Цитирай Първоначално написано от stefity
Цитирай Първоначално написано от Alli
аууу стига нападали момичето много образована си е мога да ви кажа!проблема с бялото течение го имам от повче от 2 години и мога д ави кажа че съм сменила 10 лекари и резултата един и същ.НИщо ти няма!! съвсем чиста и здрава-всички ми казват това,а мойто течение си е обилно всеки ден цапа бельото и дори е жълтеникаво но тва не значи непременно че имам инфекция!сега някои от вас могат да кажат "ходила си при некадърни лекари"-надали,все един от 10тимата е кадърен! бялото течение не винаги се дължи на инфекция,може да е от отслабнала имунна система(както предполагам че е при мен) и нищо не ми помогна и нищо и не ми и изписват лкарите поради простата причина че резултатите ми не показват наличие на инфекция!!!!
И при мене е същото! Значи последно като ходих при гинеколожката, ми направи изследвания, и след два дни като отидох да ги проверя, тя ми каза, че ми няма нищо, ама абсолютно нищо. И моето няма цвят, няма миризма и нито ме сърби и съвсем леко понякога го усещам... и не знам просто.
eto tova e vaginalnoto normalno te4enie-kakto kazva6 bez cvqt i miris,ne 6tipe,ne pari!