- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой номер сте ?
Ами в първи клас бях 6-ти,от втори до четвърти 5-ти защото някои хора от класа се преместиха,после в пети 28-ми защото аз се преместих,а след това 9-ти и 8-ми,а от миналата година съм си отново 6-ти![]()
Забавляваите се винаги и не позволявайте не никого и нищо да провали деня ви!!!
Последните 2 години съм била 4-ти номер, а през останалите - нещо ми се губи..
Сега съм 10-ти.![]()
You are broken, I can fix you...
... 20 ...![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
XaXa Аз съм отново 4-ти![]()
![]()
от първи до 6-ти клас бян 4-ти ама някакви балаци бяха дошли в нашия клас и номера ми се измести и бях по едно време 5-ти и така стоях няколко годинки с тоя номер
![]()
![]()
![]()
Ама сега в ново даскало и пак 4-ти и си ми е любимо и ми носи късмет
![]()
![]()
![]()
12 абее не е зле![]()
ама предишния ми номер беше 13 и страшно много си го харесвах![]()
от две години съм втори номербела съм и пети и шести номер
и аз бях преди 5-ти и също много го обичах това число и сега в новия клас също съм 9-тиПървоначално написано от Dessynka
![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
22![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Еми в срарото ми даскало бях 13 сега пак в новото даскало сам 13![]()
![]()
21
Бях или 2-ри или 3-ти. Повечето време трети и него много си го обичам![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
7 номер
от 1ви до 4ти бях 17![]()
от 5ти до 7ми 19![]()
Ииииииииии сега в 8ми клас пак съм 17![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
18![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
значи от 5 до 6 бях 16 номер после седми клас бях 15 а пък ся в осми клас сам 11колко ми харесваше 15 номер
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
От Първи до Осми клас бях 1-ви, осми бях 2-ри и от 9-ти клас до сега (12-ти), пак съм си 1-ви.Много кофти е![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
винаги съм била последен, както и сега - 26-ти =)
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
5![]()
нА ВсЯкаа Малka пикла дет0 мiii zAвижда...
на мАйка и в п****та ..бе3 да се 0бижДаа...
12.![]()
От 6-ти скочих на 12-ти. ;д
What you give is what you get!