.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: пари

Град
    София ;dd
    Под килимаа :P

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    В задника си ги скрий както дрога например

Град
    Shove IT
    Офф боже, вашите трябва да крият пари от теб, не ти от тях

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от BаllFace
    В компютъра може...в кутията има мн място, и там никога няма да се сетят.Не знам как ше ги мушкаш и вадиш, ама ше измислиш нещо
    pinky_shine, това, че й се дават пари само за ядене не означава, че не може да си ги събира

+1 i az tfa 6tqx da kaja

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Е къв е проблема дори и да ти видят парите?! Нашите винаги са ме подтиквали да си събирам пари и като ми потрябват да си ги харча. Никога не са ми искали спестяванията..
    Но пък иначе може да вземеш една кутия от пепси и да слагаш парите си вътре като ги навиваш.. само да не вземат да я хвърлят
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от Some Girl
    za bankova smetka da si 4yvala?

Сама ли да си я направи банковата сметка?!И то кво ще сложи-15 лева!Хаха някой хора приказват без да мислят.Моя съвет е да скриеш кинтите някъде в някоя снимка,която е в рамка.Нещо такова
    Better DeaD,Than In Love ...

Град
    София
    Защо просто не си ги държиш в теб ?! Портмоне нямаш ли ? Ако нямаш - купи си и си ги дръж там, за да не ти ги пипат.
    Don't tell me what I can or can't do !

Толкова ли е глупаво поколението?
    Да не знаше къде да скриеш пари...

А за останалите , който казват "Какво като видят , че си събираш пари?" , ами както нашия ми казва , като си имам пари после , като му поискам пари "Ти си имаш за какво да ти давам!".

Град
    гр. Варна
    Ами аз примерно моите си ги държа в касичка и са си на много видно място..нашите знаят че си ги събирам от джобните и това не е техен проблем а мой..те ми дават парите за да се нахраня..а това какво ще ги правя,за какво ги ползвам-аз си решавам.
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Зарови ги някъде около блока ти.

Град
    София

Re: пари

Цитирай Първоначално написано от zvezda_
    sega kato zapo4naxme daskalo 6te si sabiram pari da imam za lqtoto smisal tfa det na6te mi davat na den po 5 lv 6te gi sabiram [tai kato az ne qm v daskalo i ne gi har4a i 6te si gi sabiram] do tyk dobre no idva problema 4e iskam da si gi skriq nqkade taka4e na6te da ne znaqt kade
    ...mislex v garderoba no i dvamata mi rovat u garderoba ta kajete nqkoi po qk nomer taka 4e da ne moje se otkrivat pls spe6no mi e 4e sega ot tiq 3 dena daskalo imam 15 lv i nz kade da gi zabutam pls pomaigaite
    P.S.sry za ezika ama BG ne mi raboti

Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    ramaiana
    хихих тайници ... много ги обичах Ми виж в твоята стая ... някоя плушена играчка, която има джобче или и направи дупчица и там ги пъхай или ... някоя кутия за бижута, която има дъно което се вдига също е много добре Някоя от чантите ти във вътрепния джоб също няма как да ги докопат ... Несесер ! (наще бяха сигурни, че не го използвам,камо ли да има вътре нещо ) В аблум м/у снимките, така де вътре в разделенията хиихх още 100 неща ми идват ама айде стига толкова за сега надявам се да съм помогнала И ако има още нещо за криене от родители само свиркай ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Голям фен Аватара на 24white24
    Как ще си криеш парите от родителите си, нали все пак те ти ги дават това не го разбирам чесТно

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Между някои книги в библиотеката ви (ако си имате), в книга, която родителите ти не биха прочели за нищо на света, в някой шкаф, под дивана, ако държиш да си много скришна между стената и някоя картина... Малко ли места има!

Голям фен Аватара на 50cent
    ако имаш зимни якета със цип на джобовете слагаи ги там

Мега фен Аватара на Pliok0019
    В някоя книга.

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Родителите ти работят, за да има какво да ядеш. Помисли си как ще се почувстват, ако разберат, че не харчих парите, който ти дават, за да си задоволена, а ти си ги стискаш. Ако ще и 1 000 лева да събереш, те няма да са твой а на майка ти и баща ти
    Направи добро- яж л***о !

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Мушмула
    Родителите ти работят, за да има какво да ядеш. Помисли си как ще се почувстват, ако разберат, че не харчих парите, който ти дават, за да си задоволена, а ти си ги стискаш. Ако ще и 1 000 лева да събереш, те няма да са твой а на майка ти и баща ти
    Има право да си ги пести, все пак щом са й ги дали, тя си решава какво да прави с тях! Ами ако използва парите, за да им купи подарък за Коледа, за рожден ден, годишнина или нещо такова? Все едно кола ще си купува с тия пари!

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Някой ден като има деца ще разбере, че е сгрешила. Като иска да има пари, да си ги изкара сама !
    Направи добро- яж л***о !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си