- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една любов...
Нещата стоят така:Имам приятел вече 7 месеца .Страшно много го обичам,той мен също.Доказвал го е много пъти и е правил много жертви за мен.Той е от този тип момчета,които са харесвани.По точно женкари.Отначало аз се държех гадно с него и му се сърдех много често,но наистина си имаше причини за неща преди да тръгнеме..Напоследък след като аз се промених и вече за абсолютно нищо не му се сърдя той започна да се държи ужасно с мен..От време на време да ми се зъби да ми вика и така нататака.Незнам какво да правя..Призна си,че се е заглеждал по други момичета (което може би ще кажете,че е нормално),но неможех да повярвам,че моя верен приятел го е правил..Също си призна,че често си е мислел да си фантазира разни неща с други момичета О.О...Толкова ми е гадно,че така се държи...
Моляви дайде ми някакав съвет защото вече незнам какво да правя..Ужасно ми е гадно,че прави такива неща и напоследък толкова гадно се държи.Искам да кажа и че непрекъснато ми повтаря,че ме обича.И знам,че е така,но немога да разбера защо се държи така..Всеедно е безразличен към мен![]()
![]()
Човекът е с теб,повтаря ти,че те обича,а ти твърдиш,че е беэраэличен.Нещо не се връэва.Не энам какво искаш от него.Обсебващите връэки са доста неприятно нещо.И да-нормално е да се эаглежда по други момичета,дори и да си фантаэира,пак е нормално.А той даже ти го е каэал в прав текс.3начи е искрен.Щом си сигурна,че си те обича,какъв ти е проблемът?Ако нещо в поведението му не ти е приятно,кажи го на него,а не на нас.Трябва да се говори,раэберете го.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Мисля, че му се прави секс, ако не сте правили досега
Еми това е проблема.Не може да разговаряте сериозно.Защо по дяволите се занимавате с "гаджета" на 14 вместо да правите куп други неща (еми сигурно трябва и ние българите да сме модерни все пак в ЕС се намирамеПървоначално написано от BlackGirl
)
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Недей да го обсебваш - наистина е много досадно. Нали ти казва, че те обича, нали ти е доказвал... Какво тогава ? Това, че се заглежда и фантазира е напълно нормално - та нали е мъжНе се притеснявай относно това. Колкото до викането и зъбенето - говори си с него, ние няма какво да направим.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
1во - Незнам се пише отделно ... НЕ ЗНАМ
2ро - Женкар не е мъж, който е харесван.
3то - Нормално е да се заглежда. Все пак не може само теб да гледа. А щом се държи кофти с теб, вероятно нещо му липсва. Може би започва да се отдалечава. Поговори с него.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
+1Първоначално написано от HONDA
![]()
не харесвам типа мом4ета,който мн говорят,а с думите си малко или мн доказват друго..оби4а те? Тогава защо прави така!!? Щом си тъжна от цялата работа бих те посъветвала за поговорите и някакси да се изясните и да решите какво ще правите..просто аз не бих оставила така,ако милото се държи кофти с мен
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
абсолятно нормално е да се заглежда, а ти спри да правиш проблеми от тва, щото накрая ще му писне и ще те зареже, не е само в секса въпроса, но и в доверието, може да се заглежда по други, но кой не го прави, след като е избрал да бъде с теб, значи иска да е така
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Липсва му секс,май.Не ми е ясно защо си тръгнала с него след като не можеш да му го дадеш.Вярно,че секса не е всичко,но и до него се стига.А когато го няма-връзката се разпада.