- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Забелязали ли сте,че колкото по-грозно е едно момиче толкова
Да, злобна съм, за сметка на теб-най-милото същество във форума!Първоначално написано от TheNh3
![]()
Малко трудно да се държа мило с вас, при положение, че няма ден, в който да не сте ме обидили.![]()
най-вярното мнение .....Първоначално написано от exploitedteen
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ГАРАНТИРАМ,че 99% от тука,включително авторката сте пълни СНОБАРКИ!Които естествено се мислите за много красиви,но то се вижда,колко е красива Българската жена...освен злоба...повече злоба,от колкото красота притежава!СРАМОТА!
А пък по улицата всяка втора вече се забелязва,че няма нищо истинско в нея!Пък да не говорим за "мъжете" с всеки ден стават по-феменизирани!
Mодата на тези БуКвИ мина отдавна,модата на "МиЛоТуУуУуУууУ" мина отдавна,модата да се ходи с черни прилепнали дрехи и всички вие да сте еднакви мина,модата да изглеждаш такава каквото всъщност не си също мина,модата да се гъзеш като долнопробна курва на снимки (като повечето от женските правят) мина или сега почва...
Аз на принципа (момче съм) - красивот не използва грим,грозното използва,като се опитва да прикрие недостатъците си!
Жалко,че всичко естествено намалява с всеки изминиал ден...
Само отрова плюете...
Petet сменя темата. (Бтв ще правя 15 и още не съм носила грим... ама никакъв...хъхъхъхъ)
Подкрепям и горното, щото най-радващите се на мъжкото внимание и женска завист хубавици всъщност са преценявани по скалата не за хубост, а за процент шанс да пусне. Лъскаво и скъпо издокарани уроди много.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Също сме и лудиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Може би сме донякъде и мазохисти, защото да си епилираш краката и да ходиш за почистване кожата на лицето е живо мъчение. А пак го правим!![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Каза ли са мъдрите хора "На женско вяра нямай...Не може нещо дето кърви пет дена в месеца да е още живо..." ...![]()
Отделно от това , всичко идва от комплекси...И свободата да си ги избиеш...Грозни и нахални...Еми ти като си красива и готина затапи ги!
А нахалността на "грозните" я оправдавам точно с комплексите и свободата..Свободата да имаш шанса да си отворено копеле без да имаш акъл/визия..А с такива теми от сорта на "КАААААК МОЖЕ ЦЕРН ДА ПУСКАТ ТИЯ ЕКСПЕРИМЕНТИ ВИЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?" нищо няма да постигнеш...
*А като си представя колко малко хора знаят за какво всъщност става дума , какво е ЦЕРН и какъв е експеримента ми се плачи...Говоря за хора между 13 и примерно 17 години...
Не мисля! Това, че някой има самочувствие въпреки, че вие го смятате за грозен (а аз страшно много завиждам на такива хора за смелостта, която нямам) не значи, че е надут.
Има всякакви- грозни и нахални и хубави и..пак нахални.Всичко си опира до човек
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
.... толкова по-земно се държи. Разбира се има и изключения
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ами как иначе, като пишете само дебилски мнения?Първоначално написано от TheNh3
съвсем официално пред всички ти казвам, че ми писна на ОНОВА да ви чета на теб и някои твои приближени заяжданиците. Още един-единствен пост да прочета точно като тоя - в който ей така започваш нов спор в поредната тема - директен бан, без да си играя повече да съм 'доброто ченге' с хиляди предупреждения, от които виждам няма смисъл.Първоначално написано от TheNh3
Оф и аз познавам такива...много се правят на шефове...и на кво отгоре....все едно са принцеси....а ей такова най-ги мразя![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Както се казва: ,,По-добре късно от колкото никога!'' откри Америка браво!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Бях ,чел някъде тук във форума ,но не се сещам точно къде ,че неква лесбийка видяла приятелката си със момче и почнала да бие момчето!Ако това не е пример за женска злоба
!
Първоначално написано от ScionOfStorm
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Пипълиии,кво разбирате под красиво бе? Класическата красота не е само физически качества-никога няма да забележиш един идеално красив външно човек да ти се прави на вижте-ме-кой-съм,щото тия хора притежават природни качества и в други области-те са и интелигентни,и скромни...Природата се е погрижила за всичко...Тъй че за по-грозноватите,не остава голям избор
Ако бяхме в държава,където фамилните корени са се запазили,щяхте сами да се уверите-при аристокрацията гените си знаят работата,а тия дето нямат особено мн външни качества и се отварят,спокойно могат да са роднини на крепостните селяни :]
Ако не се бавиш,ще те чакам цял живот :]
аз пък не съм съгласна обратното е ... хубавите момичета се мислят за мис свят и са нахални и се правят на отворени а пък по нормалните са по затворени точно защото по хубавите ги тъпчат
е и естествено си има изключения
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ами зависи какъв тип грозни... ако са с няк'ъв дефект (нали не се бъзикам с никой, едва ли му е лесно, като знам аз колко СТРАДАМ като ми излезе пъпка на челото), който ги прави много по-различни на външен вид от останалите са си доста затворенки. Но тия дето просто не са красиви, не че са грозни, ама въобще не са красиви или сладки, или симпатични (...) са едни злобни и отмъстителни, ако им кажеш нещо на криво или въобще ако се разхождаш такъв хубав пред тях.
Аз съм наблюдавала с други как става това, не се самоизтъквам като голяма красавица.
А тия злобните обикновено са и много прости и шумни........
комплексирана работа![]()
Най-ме радва отговора: "Жените са луди"![]()
Тааа,наистина се замислих по темата.За мен е вярно шот` за мен грозно момиче е не това с липса на физически данни,а това с липса на психически.Колкото повече едно момиче се прави на велика,толкова по грозна и противна е в очите ми!
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.