Ами според мен цялото това криене е леко глупаво(без да искам да те обидя)просто им ,кажи че си сметнала ,че имаш възможност да не похарчваш всичките си джобни за деня и искаш да си ги спестяваш за нещо и мисля ,че родителите ти биха останали доволни от проявената ти инициатива
ако след като има кажеш за идеята ти и те не я одобрят(в което се съмнявам)чак тогава можеш да прибегнеш към криенето
И да те питам нещо,да речем ,че цяла година си криеш джобните(5лвХ5дни=25лв на седмица.4седмициХ25лв=100лв.н месец.като махнем ваканции и тем подобни имаш около 7,5 месеца поне на училище.7.5 месеца=750лв.по груби сметки)и накрая като дойде лятото ти ще бъдеш финансово независима,обаче ако те попитат откъде имаш пари за всички твой прищевки или пък ако ти откият скривалището какво ще правиш тогава?
Според мен е по-добре да бъдеш честна с тях и вече ако те не проявят разбиране чак тогава прави планове за криене и т. н.
П.П.Похвално е ,че се опитваш да си спестиш пари ,а не чакаш само мама и тати да "кихат"![]()