.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

"Той е лудо-влюбен в теб още"...

Здравейте, съфорумници!Тъй като знам,че има хора,които биха ми дали добър съвет се обръщам към вас...Вчера си говорех с един приятел и той ме попита как е едно момче,което не мога да понасям,но знам,че има чувства към мен и 2 год не се отказва да ми досажда то не бяха цветя и други глупости...Аз казах на въпросното момче,че не искам да съм с него до преди няколко месеца си имах серизен приятел...А той казва на приятеля ми,че е лудо влюбен в мен още... Казал е,че и няма да се откаже докато не бъда с него... Как да му покажа,че не го понасям ненавиждам го и т.н...противен ми е...Много мразя по такъв начин някой да ми се натяга...Избягвам да го виждам,но се случва макар и по-рядко..обсебен ли е от мен??Вече не знам какво да правя с него...Очаквам съветите ви..
    П.С.Тези,които смятат темата ми за тъпа да не пишат...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Говорете като големи хора - казваш му, че нещата просто няма да се получат, че разбираш, че има чувства, но не можеш да направиш нищо по въпроса тъй като не те привлича и т.н. В крайна сметка рано или късно ще му се наложи да осъзнае, че хубост насила не става. Ако отново не се разбере от дума продължи да го избягваш и изобщо не контактувай с него. Ако не спре да ти дасажда крайният вариант е жалба в полицията
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Спри да му обръщаш абсолютно всякакво внимание -блокирай го от скайп, не го поглеждай като се разминавате по улицата...Нека се сдуха и да се откаже... Знай само, че всичко се връща. Внимавай някой път и с теб да не се държат гадно.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Говорете като големи хора - казваш му, че нещата просто няма да се получат, че разбираш, че има чувства, но не можеш да направиш нищо по въпроса тъй като не те привлича и т.н. В крайна сметка рано или късно ще му се наложи да осъзнае, че хубост насила не става. Ако отново не се разбере от дума продължи да го избягваш и изобщо не контактувай с него. Ако не спре да ти дасажда крайният вариант е жалба в полицията
    Говорили сме..ама нещо пак не се разбира...много е странен голяма лепка е просто...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Спри да му обръщаш абсолютно всякакво внимание -блокирай го от скайп, не го поглеждай като се разминавате по улицата...Нека се сдуха и да се откаже... Знай само, че всичко се връща. Внимавай някой път и с теб да не се държат гадно.
    Блокнах го в скайпа много ясно това беше първото,което направих...Ок,казах му открито,че не го харесвам може би не направих добре,но съм си такава... Може и малко грубо да съм се държала,но не го издържам това е...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Блокнах го в скайпа много ясно това беше първото,което направих...Ок,казах му открито,че не го харесвам може би не направих добре,но съм си такава... Може и малко грубо да съм се държала,но не го издържам това е...
    Да бе знам какво е. Нищо не съм казала. Просто не му обръщай внимание, не се занимавай.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Да бе знам какво е. Нищо не съм казала. Просто не му обръщай внимание, не се занимавай.
    Мис за съвета.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Вероятно,още има чувства към теб.Няма смисъл да го избягваш,само,защото ти неприятен.Просто му кажи в очите какво чувстваш и ако е достатъчно умен ще те остави намира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си