Здрасти! Най-накрая реших и аз да си излея така да се каже мъката . Нямам си и идея , откъде да започна ... та принципно никога не съм се вписвал в графата харесвани още от малък , за жалост това продължава и сега когато съм напът да навърша 18 края на тази година. Затова и пиша темата , може би от притеснение ли и аз незнам . Във малкото си връзки ако мога и така да ги нареча де ( нямам и опита ) , винаги съм се стремял да давам всичко от себе си . Вече съм се отчаял , гледайки мой връзстници и приятели как трупат опита имат връзките , имат и обичта , а аз все си седя сам , което адски много ме измъчва и не ме оставя на мира . Безбройните провали в отношенията ми с момичетата също оказаха влиание и ме вкараха в дълбоки размисли , докога ще продължава това , докога ще се измъчвам , докога ще си седя сам .... Винаги съм се старал да бъда мил , любезен никога да не насилвам нещата , винаги съм давал 110 % от себе си и може би най-важното сърцето си. Но всеки път всеки се оказвам сам и ми писна вече , явно стигнах дъното и почнах да копая смело . Някой ще кажат "да не си на 30 да се вайкаш" - еми чесно немога да се успокоявам с това , нещата нямат кой знае колко голям изглед да се променят .
Явно сега на мода са "лошите момчета" , но аз немога , явно съм просто безинтересн , без нищо да предложа , явно това което давам е твърде малко . Толкова ли лесно става , аз ли нещо не схващам , как другите успяват аз не , съответно търсих причината в мене за неуспехите си , търсих мислих си 1000 глупости и .. нищо . Вече съм стигнал до варятна да мисля , че съм обречен да съм сам , до там съм стигнал .... да го вярвам .
Казваха ми че не трябва да съм прекалено добър , правилно , но в моята ситуация , обърне ли ми внимание тази която искам аз се отдавам сляпо напълно , а не трябва , но пък страха да не се провалиш (както по късно стана и продължава да става) е голям и в моя случай немога да си позволя да бъда лош . Казваха ми и за едни влакове , че за всеки си има пътници "ти само чакай" - и като седя и чакам никой няма да се поинтересува от мен , не направя ли пръв стъпката имам чувството че ще съм на това дередже за доста дълго време , кой знае вече тотално съм се объркал , затова написах всичко това . За разочарованието ми , а опитвам ли опитвам .......