.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 112
    Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Стана съвсем случайно...тъкмо се бях преместила тук и бях пред нас,тогава той дойде и ме заговори...пита ме "Ти ли си новата звезда в квартала" и оттам тръгна всичко

Ми тя излиза от кенефа в ено барче... Аз и викам " Сра а..?" и тя "Ми да..." и това беше началото на едно красиво приятелство ( но киддин )

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Oбщи приятели, след това имаше известно време по скайп и на края се засякохме в една дискотека и така...
    >>> House Music <<<

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Пеем заедно, тръгнахме в Братислава, докато бяхме на турне

Мега фен Аватара на mynichka
    даскалоо
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    in the city of wonder : )
    Един приятел ни запозна.
    .. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    6tqh da hodq v edna fr no obarkah etaja i zvanah v tqh sled tui toi pital moita fr za mene 6tot sa sasedi se pak i tei ;p
    йооо от утре по4вам да звъня по вратите на разни непознати
    da i ako ti se padne nqkoi grozqn
    e az ne go naprih naro4no

Prosto v nashiq blok nqma etaj kadeto e samo asansiora zabravih kak se kazva mai parter i v asansiora ima kop4e za toq nulev etaj i togava po4vat 1 23 4 5 i tei :}} i az ot tam se obarkah
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    С последния - общ познат ни запозна.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Ми аз сега нямам, но с бившия се запознахме в едно кафе
    To be yourself is all that you can do...

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    амии.. още лятото реди една година си чатх с него след като се бяхме запознали в сайт за запознанства и на морето лятото като бях разбрах че и той тогава ще е на море в същия курортд обаче без той да знае че аз знам и единден с една моя прителка решихме да отидем до неговия хотел да го извикаме да отидем на някоя дискотека той се нави без знае коя съм по някое време аз го питах случайно да съм ти позната и той каза имам предположения че едно момиче с което си пиша в скайпа и аз викам мии да аз съм това момие и така ама нищо не стана тоава.... а септември понеже той се премести в плд на първия учебен ден отивам аз в даскало и кой да видя стой и ми се хили и аз викам кво правиш тука и само каза мии вече си 15 номер а не 14 и аз квоо и той ми съоченик съм ти и тогава аз луднах по него ама той нищо та чак тази година си разкри чуствата шантаво запознанство

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    амии.. още лятото реди една година си чатх с него след като се бяхме запознали в сайт за запознанства и на морето лятото като бях разбрах че и той тогава ще е на море в същия курортд обаче без той да знае че аз знам и единден с една моя прителка решихме да отидем до неговия хотел да го извикаме да отидем на някоя дискотека той се нави без знае коя съм по някое време аз го питах случайно да съм ти позната и той каза имам предположения че едно момиче с което си пиша в скайпа и аз викам мии да аз съм това момие и така ама нищо не стана тоава.... а септември понеже той се премести в плд на първия учебен ден отивам аз в даскало и кой да видя стой и ми се хили и аз викам кво правиш тука и само каза мии вече си 15 номер а не 14 и аз квоо и той ми съоченик съм ти и тогава аз луднах по него ама той нищо та чак тази година си разкри чуствата шантаво запознанство

Ооо това е много хубава историйка..
    To be yourself is all that you can do...

Град
    In His Heart ~
    Преди година - две ни запозна една приятелка .. е не точно двамата де .. запозна ме с цялата им компания и от тогава той ми е най-добрия приятел .. а сега .. и нещо повече за което съм и благодарна цял живоот ..

Az sas moq se zapoznah v tva kafe kadeto raboteh.Ni se poznavahme otdavna no,chak sled 1g. i polovina razbrahme che moje da ima neshto mejdu nas

Супер фен Аватара на lyfche
    ами засичахме се по улиците в кв-то около 1 месец и накрая ми писна и го проследих и видях тма с кой се събира (а си знаех,че ме харесва,защото то си личеше ) и попитах едно момиче за скайпа му и така започнахме да се срещаме

Голям фен
    аз не помня точно как се запознахме но беше преди 3 год някъде,а искрата пламна през юни 2007 и от септември същата година почнахме да се виждаме :P и ходим от година и 6 дни

Град
    Улицата
    mi imahme edna fr koqto jivee6e tam pri nas i se premesti malko po nadolu v kvartala i nie edin den otidohme da q vidim i tam s teq kade izliza6e sa nekfi mnogo qki hora i nie po4nahme are hoime 1-ve4er 2-3-4 i taka ot nqkolko sedmici i taka se zapoznahme
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    еми..чак не мога да повярвам една вечер се прибирах (бях излизала с фр) и видях 2 момчета с 3 момичета..за единия си казах че е адски сладък, а той взе, че ми се усмихна и аз на него .На другия ден пак се засякохме и той ме позна и пак ми хвърли една чаровна усмивка..и после вече в аха..и излязохме и нещата станаха..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az sum агент na cry ne moga da ti kaja tolkova sekretna informaciq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    ehhhhha,kolko qko zapoznavane
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Долината На Идиотщината
    Общи приятели,после скайп,излязохме и...

на гарата, изпращахме най-добрата ми приятелка ( той си падаше по нея...ама след като ме видя зе че я разлюби )
    Само в мълчанието има слово, само в мрака-светлина, само в смъртта-живот...

в даскало се запознахме, всъщност той беше там и преди, ама късно се забелязахме; иначе сега нещата вървят много добре, нищо че сме по цял ден заедно, пак не ни стига

Ами беше много странно. В нашето у-ще има отбор по хандбал и момичетата(тоест аз) трябваше да дойдем да си вземем някъв си 3ти час. Бяхме дошли по-рано и видяхме момчетата как играят. Просто веднага ми се наби на очи! После имах школа по информатика същият ден и много се изненадах когато го видях там. Беше супер! След време заедно отидохме на първото си състезание в Русе и... аз все още го обичкам, но той май не..

Град
    Svishtov, Bulgaria
    ами....той танцува хип-хоп от 3 години, аз танцувах модерен балет и края на миналата(учебна) година участва в един наш танц. ама нищо повече. и тая година направихме група с хип-хоп и такива ми ти танци и се харесахме на репетициите....излязохме няколко пъти и...стана тя каквато стана

Даскалото ~~~> Skype ~~~> Кафе ~~~>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си