Нещата стоят така:Имам приятел вече 7 месеца .Страшно много го обичам,той мен също.Доказвал го е много пъти и е правил много жертви за мен.Той е от този тип момчета,които са харесвани.По точно женкари.Отначало аз се държех гадно с него и му се сърдех много често,но наистина си имаше причини за неща преди да тръгнеме..Напоследък след като аз се промених и вече за абсолютно нищо не му се сърдя той започна да се държи ужасно с мен..От време на време да ми се зъби да ми вика и така нататака.Незнам какво да правя..Призна си,че се е заглеждал по други момичета (което може би ще кажете,че е нормално),но неможех да повярвам,че моя верен приятел го е правил..Също си призна,че често си е мислел да си фантазира разни неща с други момичета О.О...Толкова ми е гадно,че така се държи...
Моляви дайде ми някакав съвет защото вече незнам какво да правя..Ужасно ми е гадно,че прави такива неща и напоследък толкова гадно се държи.Искам да кажа и че непрекъснато ми повтаря,че ме обича.И знам,че е така,но немога да разбера защо се държи така..Всеедно е безразличен към мен