.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112

Еййй пак пиша в тази тема,тцтцтц

Ми със сегашния ми се познаваме от 2 години някъде Запознахме се на един купон в едно бившо гадже Станахме приятели,но след като скъсах с Р.(въпросния бивш приятел) прекратихме всякаква връзка 2 години по-късно един общ приятел започна да флиртува с мен в скайп и една вечер ми се обади.Искаше да излезем и да поговорим за евентуалното ни бъдеще като двойка ( не,че имах намерение да става нещо,но все пак се видяхме ).Бяхме не много голяма компанийка (около 8-9 човека) и М. ми се обади.Обясних му къде сме и отидох да го посрешна.Много се очудих когато видях колата,защото очаквах да е сам,а той беше с Д.(сегашния ми приятел) и Е.(общ познат).Отидохме на пейката,изпихме още няколко бири ... С Д. започнахме да си говорим за старата компания,после ми стана студено и той ме гушна.Не знам как точно стана,но в един момент той ме и направо се зашеметих После последваха още ,изпрати ме до нас ... На другия ден ми писа в скайп Пращахме си по някоя мечка и ,но нищо по-сериозно После излязохме заедно с братовчед му,той започна да ни базика,че сме много сладка двойка и т.н.След това си замина и аз останах с Д. на една пейка в парка,където той ме пита дали това,което става е сериозно или е било просто заради действието на алкохола ... Аз му казах,че е сериозно и от тогава сме заедно (а и утре правим един месец,а имам чувството,че са минали поне 2-3 )

в скайп
    понеже повече от половината ми абонати в скайпа са чужденци, реших да разнообразя и с някой съгражданин и попаднах на него писахме си с месеци, докато накрая решихме, че е крайно време да се запознаем и на живо...все пак сме от един град и като го видях както се казва, любов от пръв поглед

.fs
    No one else will have me like you do..
    No one else will have me, only you..

в "импулс" но досега с никое момче не съм била толкова щастлива ...
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от Octavarium
    На мото състезание... той работеше там, аз бях в публиката... гледахме се около 2 часа без да спрем... На другия ден той ме намери някак си , и ме покани да излезем
    oi marin4e tui li bila va6ta libov

a po temata ami toi sepribira6e i mina Az bqh s edin priqtel koito i toi oznava6e posprq se i taka se zapzonahme

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Познаваме се от 13 години
    Там, в градинката:
    "Ей, момиченце, искаш ли да си играем?"
    "Ми аре"
    И 13 години по - късно...
    аа много яко

в нета

еми той беше нов в моя клас и ме харесваше и аз него ма той не го знаеше и един ден мо скайпа ми вика дъра-бъра кой си харесваш аз викам теб той вика сериозно ли и там нещо се базикахме и си станахме гаджета

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    оф, в тая тема съм писала поне 4959 пъти за различни момчета.
    а сега с последното - еми гледах го по телевизията, после го издирих и се залиубихме.
    бах, сичко с връзки стааа

Град
    София
    В училище.
    Нов ник: Cassidy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си