Та значи,приятелят ми(всъщност вече бивш)не живее в България,защото е спортист ии си идва лятото за по-дълго,а през останалото време си идва рядко ии за кратки периоди...Нещата между нас вървяха много добре,но липсата на реален контакт се усещаше...Иначе се чувахме постоянно,но колкото и да е,не е същото...Та преди два дена ми каза,че мисли,че ще бъде по добре да се разделим поне за момента,защото иска изцяло да се отдаде на спорта пък ии не иска да се мъчим по този начин,защото той не знае,кога ще се прибере в България,не знае кога ще се видим...Каза,че това може да е най-голямата грешка в живота му защото найстина държи на мен ии ме харесва много,но просто в момента мисли,че само се измъчваме.Каза ми,че е по-добре да се съсредоточи,върху едно от двете неща,на които държи и да го запази,от колкото да загуби и двете.Аз напълно разбирам,че той предпочете да избере спорта пред мен,защото това е нещото,в което е найстина добър ии се изхранва с това,но просто не мога да се примиря...искам да си го върна,може би отново постъпвам като егоист,но живота ми без него няма смисъл...Само като чуя определени песни,започвам да плача...Всичко ми напомня за него,даже аромата на парфюмчето,което ми подари ме разплаква...Може би е по-добре да го забравя,но сърцето иска друго...Мислите ли че има шанс да бъда отново с него ии има ли смисъл?
Благодаря на всички,които са се отнесли сериозно към темата и благодаря предварително,за тези които ще се опитат да ми помогнат!