и здраво бебченцетоМисля,че щом 2-ма човека се обичат и ги свързва нещо толкова прекрасно всичките им проблеми ще им се сторят по-лесно разрешими
(за което искрено се надявам) А и както казваха в рекламата на едно предаване (забравих името
) "и не забравяйте,че на бабите внуците няма кой да им ги гледа освен те самите" (това в кръга на шегата естествено
) Намекът ми беше,че щом бебчо е на този свят и си е при мама и тате значи и двете баби и двамата дядовци не са били против неговата поява и естествено ще помагат
Желая им успех и взаимно щастие
![]()
Аз пък мисля, че са от Сандански!
Ама нека авторът на темата да каже![]()
Ем то кучетата по-рано имат деца, пъ никой не ги обвинява.. не е толкова страшно.. huh
я стига-лапе,лапе ще гледа.не знам как може да я подкрепяш 4естно казано,ясно че ти е аверка и т.н.,обичат се,но до кога ... не знам ,не знам...прекалено ще е трудно и просто не знам как ще се справят.а до колкото знам,както аз,така и сестра ми сме били планувани деца...
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не го приемам .. може би,защото преживях изключително трудно загубата на братчето ми и оттогава като чуя аборт и ми се свива сърцето. И все пак така и не си оформих мнението по тази тема.
Мисля,че хората трябва да се пазят и дори на 16 ако се обичат им се случи такова нещо да спрат с предрасъдъците и с някакви криворазбрани ценности и морал ...
Аборта за мен е предумишлено убийство. Това е много тежък момент в живота на всяка жена. И вече всяко пето 17,18 годишно момиче сигурно е правило аборт ... не го одобрявам изобщо ;]
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Хъх, от Мездра, пък да не я знам девойката...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми като те мързи да четеш не коментирай,за да трупаш мненияПървоначално написано от gbemXII
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Schranz music is my world !
греда ! ако беше преэаредила това нямаше да се случи !
хахахаха съгласна !Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Не мисля, 4е е най-доброто решение на света да раждаш на 17, но все пак те са си преценили.
Аз на нейно място щях да направя аборт - окей, сега много се оби4ат, но са деца... Не знам![]()
![]()
Робинята на Quench
Ами хубаво.Мен това какво ме грее ?
Всеки си преценява. Аз лично не бих могла да родя дете толкова малка... Но щом са щастливи - няма нищо лошо.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ами хубаво.Мен това какво ме грее ?
Първоначално написано от SK0RP10N
Ами като не те грее не оставяй тъпи коментари![]()
На мен с бебе на 17 ми звучи като дете гледа бебе, да не кажем бебе гледа бебеНе мисля, че момичето е зряло на тази възраст, за да стане майка! За всичко друго нямам проблем. Да когато двама души се обичат няма граници и годините не са такава, НО за отглеждането на деца ... мисля че е рано . А иначе да си живи и здрави и бебока най-вече
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?