- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се срещнахте ?
Стана съвсем случайно...тъкмо се бях преместила тук и бях пред нас,тогава той дойде и ме заговори...пита ме "Ти ли си новата звезда в квартала" и оттам тръгна всичко![]()
Ми тя излиза от кенефа в ено барче... Аз и викам " Сра а..?" и тя "Ми да..." и това беше началото на едно красиво приятелство ( но киддин)
Oбщи приятели, след това имаше известно време по скайп и на края се засякохме в една дискотека и така...![]()
>>> House Music <<<
Пеем заедно, тръгнахме в Братислава, докато бяхме на турне![]()
даскалоо![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Един приятел ни запозна.
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
e az ne go naprih naro4no
Prosto v nashiq blok nqma etaj kadeto e samo asansiora zabravih kak se kazva mai parter i v asansiora ima kop4e za toq nulev etaj i togava po4vat 1 23 4 5 i tei :}} i az ot tam se obarkah
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
С последния - общ познат ни запозна.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Ми аз сега нямам, но с бившия се запознахме в едно кафе![]()
To be yourself is all that you can do...
амии..![]()
още лятото реди една година си чатх с него след като се бяхме запознали в сайт за запознанства и на морето лятото като бях разбрах че и той тогава ще е на море в същия курортд обаче без той да знае че аз знам и единден с една моя прителка решихме да отидем до неговия хотел да го извикаме да отидем на някоя дискотека той се нави без знае коя съм по някое време аз го питах случайно да съм ти позната и той каза имам предположения че едно момиче с което си пиша в скайпа и аз викам мии да аз съм това момие и така ама нищо не стана тоава....
![]()
а септември понеже той се премести в плд на първия учебен ден отивам аз в даскало и кой да видя
стой и ми се хили и аз викам кво правиш тука и само каза мии вече си 15 номер а не 14 и аз квоо и той ми съоченик съм ти и тогава аз луднах по него ама той нищо та чак тази година си разкри чуствата
![]()
шантаво запознанство
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Ооо това е много хубава историйка..![]()
![]()
To be yourself is all that you can do...
Преди година - две ни запозна една приятелка .. е не точно двамата де .. запозна ме с цялата им компания и от тогава той ми е най-добрия приятел .. а сега .. и нещо повечеза което съм и благодарна цял живоот ..
![]()
![]()
Az sas moq se zapoznah v tva kafe kadeto raboteh.Ni se poznavahme otdavna no,chak sled 1g. i polovina razbrahme che moje da ima neshto mejdu nas
ами засичахме се по улиците в кв-то![]()
около 1 месец и накрая ми писна и го проследих и видях тма с кой се събира (а си знаех,че ме харесва,защото то си личеше
![]()
) и попитах едно момиче за скайпа му и така започнахме да се срещаме
![]()
аз не помня точно как се запознахме но беше преди 3 год някъде,а искрата пламна през юни 2007 и от септември същата година почнахме да се виждаме:P и ходим от година и 6 дни
![]()
mi imahme edna fr koqto jivee6e tam pri nas i se premesti malko po nadolu v kvartala i nie edin den otidohme da q vidim i tam s teq kade izliza6e sa nekfi mnogo qki hora i nie po4nahme are hoime 1-ve4er 2-3-4 i taka ot nqkolko sedmici i taka se zapoznahme![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
еми..чак не мога да повярвамедна вечер се прибирах (бях излизала с фр) и видях 2 момчета с 3 момичета..за единия си казах че е адски сладък, а той взе, че ми се усмихна и аз на него
.На другия ден пак се засякохме и той ме позна и пак ми хвърли една чаровна усмивка..и после вече в аха..и излязохме и нещата станаха..
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
az sum агент na cry ne moga da ti kaja tolkova sekretna informaciq![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ehhhhha,kolko qko zapoznavaneПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Общи приятели,после скайп,излязохме и...
на гарата, изпращахме най-добрата ми приятелка ( той си падаше по нея...ама след като ме видя зе че я разлюби)
![]()
![]()
![]()
![]()
Само в мълчанието има слово, само в мрака-светлина, само в смъртта-живот...
Ами беше много странно. В нашето у-ще има отбор по хандбал и момичетата(тоест аз) трябваше да дойдем да си вземем някъв си 3ти час. Бяхме дошли по-рано и видяхме момчетата как играят. Просто веднага ми се наби на очи! После имах школа по информатика същият ден и много се изненадах когато го видях там. Беше супер! След време заедно отидохме на първото си състезание в Русе и... аз все още го обичкам, но той май не..![]()