.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ами ще кажа как за малко щеше да стане гаф
    Бяхме на една сбирка с приятеля ми. И понеже бяхме УЖАСНО МНОГО хора на една виличка, се наложи в една стая да спим 9 човека. Е стаята беше дооооста голяма и за всеки си имаше легло. Бяхме 4 двойки и един самотник. Сутринта приятеля ми се събуди и поиска да правим секс. Аз, разбира се, се ядосах 1во., защото ме събуди (а това го мразя страшно много) и 2ро. - да правим секс пред още 7 човека !!! Всички други спяха и малко се сдърпахме. След около 5-10 минути тъкмо заспивах и чувам как се тропа. Обръщам се и виждам как 2ма тъкмо стават. Приятеля ми не знаеше, че ще има толкова ранобудни, но все пак... ПРЕД 7 ЧОВЕКА, МАМКА МУ!!!

Позната история...бяхме на вила и ние...с приятеля и компанията.Бяхме 12 човека в едно спално помещение.И ние така,прииска му се на човека,а като му се прииска няма спасение!Опитахме се да бъдем възможно най-тихи,като и двамата взаимно се уверявахме,че останалите спят...И на финала,когато вече свършихме и лежахме задъхани,един приятел каза:"Хайде,момчета,да заспиваме и ние".Всички избухнаха в смях,а на нас ни се искаше да потънем в земята от срам

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    Цитирай Първоначално написано от neshty
    емии ..... най-гадното беше докато с прятелят ми правхме секс и аз вместо да кажа неговото име казах на бивото си гадже ... гадно беше ама ..

един личен въпрос под формата на офф топик:
    а все още ли ти е гадже?
    Не!
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Град
    Sofia

ооо

Седя си аз на дивна а до мен приятелката ми...И по едно време ме погледна с белото на окото лелее като взех едно бирено шише и бой бой

Град
    Paradise

Re: ооо

Цитирай Първоначално написано от mad123
    Седя си аз на дивна а до мен приятелката ми...И по едно време ме погледна с белото на окото лелее като взех едно бирено шише и бой бой
    Леле Добре, че не те е погледнала и с двете очи

Еми и аз съм се хилила доста по време на секс....
    Иначе на няколко пъти ми удря главата в раклата и тогава прото си умираме от смях...
    1 път пробвахме в Борисовата градина и някакви хора минаха и ни гледаха много странно.

Ами аз съм го казвл и в друга тема ама...С една съученичка правим секс,ама супер яка мацка,тяло лице сичко на място...Почнах да си я чукам в готиното дупе и тая мърла не ми каза ,че има проблеми със стомаха/разтройство/Леле какво мазало стана и после ми вика "Май трябваше да ти кажа ,че имам разстройство."Аз не кожах да повярвам,а не съм я насилвал за анален а я попитах и тя каза Да,искам.

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от tonitoo
    Един път,когато го правехме кучето му дойде и почна и двамата да ни ближе и да скача върху нас....
    Това ме разби ..

Иначе и на мен ми се е случвало да се хиля неизтово ...
    Бившия ме молеше да съм отгоре, понеже го мързеше.. И аз с 300 зора се съгласих .. ии голямо щастие от негова страна .. Направи една самодоволна физиононмия .. по неговия си начин .. иии аз тушшш .. ии след 5 минути хилеж .... "Пияна ли си?!??!??!?!? " ..
    xaxaxa незнаех, че и на друг се е случвало тва повечето ми прятелки искат те да са отгоре а аз съм мързел
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си