- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой номер сте ?
Първия срок бях 15![]()
Сега обаче съм 28(единственото хубаво на този номер е че когато закъсняваш учителите може би още не са стигнали до теб
)
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ами в 1ви и 2ри клас бях 9ти поосле от 3ти до 7ми - 5ти и сега 8 и 9ти клас съм 9ти номер :Д
девети
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
7![]()
8![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
1![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
и аз съм такаПървоначално написано от no_baby
преди съм била 10, а в занималнята 15 :P
Don't worry, be happy!
3
No:1 :P
Don't worry,be happy!
10![]()
девет
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
16![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
първиииии![]()
![]()
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
dopredi winagi s1m bila 13sega s1m 21
![]()
wcичкi stanaхте зwezдиi ,
aма маi zabраwихte ,
че зwezди ima
caмо на неbeto ...;;[!]
От първи до 7-ми клас включително бях 2 номер ,защото се казвам Ася.Ама сега сам 4-ти и не ми харесва![]()
14-ти![]()
като малка бях все някъде 5-8ми номер, всяка година различно
в новото даскало в 8ми клас бях 19ти номер (тук сме по фамилия) а сега съм 16ти![]()
ay caramba
8![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]