- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се срещнахте ?
Познаваме се от 10 години. Близък приятел на братовчед миЗнаем се откак бях 80 санта тапишон
Но сме заедно от скоро.
Ми съседи сме и беше преди 2 год... Бях доло на улицата с фр и той слезна,защото си ме беше харесал(като го видях и аз го харесах) и всяка вече той слизаше заради мен и аз заради него![]()
Ами и двамата бяхме в ново училище, той познаваше приятелката ми, и един път искаше тънкописец по изобразителноаз му дадох .. после .. той ми го върна/ погледна ме в очите и ми подаде тънкописеца :P / аз се Ффлюбих
и от там нататък, всичко стана много бързо .. ходихме 3 седмици и два дни
![]()
т.е в понеделник се разделихме
![]()
![]()
и сега един негов приятел ме зарибява .. а аз още мисля за него .. аме всичко е много объркано :P :P :P
П.С. Това став тази година, и двамата сме 8ми клас в ново дскл![]()
![]()
Амии излизахме една мноого голяма компания и стояхме там на едни беседки.Той ми беше намерил скайпа и си пишехме и на мен ми хрумна да му кажа да дойде с нас.Но той каза, че има концерт с групата в Благоевград и аз много се натъжих, защото той ми беше нещо като сродна душа...
Казах му ако има промяна в плана да ми се обади по телефона...
Той така и не се обади, ама аз си излязох...
Обаче...отивам там и какво да видя...СЛАДУРА стои и ме чака![]()
...
Каза ми, че концерта е приключил и се е прибрал по-рано, и е смогнал...
После се отделихме от компанията...усамотихме се в парка...разговаряхме около 2 часа...изпрати ме и точно когато му казвах "Чао!" той ме хвана за ръката и каза "Трябва да те попитам нещо..!Ъъ..искаш ли да си с мен?!" ии аз в тоя момент усетих, че направо толко ми беше хубаво...казах му "Да!" ии се гушнахме ... после той ме целуна...и така..
Благодарна съм, че го срещнах!![]()
![]()
![]()
aha.bg
v dsktaq god
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хаха ами малко смешно стана.... бившата ми и тя бяха съквартирантки 5 години, но бившата ме заряза и веднъж поканих съквартирантката и на кафе щото нямаше какво да правя беше голяма скука, и ей така от нищото 2-3 кафета и вече сме 7 месеца заедно и много се обичкаме...
Запознахме се във влака,аз за даскало той за работа-всяка сутрин си пътувахме една компания...и 9месеца по-късно...стана истинското зарибяване и вече 5ти месец сме тугедър![]()
![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
В обществения кенеф![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
На РД на обща приятелка... точно преди 2 месеца. xD За съжаление не помниме как се е случило.Писахме си малко в скайпа, излезнахме и още на първата среща се хванахме. xD Много бързо станаха нещата... надявам се, че няма да съжалявам. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз съм 8 клас и тази година кандидатствах, е той е от новия ми клас и просто като го видях ми направи впечатление,а като се опознахме разбрах,че е нещо различно и много специално.За отрицателно време той се ревърна в един от най-близките ми хора,спечели доверието ми,докосна се до мен,не знаех какво изпитвам просто неможех да не му пиша дори минутка,защото ми липсваше ужасно много.И най-неочаквано една вечер,най-вълчебната в живота ми,той започна да ми обяснява колко скъп приятел съм му и как не може без мен и без да усетим и двемата това с епревърна в обяснение за любов,осъзнах,че никога не съм била по щастлива,а сутринта като го видях просто не можех без да го прегърна,а той просто каза \"обичам те\" след което последва целувка.Така започна нашата история и всеки следващ момент е по-невероятен от предишния и се надявам никога да не свършва тази магия
![]()
![]()
на един курс"ученолюбиви" хора сме...
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Запознахме се в училище! :P Отидох аз да си взимам стипендията и касиерката ми каза да намеря Т.Т. от 10ж(настоящия ми приятел) , че е забравил да си вземе неговата . Е, час по-късно го видях на коридора и му предадох, така се и запознахме... И това се случва на 14.02На 08.03 по случайност се засякохме на излизане от даскало и се прибирахме заедно (той ме изпрати, въпреки, че живее на другия край на града!) и после се намерихме по скайп, виждахме се много често и на 24.05 тръгнахме... Вече близо година и половина сме заедно и мноооого се обичаме
![]()
![]()
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Savsem slu4aino!Zapozna ni edna ob6ta priqtelka po patq!!![]()
Видях негов приятел в дискотеката и после в Импулс-а го намерих и ..Доста тъпо..ама важното е,че после продължихме връзката и се виждаме вече често..
predi godina i ne6to na moreto.... presko4ih ot edna na dr terasa za malko 4ips i bira a to kvo stanaaaa.. i lsed okolo godina tragnahme
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
В някакъв форум се запознахме.
седяхме на една пейка..а той работеше в един гараж за смяна на гуми..смис лятна рабоа..имаше изглед към пейката..дойде иска цигара ..ххх колко банално но наистина беше така..и натам вече..дам![]()
.!.
+1 ..Първоначално написано от soul1199
![]()
Въобще не бях очаквала,че може даже някога да се видим на живо,камо ли да се влюбим![]()
Ама много се радвам,че станаМного си го обичам мойто моче
![]()
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
ем то на мен почти всички гаджета са ми от интернетбившия в софианци,бъдещия(за което мн се надявам) вчера в диско
![]()