- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най голямият гаф с момиче/момче
Първоначално написано от HONDA
Позната история...бяхме на вила и ние...с приятеля и компанията.Бяхме 12 човека в едно спално помещение.И ние така,прииска му се на човека,а като му се прииска няма спасение!Опитахме се да бъдем възможно най-тихи,като и двамата взаимно се уверявахме,че останалите спят...И на финала,когато вече свършихме и лежахме задъхани,един приятел каза:"Хайде,момчета,да заспиваме и ние".Всички избухнаха в смях,а на нас ни се искаше да потънем в земята от срам![]()
![]()
![]()
Не!Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Седя си аз на дивна а до мен приятелката ми...И по едно време ме погледна с белото на окото![]()
лелее като взех едно бирено шише и бой бой
![]()
ЛелеПървоначално написано от mad123
Добре, че не те е погледнала и с двете очи
![]()
Еми и аз съм се хилила доста по време на секс....![]()
Иначе на няколко пъти ми удря главата в раклата и тогава прото си умираме от смях...
1 път пробвахме в Борисовата градина и някакви хора минаха и ни гледаха много странно.![]()
![]()
![]()
Ами аз съм го казвл и в друга тема ама...С една съученичка правим секс,ама супер яка мацка,тяло лице сичко на място...Почнах да си я чукам в готиното дупе и тая мърла не ми каза ,че има проблеми със стомаха/разтройство/Леле какво мазало стана и после ми вика "Май трябваше да ти кажа ,че имам разстройство."Аз не кожах да повярвам,а не съм я насилвал за анален а я попитах и тя каза Да,искам.
xaxaxa незнаех, че и на друг се е случвало тваПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
повечето ми прятелки искат те да са отгоре а аз съм мързел
![]()
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!