- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Публичен дом //Къде???
здравейте
бих искал да попитам къде в София мога да намеря Публичен дом ,тъй като до сега никога не съм го правил с платено момиче , а от доста време насам ми е влязло в главата някаква муха и искам да пробвам чесно казано
Изобщо не съм наясно къде в София има публични домове,така че помогнете моля.Само се притеснявам жените там да не са бъкани с всякакви венерически болест че после не ми се ходи по лекари![]()
Има много много красиви на Дондуков
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Във варна има ли?и колко струва горе долу?
ВСЕКИ ВАРНЕНЕЦ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ТОЗИ КЛИП
Всякакви хаус тракчета - http://vbox7.com/user:hasho?p=allvideos
... а всички знаят, че няма по - добро от щастливите и доволни курви...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама аз и никъде не съм претендирала за такова нещо, ама да не ти пука...Първоначално написано от TheNh3
![]()
Некрофил е по модерно![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Бахти... човек вече и в нет-а не може да се скрие, майна! Аз съм една неуспешна курва, която в разочарованието си премина и на животни. Не си мисли, че обичам нюфаундленд-а! Просто ми е мечта да ме праска! Мамка му, а толкова исках да си е моята "малка тайна"....Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
И все пак да се върнем на въпроса.
Къде в София има публичен дом... жена съм, но бих се възползвала; )![]()
WTF
Циганска е душата...циганско е сърцето![]()
• Обичай,за да те обичат! •
На Лъвов мост има един уж стрийптиз бар, "Пийп шоу" май се казваше, там ще си намериш някоя не много грозна на прилична цена...
Ако са ти къси кинтите направо на бул. Сливница отиваш и за 20-30 лева ще те оправят.
Но аз ти препоръчвам клуб "Табу", на пл. 'Народно събрание" се намира, ама ще ти излезе скъпичко, но заради хигиената, момичетата и всичко останало си струва.
Тук сме, тук сме...Първоначално написано от Rorschach
Ключенце.