- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помагайте хора!!!
Значи преди да влезна в тази гимназия МГ преди бях в ПМГ,но забелязах,че мястото ми просто не е там!Математиката хич,ама хич не ми е ясно,докато смятам да кандидаствам Медицина след 3 години,а в ПМГ се учи точно това.Проблемът е,че не бях в добри отношения с предишните (1 даскал) и няколко жалки човечеца в тва даскало (това беше в 6 ти клас де) И НАИСТНА НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ!
Адски се двуумя,ама адски.+ това не искам да се разделям с хората,с които съм се запознал,в същото време знам,че там не ми е мясото,а мяасото ми е в ПМГ!Просто ще умра,наистина!![]()
emi premesti se![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Ох,и аз искам ама ,пак трябва да се запознава,ще загубя може би всичко,което съм градил през тези 3 години,пък и ако те са там (няма абсолютно никаква гаранция) хич не искам да ги виждам
Знам,че МГ не ми е мястото,а ПМГ,но простооо
Не виждам заща се притесняваш за хората..
Все пак си там,за да учиш..
Отделно можеш да си имаш приятели.
м премести се, какво толкова мислиш
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
ot koi grad si?
Еми премести се бе, човек.
К'во ти пука за запознанството... сигурна съм, че в другото даскало ще те харесат... пък и щом имаш толкова голямо желание за точно т'ва даскало не изпускай шанса си...
или както казаха едни приятелчета - " не бягай около късмета си "
айде, успехче![]()
наистина не трябва да изпускаш шанс защото се страхувашПървоначално написано от Sintya
както казва...Къци:Риск печели,риск губи! :P
in defense of our dreams...
Е не,мойто не е страх или поне така мисля,просто хммм отвращение може би от това да видя някои хора (няма никаква гаранция де!!!) и голям срам,че отново трябва да се запознавам
Но в крайна сметка след 3 години се съмнявам някой да дойде да ми направи изпита,тъй че наитина решението си е мое и определено се спирам върху преместването,тъй като амбицийте ми са наистина много големи,а на който не му харесва има и други училища,така де