Офф боже, вашите трябва да крият пари от теб, не ти от тях![]()
Първоначално написано от BаllFace
+1 i az tfa 6tqx da kaja
Е къв е проблема дори и да ти видят парите?! Нашите винаги са ме подтиквали да си събирам пари и като ми потрябват да си ги харча. Никога не са ми искали спестяванията..
Но пък иначе може да вземеш една кутия от пепси и да слагаш парите си вътре като ги навиваш.. само да не вземат да я хвърлят![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от Some Girl
Сама ли да си я направи банковата сметка?!И то кво ще сложи-15 лева!Хаха някой хора приказват без да мислят.Моя съвет е да скриеш кинтите някъде в някоя снимка,която е в рамка.Нещо такова
Better DeaD,Than In Love ...
Защо просто не си ги държиш в теб ?! Портмоне нямаш ли ? Ако нямаш - купи си и си ги дръж там, за да не ти ги пипат.
Don't tell me what I can or can't do !
Толкова ли е глупаво поколението?
Да не знаше къде да скриеш пари...
А за останалите , който казват "Какво като видят , че си събираш пари?" , ами както нашия ми казва , като си имам пари после , като му поискам пари "Ти си имаш за какво да ти давам!".
Ами аз примерно моите си ги държа в касичка и са си на много видно място..нашите знаят че си ги събирам от джобните и това не е техен проблем а мой..те ми дават парите за да се нахраня..а това какво ще ги правя,за какво ги ползвам-аз си решавам.![]()
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Зарови ги някъде около блока ти.![]()
![]()
хихих тайници ... много ги обичахПървоначално написано от zvezda_
Ми виж в твоята стая ... някоя плушена играчка, която има джобче или и направи дупчица и там ги пъхай
или ... някоя кутия за бижута, която има дъно което се вдига също е много добре
Някоя от чантите ти във вътрепния джоб също няма как да ги докопат ... Несесер ! (наще бяха сигурни, че не го използвам,камо ли да има вътре нещо
) В аблум м/у снимките, така де вътре в разделенията хиихх още 100 неща ми идват ама айде стига толкова за сега надявам се да съм помогнала
И ако има още нещо за криене от родители само свиркай ...
![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Как ще си криеш парите от родителите си, нали все пак те ти ги даваттова не го разбирам чесТно
![]()
Между някои книги в библиотеката ви (ако си имате), в книга, която родителите ти не биха прочели за нищо на света, в някой шкаф, под дивана, ако държиш да си много скришна между стената и някоя картина... Малко ли места има!![]()
ако имаш зимни якета със цип на джобовете слагаи ги там
Родителите ти работят, за да има какво да ядеш. Помисли си как ще се почувстват, ако разберат, че не харчих парите, който ти дават, за да си задоволена, а ти си ги стискаш. Ако ще и 1 000 лева да събереш, те няма да са твой а на майка ти и баща ти![]()
Направи добро- яж л***о !
Има право да си ги пести, все пак щом са й ги дали, тя си решава какво да прави с тях! Ами ако използва парите, за да им купи подарък за Коледа, за рожден ден, годишнина или нещо такова? Все едно кола ще си купува с тия пари!Първоначално написано от Мушмула
![]()
Някой ден като има деца ще разбере, че е сгрешила. Като иска да има пари, да си ги изкара сама !
Направи добро- яж л***о !