.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

любовна помощ?

здравейте, мн отдавна мисля да пиша, ама чак сега се реших, защото проблема е сериозничък, поне за мен в края на 6 клас се преместих в ново училище и там веднага почнаха да ме свалят двама близнаци (мн сладки, руси и мили), не им обърнах внимание, защото реших, че го правят с всички нови... дойде и 7 клас, мн хора се преместиха в нашия клас и те тръгнаха с едно и също момиче. тя обаче ги скъса и те продължиха да си търсят нова приятелка. постепенно мн почнахме да си говорим и да се шегуваме, бяхме мн добри приятели, обаче и двамата ми предложиха едновременно и аз им отказах, защото се пак са братя... продължавах да ги харесвам или поне единия - М. даже с него прекарвах повече време, ходихме по центъра заедно, абе мн яко беше всичко и явно си личеше че ме харесва. единствения ми проблем беше(и все още е) че ме е страх примерно като ми предлагат да не кажат после ебавам се или нещо от сорта... мн ме е страх от това а ако има някой който би ми го причинил, това са точно те... та сега се окзахме по някаква хипер случайност в едно даскало и с двамата, а сички мн ги харесват (и аз все още) та мооооля ви мн ви моля, дайте ми съвет как да накарам М пак да ме харесва, защото има нещо между нас определено, но... незнам дали няма да се промени след като са център на внимание, незнам дали не искат да си хванат някоя която не са познавали
    още обичам М и го искам, особено когато ше сме заедно още 5 години, незнам как да му го покажа ( с разговор няма да стане, щото той хич не си пада по разговори) благодаря ви мн

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ми като не иска да говорите пуснете един чат с листчета.Много на мода таз година
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

^ не сме в 1 клас вече

страх те е от какво?? момиче, изгубило си вече шанса си, ползвай тва че си в ново даскаро и зарежи старите истории
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    кат те е страх пускай отчаяни темички тук ((

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Добре де .. казваш, че "не си пада по разговори" .. Представи си следната ситуация .. Ок, тръгвате и всичко 6 .. обаче не си говорите .. Нали именно общуването е най важно в една връзка ? Ще има и ти да пускаш тема : "За какво да си говорим?" Така че не си заслужава, особенно щом не сте в един клас вече....

Ми ти единия път си сигурна, че те харесва, 2 реда по-долу мислиш, че може да се гаврят с теб.
    След като са център на внимание, бъди 100% сиг., че ще се променят нещата. Вероятно има и по-хубави момичета от теб (не се сърди, не съм те виждала, но се еъмнявам да си Мис Вселена), които ще се радват на вниманието наблизнаците. Пък да ти кажа ли те щом са тръгнали с едно и също момиче, щом са способни да се изебат така (както каза, че мислиш, че могат да се подиграват с теб), значи не си заслужават. Карай напред!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: любовна помощ?

Цитирай Първоначално написано от pretty princess
    още обичам М и го искам, особено когато ше сме заедно още 5 години, незнам как да му го покажа ( с разговор няма да стане, щото той хич не си пада по разговори)
    Тогава му го докажи с действия.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    страх те е от какво?? момиче, изгубило си вече шанса си, ползвай тва че си в ново даскаро и зарежи старите истории
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Добре де .. казваш, че "не си пада по разговори" .. Представи си следната ситуация .. Ок, тръгвате и всичко 6 .. обаче не си говорите .. Нали именно общуването е най важно в една връзка ? Ще има и ти да пускаш тема : "За какво да си говорим?" Така че не си заслужава
    Съгласна съм.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си