- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Забелязали ли сте,че колкото по-грозно е едно момиче толкова
по-нахално и нахакано е и безскрупулно и не му пука от другите и се държи така все едно,че държи света?! То това е бонуса на грозните...като се държат така привличат към себе си хора,иначе ако бяха мишки,никой нямаше да ги погледне. Ама познавам много красиви момичета,дето са далеч по-скромни от тия,дето нямат физически данни кой знае какви. Сигурно компенсират едното за сметка на другото...
aha. qko ignore za takia. tursqt vnimanie po toq nachin shtoto sa kompleksirani ot viziqta si !
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Не винаги е така,аз пък примерно познавам доста,който са доволно красиви и супер нахални.И кво?
Има както красиви и нахални,така и красиви и скромни,така и грозни и нахални,така и грозни и нахакани, но доста чести са случаите,когато доста грозноватички момичета доооста повече си знаят интереса ,може би просто защото все трябва да се захванат за нещо и това е техния начин. Психология.
това си е до човека.например аз познавам грозновати момичета,които изобщо ама изобщо не са нахални.тихи,мълчат си и това е ... това е до характер според мен
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
аз пък най-много познавам от типа грозни и тъпи, обаче наточени /което не ги прави по-малко грозни/ и нагли
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
E kfo znachenie ima kak izglejdat .. vie ste kompleksirani shtom gi obsujdate![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Има значение и никой,който обсъжда не значи,че изпитва комплекси,я си свери малко часовника. Грозно,тъпо,ама нахаално,мда....класика....![]()
qka^pichka_Vn,ако си толкова яка,ела да ми обърнеш двора-около 200 квадрата място.Комплексиран е човек,който изтъква своите предимства за сметка на недостатъците на другите.Айде сега си лягайте да нанкате дечица,че сте първа смяна някои.![]()
познавам един такъв щангист,носи само маркови дрехи и се мисли за нещо повече от останалите,прилича на змея от детските приказки...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Няма перфектни хора, ако е грозна обикновено си има други качества.
Проблемът идва от това, че когато си грозен си комплексиран, което води до някакъв вид търсене на компенсация.
Тъжен веселяк :ю ар фъни, ман :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
...
Аз пък познавам сладки момичета, които са ГОЛЕМИ К*ЧКИА всички по - обикновени момичета (айде да не казвам грозни) са някакви такива подтиснати и изобщо не са надути
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
axaxax![]()
Я дай снимка да те видим дали си красива.
Ставаш нахална,значи си грозна...
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
"Една жена си ходила и срещнала друга змия"![]()
абе има всякакви...тези,които не привличат с външност,все трябва да привличат с нещо,нали....![]()
someone else...
И аз се сетих за това. Хората са различни. И по характер и по визия.Първоначално написано от gryyym
Това,че познаваш няколко момичета със свръх самочувствие и не особено привлекателна визия,не значи,че повечето са такива.
Аз обаче имам подозрението,че ти пусна темата,защото някоя твоя позната те е издразнила. Следователно в твоите очи много ясно,че ще е грозна.
Външността на човек не играе главна роля в характера му. Сред грозноватите момичета се срещат както аустайдери,линчувани от останалите,така и лидери,които респектират,въпреки всичко. Същата е ситуацията и при красивите момичета.
Хората са различни. Не слагай всички под общ знаменател.
Точно такива са повечето момичета,незнам къде ги срешна такива грозни и надутиПървоначално написано от mir4eto_93
грозничките момичета, поне които познавам са едни срамежливи, стеснителни, мълчат си...
Всичко си е до характера, всякви ги има
![]()
Аз също.Изобщо не съм забелязала грозните момичета да се надуват повече.Първоначално написано от mir4eto_93
Нещо взе големи разсъждения да вкарваш.
Точно по-грозните обикновено са по-свити, а хубавите си мислят, че всичко им е позволено, поради външния вид.
Много ясно, че има изключения.
И да като цяло жените са гадни.
Всякакви ги има.
Готини и прости. Грозни и прости.
Готини и скромни, скромни и грозни.
Няма смисъл да категоризираме и да се ядосваме. Да си гледат живота, и мен много хора ме дразнят, ама се старая да не им обръщам внимание. Иначе само си хабя нервите.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)