.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво ви привлича и какво ви дразни в момичетата?

може би има такава тема вече..не знам, просто има въпроси, на които много бих искала да получа отговор. Кои са качествата, които винаги ви привличат в момичетата, кои са най-важните неща според вас, какво искате да е момичето до вас, и разбира си - кои са чертите в момичетата, които най-много ви дразнят или по някакъв начин са сложили край на връзката ви?
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

красива , интелигентна , естествена , забавна , мила ...

не би ми харесало , ако пуши , прекалява с алкохола ... най-вече това

да е както каза ThereIsNoWayOut естествена , забавна ,мила , интелигентна и да е сладка

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: До Момчетата

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    може би има такава тема вече..не знам, просто има въпроси, на които много бих искала да получа отговор. Кои са качествата, които винаги ви привличат в момичетата, кои са най-важните неща според вас, какво искате да е момичето до вас, и разбира си - кои са чертите в момичетата, които най-много ви дразнят или по някакъв начин са сложили край на връзката ви?
    Тряя да е най-голямата парантия
    и най-големия боклук в града,
    да пие,да пуши,да се дрогира...
    Лошо е ,ако си стои вкъщи.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

ni6to drugo ne e po vajno ot dova da te obi4a kogato mom4etata obi4at edno momi4e istinski na tqh ne im puka dali e grozna ili krasiva

a ina4e krasiva da ne pu6i i da e TAKAVA KAVKATO SI E!!!

Всички,с които съм била досега,са оценявали чувството за хумор и естественото в мен....Имаше един,който ми каза,че нямало да бъде с мен ако съм продължавала да пуша и да пия толкова Всъщност той искал нацяло да спра с тия ми дейности но виждал че съм била сериозно зарибена Хаха.... също всички много са се радвали на общителния ми характер...
    Тва стана малко като реклама ама .... тва съдя по себе си ...така е с обикновените момчета..за фешъните да драсне някой друг,аз с тях нямам опит

Плюсове:
    Да има чар(под чар разбирам да е мургава или светла и да има малко лунички )
    Да изглежда що горе добре, не като някой вампир.(все пак не най-важно въшния вид, ама ако е с някав голям клюн и
    Да е умна
    Да е забавна и приказлива

Минуси:
    Всичко останалo
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    между другото момчета, дразните ли се ако момичето приказва повечко и обича да задава въпроси, е не непрекъснато, ама често, в смисъл не да мълчи кат идиот, а да е по-общителна на фона на останалите.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    между другото момчета, дразните ли се ако момичето приказва повечко и обича да задава въпроси, е не непрекъснато, ама често, в смисъл не да мълчи кат идиот, а да е по-общителна на фона на останалите.
    e че то това даже е хубаво, но да говори някакви смислени неща, щот бях излязал на среща с една и ми дрънкаше някви простотии
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Град
    sofia
    da e estestvena i da ima chustvo za humor za vunshnia vid bih kazal che e ot znachenie samo che da ne e nqkoia perhidolena kukla ami da si e istinska princesa
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си