- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете...обичам я
Izgubih momicheto koeto obicham i koeto me obichashe.Za 3 meseca liubov az hlatnah adski mnogo i sega kato q nqmam pravq otchaqni opiti da si q varna.Tq se e promenila adski mnogo za 2 meseca che nikoi ne q poznava,ot metalka se obarna na Huserka.Za men ne shet da chuva i duma - postoqnno mi povtarq che me mrazi i che sam i protiven...Ne iska da q zanimavam izobshto i ne q interesuva kak propadam malko po malko bez neq.S dve dumi ne q ebe...kakva e tainata za uspeh v toq sluchai...Ne moga da q zabravq ne iskam...Iskam da si q varna i da q napravq adski shtastliva.HELP ME please umiram bez neq
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица
ramaiana
Какво си направил, че си я изгубил, та чак си породил и омраза в нея ?
ПП Хората са го казали - трябва да загубиш нещо, за да разбереш какво всъщност си притежавал
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
О браво, явно ти е първото гадже дето те зарязва. Преди да ти дам съвет ще ти кажа, че си зле.
Ся ще ти кажа, че тая е смотана щото явно гледа тенденциите а не себе си.( не ми се обеснява ) .. а и да преодолей го
The Spark
Mne ne mi e parvata dosta imashe nooo taq mi vze akala .Kakvo napravih li ostavih q da palche sama kato imashe problemi no tova se e zabravilo az znam che si e naumila da NE E NIKOGA s men poveche...kakva e tainata ima li nqkva hitrost bez neq ne se trae ei.Nqma pr nqma nishto vsi4ko zaebah bqh se predal no si q iskam ne moga taka...
mi 6to kazva podobni raboti po dobre spri da q tyrsi6, nqma6 li dostoinstvo be 4ovek! Ostavi q taq i si nameri druga taka nai lesno 6e q zabravi6 taq
Trust Me anything u can do, I can do better than u !!
Винаги си толкова песимистично настроен..колкото до нея малк остранно ми звучи изведнъж да почне да се държи такаПървоначално написано от 5StaR
кво значи не си бил до нея?не си можел физически или просто докато й е било кофти ти си се забавлявал?ми нз чак пък толкова да не иска да те види
![]()
Cruel Intentions
Ne naistina vse nqkoga na chovek mu idva taka na nanagornishte no neznam ako pochnesh da pravish opiti da se trepesh i da ne ti puka...i posle revesh che nqma da si s neq NIKOGA taka po toq nachin i pochnesh da mislish s glavata i da pravish neshta koito ne si...namirash i nai blizkite pr i pochvash da gi pechelish za da moje tq da znae vse pak neshto za teb....No ako ima drug....ako nqma da stane taka....kajete molq vi kak da q prilaja...Az obeshtavam che nqma da se danq poevche i shte q napravq shtastliva mnogo![]()
Psihicheski ne bqh s neq no tq go zabravi ... Sega pomni che ne iska da ima nishto obshto s men i navsqkade govori che sam q naranil adski mnogo...i predniq i ebshe mai taka no sega az sam kato nego po neinite dumi a Vsi4ko beshe chudno...ne moga da si prostq i iskam da si q varna ?
Neee molq viaz tova vsi4ki mi go kazaha i go znam da znam go...Tq me obichashe i davashe vsi4ko za men no ohladnq AZ PROSTO iskam da si q varna i tq sega ne iska no az shte napravq chudoto...prosto ako nqkoi znae kak DA pomogne molq vi Otchaqn sam...Pisna mi da pravq samo gluposti i da reva po telefona i da chakam da q namerq i da i se molq da me gushne...Iskam hitra ideq ot nqkoi koito go e prejivql i ima opit
Чакай ти си от мъжки пол нали?Първоначално написано от MOHEB
The Spark
Е кое не раэбираш?Първоначално написано от mystery`girl
Тя е куха лейка.
[size=7][b][u]fosse cos
АХхахахахахаахахахХАхахаа хаХАХаХАХААААААААааПървоначално написано от 5StaR
[size=7][b][u]fosse cos
А защо не се замисли, преди да оставиш сама да плаче?! Сега явно няма смисъл да правиш каквото и да било, освен да я забравиш. Имал си нещо, не си го оценил и то вече не е твое. Освен това хорате се променят, но не толкова рязко. Просто може би ти неси бил до нея, за да забележиш тази нейна промяна.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Не си бил до нея когато е имала нужда, затова не можеш да искаш от нея да ти прости. Мн тъпо и безотговорно си постъпил, тя няма да ти се довери пак, забрави я. Не можеш ли да дадеш на момичето сигурност...не си и дал нищо. Можеш да си отрежеш ръката заради нея...Но едва ли и това ще помогне...
Хммм... Защо си толкова сигурен, че тя е забравила какво си направил ? Може би точно това я е променило - стореното от теб. Не знам, може би е от този тип хора, за които подкрепата от гаджетата е на първо място и след като не си бил до нея - нещата са се обърнали. Опитвали ли сте се да поговорите нормално без да ти казва, че те мрази, че си й противен и т.н. ? Искай нормален разговор с нея и тогава я попитай коя е причината за промяната й.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
mxmПървоначално написано от ~Bori~
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Еми хората ти го казаха.Чудо няма как да стане.Но едно просто говерене понякога върши чудеса![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Глупости дрънка таз ве, на колко години е:13,14? Ебаси оригнята, ми щом е станала хаусърка значи и е повлиял някой олигофрен!!!!! Т.е няма полза вече.
мм,разбирам те чудесно.Сигорно се чувстваш отвратително и то меко казано.Понякога ние момичетата казваме неща за които после съжаляваме както това"Мразя те,противен си ми" и т.н.Но незнам дали момичето наистина ги чувства тези неща или просто много си я наранил и затова се опитва да ти го върне.Според мене решението е да изчакаш известно време за да отмине тази буря от чувства и да я потърсиш като и се извиниш например.Ако и тогава нестане мисля ,че ще се наложи да се примириш колкото и невъзможно да изглежда или звучи.![]()
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
Като не те иска, не те иска, не можеш да я накараш отново да те обикне, насила хубост не става, остави я, ако и тя има чувста все още сама ще те потърси![]()
Първоначално написано от MOHEB
ем и аз тей 1 момче, след като си осъзнах грешката исках да си го върна и казах, че всичко ще направя ама ... той е по-добре без мен и го преодолях...предлагам ти да се стегнеш и да се вкараш в пътя, 'щото ако наистина не те ще и чудеса да правиш, няма да я върнеш... момче си все пак...какви са тия ревове и нз какво...знам, че е ужасно трудно (повярвай ми знам го!) ама СЕ СТЕГНИ! аз съм момиче за Бога.....ти си момче...пфф
![]()