.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    в дълбините на морето

с бебе на 17

нямам проблем, нямам въпрос, просто искамдам да споделя и да си кажете мнението

в края на миналата учебна година, една приятелка ми съобщи, че е бременна в 6 месец. кара цветна. не се изненадах мн мн щото си и личеше одавна че напълнява. като чух новината много мноог се зарадвах. тя е страхотен човек и ще бъде страхотна майка. преди 3-4 седмици роди здраво момченце. радвам се за нея. ще си ходи горе долу редовно на даскало. живота не е свършил.и най важното тя очича бащаата на детето и той също я обича. да са живи и драви и много любов и късмет за тях за протокола той и е първият

не зн дали ако е разбрала по рано щеше да обортира..но това си е чисто убиство. хора, ако не искате да ставате млади родители моля ви пазете се. аз не ги съда или нещо подобно, просто мисля, че е доста трудно да имаш дете на 17 в днешно време, а за протокола преди около 50 години на по 17-18 са имали поне по 1 дете. примерно баба ми е родила майка ми на 18, а се е оженила на 17

а и още нещо, я питайте родителите си колко от вас са запланувани деца. вднешно време се повече забременят, без да са искали деца и да правят опити
    аз лично твърфда, че съм плод на бурна студентска нощ, е може да са искали дете тогава същност не съм ги питала, но се тая

каже вие кфо мислите за тази история

moita maika me e rodila na 36,no e iskala tova 6toto pyrvoto i dete e ymrqlo pyk az sym tretoto koeto e rodila de ... takam po temata: tvoita priqtelka da e jiva i zdrava i deteto i sy6to,no i na men mi e mn 4ydno kak 6te se spravq s y4ili6teto 4e posle i yniversiteta /ako 6te hodi de/ za tova dete pari trqbvat +vklu4vam 4e i rabota trqbva e mn stana dano pone tatkoto da e svesten i da nosi mangizite i da i pomaga na momi4eto 4e gorki4kata tq...
    Trust Me anything u can do, I can do better than u !!

Град
    в мечтите ти
    Не е невъзможно да отгледаш дете на тази възраст, но е много трудно.Задължително трябва да имаш помощ от някой-било от по-големия баща на детето, било от родителите на момичето.Но аз съм против това да имаш бебе преди да завършиш училище-нито може да си осигуриш добро бъдеще, нито може да отгледаш детето както трябва, нито може да му се радваш, както трябва. Всеки казва, че абортът е убийство и наистина много трудно човек може да се реши на тази крачка, но понякога наистина е по-добрият вариант.И за да не се налага да вземате такива решения-използвайте презервативи-нито ще обеднеете, нито ще се увредите от това.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

радвам се за тях, но аз лично мисля че не е много нормално. тя е още дете, а това е наистина голяма отговорност. едва ли ще и бъде толкова лесно, а и според мен е трябвало да си поживее още и да опита повече неща в живота. не съм против абортите, защото мисля че е много по добре да махнеш детето ако нямаш възможността да му осигуриш добро бъдеще или не си способен да се грижиш за него. ако наистина твоята приятелка и гаджето и успеят да се задържат заедно, ще е страхотно, но това става много рядко, особено ако си на 17.

тя не може да му предложи нищичко на това дете! какво любовта ли ще го храни,любовта ли ще го облече,любовта ли ще му даде образование и тн. аз не я съдя,дори напротив-такива неща се случват,но за да имаш дете не се изискват някакви си години,дали ще си на 17 или на 27 понякога няма значение,защото за дете се изисква постоянен доход и жилище!
    иначе им желая щастие и късмет,а на бебчо да е жив и здрав!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Бас лова, че авторът на темата е от Сандански.
    Знам за кое момиче става въпрос.
    Нека са живи и здрави.

Град
    Мездра
    Да неби случайно тея хора да са от Мездра

Град
    в дълбините на морето
    значи тя си живее при родителите й и те разбира се и помагат + тфа има по голяма кака и същност като се замислите, нямате ли поне един роднина който да помага в такива слувай

аз ако имам избор първо мисля, че няма да се реша на аборт, първо заради опасностите и второ няма да мога да го понеса психичски. гаджето и е по голямо от нея с една година. ае ще се оправат сигорна съм

Град
    Мездра
    Вече съм сигурен че са от Мездра даже майката е в моя клас Да им е живо и здраво детето и да са все така щастливи

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    тя не може да му предложи нищичко на това дете! какво любовта ли ще го храни,любовта ли ще го облече,любовта ли ще му даде образование и тн.
    А от къде знаеш,че няма да може да му предложи нищо?!Авторката никъде не споменава финансовото състояние на родителите на момичето,на родителите на момчето и на самото момче ... Това,че е родила на 17 год. не я прави бедна (споменавам го,защото съм сигурна,че за много хора от форума тя е бедна щом не е направила аборт и т.н. )!!!
    Но нека не се караме

По темата:Да им е живо и здраво бебченцето Мисля,че щом 2-ма човека се обичат и ги свързва нещо толкова прекрасно всичките им проблеми ще им се сторят по-лесно разрешими (за което искрено се надявам) А и както казваха в рекламата на едно предаване (забравих името ) "и не забравяйте,че на бабите внуците няма кой да им ги гледа освен те самите" (това в кръга на шегата естествено ) Намекът ми беше,че щом бебчо е на този свят и си е при мама и тате значи и двете баби и двамата дядовци не са били против неговата поява и естествено ще помагат Желая им успех и взаимно щастие

Аз пък мисля, че са от Сандански!
    Ама нека авторът на темата да каже

Ем то кучетата по-рано имат деца, пъ никой не ги обвинява.. не е толкова страшно.. huh

Град
    Ha MopeTo (sun)
    я стига-лапе,лапе ще гледа.не знам как може да я подкрепяш 4естно казано,ясно че ти е аверка и т.н.,обичат се,но до кога ... не знам ,не знам...прекалено ще е трудно и просто не знам как ще се справят.а до колкото знам,както аз,така и сестра ми сме били планувани деца...
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Не го приемам .. може би,защото преживях изключително трудно загубата на братчето ми и оттогава като чуя аборт и ми се свива сърцето. И все пак така и не си оформих мнението по тази тема.
    Мисля,че хората трябва да се пазят и дори на 16 ако се обичат им се случи такова нещо да спрат с предрасъдъците и с някакви криворазбрани ценности и морал ...
    Аборта за мен е предумишлено убийство. Това е много тежък момент в живота на всяка жена. И вече всяко пето 17,18 годишно момиче сигурно е правило аборт ... не го одобрявам изобщо ;]
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хъх, от Мездра, пък да не я знам девойката...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от gbemXII
    мързи ме да чета
    ми като те мързи да четеш не коментирай,за да трупаш мнения
    Schranz music is my world !

Град
    РЮАР
    греда ! ако беше преэаредила това нямаше да се случи !

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    греда ! ако беше преэаредила това нямаше да се случи !
    хахахаха съгласна !

мама ме родила на 25

Мега фен
    Град
    SF
    Не мисля, 4е е най-доброто решение на света да раждаш на 17, но все пак те са си преценили.
    Аз на нейно място щях да направя аборт - окей, сега много се оби4ат, но са деца... Не знам

Робинята на Quench

SK0RP10N
    Guest
    Ами хубаво.Мен това какво ме грее ?

Всеки си преценява. Аз лично не бих могла да родя дете толкова малка... Но щом са щастливи - няма нищо лошо.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

SK0RP10N
    Guest

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N

Ами като не те грее не оставяй тъпи коментари

Град
    София
    На мен с бебе на 17 ми звучи като дете гледа бебе, да не кажем бебе гледа бебе Не мисля, че момичето е зряло на тази възраст, за да стане майка! За всичко друго нямам проблем. Да когато двама души се обичат няма граници и годините не са такава, НО за отглеждането на деца ... мисля че е рано . А иначе да си живи и здрави и бебока най-вече
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си