- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Zna4i nakratko 6te vi kaja..imam si gadje s koeto hodq ot 7 meseca.A iskam da pravq sex s biv6eto mi gadje kam koeto ne sam savsem bezrazli4na...neznam kakvo da pravq?Ako spq s biv6eto 6te zagybq sega6noto,a ne iskam da go zagubq...no i sa6tevremeno iskam da pravq sex s biv6eto.Molq vi se pomognete mi neznam kakvo da pravq~! daite mi savet!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Зарежи сегашното си гадже и не прави секс със старото.
Ако и 2мата са разбрани и широкоскроени хора, бихте могли да направите тройкаТака всички ще сте доволни. Или пък използвай бившия си за любовник.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
ako mnogo dyrjish na segashnoto si gadje nedei da go pravish,pone az nqmshe da go napravq,no ti si znaesh nai dobreПървоначално написано от SabrinaAa
![]()
Първоначално написано от Nam3less3
![]()
WTF![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Прави си секс и гледай новияПървоначално написано от SabrinaAa
да не те набара,
толкова ли е сложно...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Начи..Фкарваш филма, че сега ти трябва време за размисъл и искаш 1 седмица да се разделите за малко със сегашния..Праскаш се със бившия и се връщаш при оня..Наебани сделки-добри приятели!![]()
![]()
да.. аз така бих постъпилаПървоначално написано от Nam3less3
![]()
Ami spored mene mojesh da praish s bivshoto ti gadje pri yslovie che toi nqma da kaje za tova na nikogo...a az naprimer kat jiveq v malko gradche tyk sichko se znae...ti preceni vse pak ako mislish che ashte razglasi nedei !a puk ako bqh az i iam silno jelanie shte praa sex s bivshiq i moje pak da si go hvana
...ai yspeh mila
![]()
Елементарно.Първоначално написано от Bai Toq
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Абе еи копелеа и кучки скапани да ви еба маиката да ви еба бе,любовник,прави си секс ама да не те фане и незнам си кво...кви гора сте вие бе ше ви дойде на главата и ше видите кво е бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КУРВИ И КУРВАРИ ТАКИВА!!!!!!!
The_iMMortal_f,cherinka,kotarankata,EmanueLa^_^ АБЕ ВИ Е СТЕ ЕБАТИ ГАДНИТЕ КУРВИ БЕ МАИКА ВИ ДЕБА!!!!!!!
Bai Toq,plmn`` А ВИЕ СТЕ ПЪЛНИ БОКЛУЦИ!
Аз те съветвам да си гледаш сегашнжтж гадже и да не се занимаваш с глупости. После може да съжаляваш![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Я се замисли. Кое е по-важно 7месечната ти връзка или едното е*ане?!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Донякъде съм съгласна с HONDA, но по-добре се замисли, дали искаш да бъдеш с новото си гадже, защото според мен, след като искаш да спиш с друг човек, независимо дали ти е бившо гадже или не, значи имаш проблем с човека до теб.
бих добавил " и се самоубий, че такива като тебе многоПървоначално написано от plmn``
"
е защо е нужно да късаш със сегашното, за да спиш с бившия.. явно е, че не го обичаш много много, така че кръшкай.. не е трудно да се видите с бившия за едното нещо... може никой да не разбере ако си достатъчно потайна и внимателна ..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Да бе и след това да се измъчва цял живот.....Първоначално написано от glezan4e
за кое ще се измъчва.. пък дажеи цял живот...Първоначално написано от teenkata_g
не вийдаш ли, че щом иска да бъде с друг тя не обича сегашния... за кое ще съжалява?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
И накрая-от два стола на земята.Първоначално написано от Nam3less3
След като не знаеш какво искаш, стой си на задника и се радвай на гаджето си! А ако ти за едното е:ане, действай, но си търпи последствията!!!
Ми тогава да скъса със сегашния и тогава да спи с бившия. За кво е нужно да кръшка и да лъже момчето ? Не я съветвайте така да изневерява щото един ден ако ви се случи на вас ще ви питам тогава кво ще правите и как ще се чувствате...Първоначално написано от glezan4e
ПП Накрая наистина от два стола ще остане на земята така че или да си продължава със сегашното гадже (ако го обича, което е съмнително де) или да го къса и да си се чука с който иска...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Абсолютно на 100% съм съгласна!!!Ми тогава да скъса със сегашния и тогава да спи с бившия. За кво е нужно да кръшка и да лъже момчето ? Не я съветвайте така да изневерява щото един ден ако ви се случи на вас ще ви питам тогава кво ще правите и как ще се чувствате...
ПП Накрая наистина от два стола ще остане на земята така че или да си продължава със сегашното гадже (ако го обича, което е съмнително де) или да го къса и да си се чука с който иска...