- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се срещнахте ?
И двамата започнахме шофьорски курс по едно и също време и в първия момент, в който се видяхме много се харесахме.На теория ходихме заедно, там всъщност се засякохме за първи път и всичко е толкова хубаво сега...
Up >.<
Първоначално написано от Drogiranata_
ами бях на рок концерт и вечерта като се прибирахме с еднакола аз заспах на рамото му после усетих че ме хваща за ръка и така
Познаваме се от 13 години![]()
Там, в градинката:
"Ей, момиченце, искаш ли да си играем?"
"Ми аре"
И 13 години по - късно...![]()
![]()
![]()
Зимата на Витоша. Аз карах ски горе,а той работеше там![]()
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
На шофьорските курсове .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Нямам сегашен,но с бившия стана случайно в нета...
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Chrez ob6ti poznati
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
+1 :PПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
На мото състезание... той работеше там, аз бях в публиката... гледахме се около 2 часа без да спрем... На другия ден той ме намери някак си , и ме покани да излезем![]()
Амииии моя приятел ходеше на моята приятелка с нейна съученичка и.... сега вече с мен (devil)![]()
v toq sait![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Браво! още някой с мото запознанствоПървоначално написано от Octavarium
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
в кафене
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
xaxaxax priqtelet mi se be6e pisal s moq fr v MIRKATA i si razmeniha skaipovete i si pisaha sa6tiq den no tova stava y nas i toi katy prati snimka i az mn se zaribih i az my pratih snimka i vednaga na drygiq den izlqzahme trimata na kafe i 3 meseca po kasny otidohme na myre samy dvamata pres drygoto vreme ne se vijdahmei sa6tiq den na myre stnahme i gadjeta
be6e golqm film
![]()
Ами exbf- в даскало , трябваше да вадя ключа за стаята, ама забравих да върна оригинала и класната имала час в неговия клас и го пратила бързо да вика Симона с Ключа!! шото Ушев (заместник-директора) щял да се кара...Смях и влиза човека "Симона с ключа?" аз "полегнала е тодора" и така..Съжалявам че се запознахме де..ама ко да прайш?Съдба?!
![]()
6tqh da hodq v edna fr no obarkah etaja i zvanah v tqh sled tui toi pital moita fr za mene 6tot sa sasedi se pak i tei ;p
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз се запознах с приятеля ми пред неговия блок понеже моята приятелка ходеше с него,но ето че сега сме заедно от доста време и се обичаме
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
йооо от утре по4вам да звъня по вратите на разни непознатиПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
da i ako ti se padne nqkoi grozqn
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ох..мн пъти съм казвала..познавахме се от мн време..аз ужасно мн си го харесвах,той мен не...6 месеца след като официално се запознахме бях на диско и той беше там.,..танци,манци...ии ест...така ме4таната от мен целувка се слу4и..после една седмица само си 4атихме,после излезнахме на кафе благодарение на общ приятел,който ми съдейства..ии после е история...![]()
![]()
![]()
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
на моретооооо леле мн беше яко...попринцип казват,че тези връзки не издържат много,ама ние ще докажем,че е възможно![]()
в скайпа![]()