- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ФК Жилиня - ПФК левски
мачът е в четвъртък от 20 : 30 ч.
и дано най-накрая левскарите да бият че цяла Бг страда заради тях
Важно е да не е загуба, но при победа ще ми се сърдят много, така че не я желая![]()
Авторче, да ти еба майката малолетна и неграмотна !
от Левски съм,но не вярвам,че ще победим.
По коя, че го дават мачО и изобщо че го дават ли по телевизоро![]()
Пловдивския евроком май ... но голям срам ... дори за цска-р като мен ... просто съм българин преди всичко и ме е много срам ,че български отбор така се излага ... направо срам и позор !!! И утре ще паднат ! Сега ще ме нападнете ,но всички знаем ,че сините говеда са по-зле от всякога и ще си бършат гъзовете с жилинската хартия ...жалко пак повтарям !!Първоначално написано от lo0s3r
Брей, ама ти някъф много отворен го раздаваш ? Я по-спокойно с изразите ...Първоначално написано от ULTRA'
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Къв си ти бе, алоооо ? Тихо там
Първоначално написано от ULTRA'
![]()
![]()
Казах ! Съобразявай се с изразите !
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Китаец, КШШШШШ КШШШШШШШ !Първоначално написано от HenykucT
![]()
хаха повече от успех им тряя ... след като и с дузпа не могат да вкарат ,правете си изводите !!! Ма те и с човек повече не могат да бият ... а бе лоша работа ... другия отбор май трябва да играе с 5 човека ,че левски да има някакъв шанс за победа ,който е доли горе 50 %Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
Много говорите всички ми се струва![]()
Като му дойде времето мача ще се изиграе ще видим кой как ще играе и дали Левски ще бият
Според мен няма да се изложат втори път след загубата срещу "Бате" и ще победят в тази среща, айде приятно ви гледане![]()
Just do it ...
то понеже вие не сте зле... Левски е зле - признавам, но и ЦСКА изоообщо не са по-добре!Първоначално написано от Diam0nD
къде мога да гледам мача онлайн ?
искрено съжалявам, че няма какво да се коментира по долнопробния ти отбор, че си вреш сополивия нос само в темите свързани с левски,а и да имаше, ще се повторя, но '..които не разбират могат само да псуват' ...Първоначално написано от Diam0nD
алелуя.
мислехме да се събираме в нас, ама май ще се наложи някъде да го гледаме дрПървоначално написано от ATAKABG
![]()
А дано ги бием тези Жилина.Да се отсрамим малко![]()
Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“.
(Васил Левски)
трябва да спечелят, баси излагането падна тея мачове насам... срам ме е от тях, даже Черно море са по - добри![]()
kfo izlagane we.. cska se edno nqma6e da padne.. pff ! pa i tfa e samo edna igra .. ! pravilno kazaha horata.. 4e bulgarite sa si bulgari 4e se mislqt za nai dobrite.. ! bate biha i otbor kato anderlekt koito e golqm club s istoriq.. a pri tqh nqma6e nikakvi uvolneniq.. i ne sa plakali.. padnali padna li tolkova.. ako si4ko be6e qko vav futbola nqma6e da e interesno seki club ima dobri i lo6o momenti no i f 2-ta trqbva da se podkrepq ! bayern kato padnaha ot zenit s 4;0 kazaha li ne6to ne ? man kato padnaha ot zenit pak ni6to.. kfi isteri pravite tyka !![]()
Честито !!!в София боой и пълен стадион
![]()
haha ко радвате ... а да ,че не паднахте .... много зле работата щом се кефите на равен ... жалки сте !! Атака щях си гледам отбора в евротурнирите на армията ,ма за жалост такива сини курви като теб го спряха ! То не че имаше ефект ,освен да се осерете тотално ... жалко отборче, по жалък начин стигнало до тук ... без коментар !! И гледахте ли мача на бате и реал и трансперанта за цска ? и стяуа и те ни подкрепят ... а бе всичко знае ,че нечестно сте отишли ,ма ся ви се връща ... приятна 2ра загуба у дома ,от още по-жалко отборче !!!!Първоначално написано от lo0s3r
Първоначално написано от Diam0nD
...има ли смисъл да се занимаваме?I'm a nigger![]()