- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се срещнахте ?
Еййй пак пиша в тази тема,тцтцтц![]()
Ми със сегашния ми се познаваме от 2 години някъдеЗапознахме се на един купон в едно бившо гадже
Станахме приятели,но след като скъсах с Р.(въпросния бивш приятел) прекратихме всякаква връзка
2 години по-късно един общ приятел започна да флиртува с мен в скайп и една вечер ми се обади.Искаше да излезем и да поговорим за евентуалното ни бъдеще като двойка (
не,че имах намерение да става нещо,но все пак се видяхме ).Бяхме не много голяма компанийка (около 8-9 човека) и М. ми се обади.Обясних му къде сме и отидох да го посрешна.Много се очудих когато видях колата,защото очаквах да е сам,а той беше с Д.(сегашния ми приятел) и Е.(общ познат).Отидохме на пейката,изпихме още няколко бири ... С Д. започнахме да си говорим за старата компания,после ми стана студено и той ме гушна.Не знам как точно стана,но в един момент той ме
и направо се зашеметих
После последваха още
,изпрати ме до нас ... На другия ден ми писа в скайп
Пращахме си по някоя мечка и
,но нищо по-сериозно
После излязохме заедно с братовчед му,той започна да ни базика,че сме много сладка двойка и т.н.След това си замина и аз останах с Д. на една пейка в парка,където той ме пита дали това,което става е сериозно или е било просто заради действието на алкохола ... Аз му казах,че е сериозно и от тогава сме заедно
(а и утре правим един месец,а имам чувството,че са минали поне 2-3
)
в скайп![]()
понеже повече от половината ми абонати в скайпа са чужденци, реших да разнообразя и с някой съгражданин и попаднах на негописахме си с месеци, докато накрая решихме, че е крайно време да се запознаем и на живо...все пак сме от един град
и като го видях
както се казва, любов от пръв поглед
![]()
.fs
No one else will have me like you do..
No one else will have me, only you..
в "импулс"но досега с никое момче не съм била толкова щастлива ...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
oi marin4e tui li bila va6ta libovПървоначално написано от Octavarium
![]()
a po temata ami toi sepribira6e i mina Az bqh s edin priqtel koito i toi oznava6e posprq se i taka se zapzonahme![]()
еми той беше нов в моя клас и ме харесваше и аз него ма той не го знаеше и един ден мо скайпа ми вика дъра-бъра кой си харесваш аз викам теб той вика сериозно ли и там нещо се базикахме и си станахме гаджета![]()
![]()
оф, в тая тема съм писала поне 4959 пъти за различни момчета.![]()
а сега с последното - еми гледах го по телевизията, после го издирих и се залиубихме.
бах, сичко с връзки стааа![]()
В училище.![]()
Нов ник: Cassidy