- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да бъдеш или да не бъдеш Емо - това ЛИ е въпроса
Здравейте, мушмуроци и мушмурочки. Пише ви един дядо, който вече не следи какво е модерно сред младите и иска да навакса пропуските в знанията си за съвременната култура.
Един въпрос имам - какво е туй чудо емо бе ?!?! Значи, от гооглето разбирам, че това са депресирани момченца и момиченца със смешни прически и гуменки, които все се оплакват.
Само че това обяснение нещо не ме удовлетворява. Обяснете на този истерзан човек пред пенсия, с подробности ако е възможно, какво е емо. Приемам мнения на привържениците и противниците на тази култура.
Благодарим предварително, дружина.
Слава на българската младеж!
П.С. Отправям въпроса напълно сериозно![]()
еми какво искаш да ти кажем за емотата да не искаш да станеш ДЯДО ЕМО![]()
![]()
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
Имото е едно голямо лайно. ^^
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
emi.. obarkani de4ica... tezi, 4iito stapala obrazuvat triagalna forma, zalizali sa si per4ema, turili sa si ka4ulkata, obli4at se v 4erno i rozovo.. ne sa EMO.. te sa prosto obarkani.. sigurno im haresva (na mom4etata) da badat po-jenstveni, no qvno ne sa 4uvali za metroseksualnoto te4enie i zatova sa re6ili da procedirat po tozi na4in.. kakto vijda6 ot profila mi, ne q odobrqvam az taq.. ne zaslujavat da gi bie6 nito da gi plue6.. no zaslujavat mn mn mn golqm ignore.. te sa de4ica sas slab harakter i tarsqt na4in da badat interesni na okolnite..
Привет, деденце!![]()
Ами, предполагам си разбрал, че "emo" идва от emotional. Това са депресирани, самосъжаляващи се, ревливи и безхарактерни хлапета, живеещи с мисълта, че всеки ги мрази, че са отхвърлени от обществото и това, естествено, подтиква тези, които много си вярват, да правят глупости или с други думи - да си режат вените. Емотата си имат си характерен "стил" и няма как да ги сбъркаш по улицата.
В момента емотата са две категории - истински - тези, които наистина се самоубиват (найс...) и позьорите, които просто харесват въпросния емо стил (Ъъм, направо ми е гадно да използвам тая думичка..хъх, толкова е не на място тук).
Мисля, че най-простичко е това. Другите ще допълнят, ако съм пропуснала нещичко.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Emo=Imo=Immoral
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Първоначално написано от Roiroi
![]()
![]()
![]()
много хора май не знаят кое емо .... освен че можедас е характеризира с психика тфа също е един вид начин на обличане но и в 2таслучая в българия сме зели най ошото и от психиката и от стила на емотата с 2 думи еми-та които слушат чалга и носят розов лак ... аве будете уникални и безсмъртни както се каза по горе![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
по-хубаво обяснение от това на дядо гугъл неможе да получишПървоначално написано от vasil_gosharov
![]()
New breed hippies!
е тва са емотата...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ъм аз не съм виждала истинско емосамо някви смешковци и не мога да обясня точно какво представляват.. важното е че аз съм едно скрито емо
![]()
![]()
![]()
ae emoto si emo.tfa e.![]()
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Ами, честно казано, аз не мога да разбера кои са "тру" и кои са позьори, просто защото всички ми се виждат еднакво прости..
Моята гледна точка за имо стила е следната: поредната метаморфоза на фешън-чалгарите. По едно време беше модерно да са смъкнати, да са бунтаро-пънкари, да са чалгари... сега е модерно да си имо => всичките пикли и пикльовци вкарват острите прически, шарените дрешки, малко пиерсинг и воала - ражда се поредната пародия на човек, наречена Имо.
Казват, че емотата са тру САМО ако се самоубият - ако наистина е така, може само да се молим да има повече тру-та...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Съвсем точно си го казаПървоначално написано от Felis_Dirus
![]()
И до автора- да не би да искаш да ставаш емо?![]()
we give it all.
Ъм,значи...
Има два вида емота-едните са тру,знаят си работата и се самоубиват,без да се обясняват много-много,а другите си позьорстват най-спокойно,без да спрат да се оплакват кооооолко гаден е животът.Като цяло това им е работата-депресански истории от сорта 'life is pain',трябва да си режа вените.Е такива си...За начина им на обличане,то се виждааа,няма какво да коментирам...
няма как да не попитам.Дедо,дан че ставаш емо?![]()
изключително остроумни метъли...
spored men vse pak ne trqbva da se kritikuvat tolkova vseki vijda sveta po razli4en na4in...za istinskite emota jivota e nakazanie i t.n. a za pozorite koit opluznaha posledno vreme emo stilut e pole za izqva, te suprovodeni ot postoqnni vuprosi ot strana na horata "ti naistina li si emo"
az li4no ne haresvam stila no vse pak ne trqbva da otnasqt tolkova kritika..
osobeno v bulgaria koqto ot nqkolko godini ve4e e zavladqna ot 4algata spored men 4algarite trqbva da otnasqt mnogo pove4e kritika v sravnenie s emotata
{da ne me pomislite za emo}![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
http://www.dnes.bg/article.php?id=49671
Това някой да го е чел ?! .. Замислете се ..
just a kid۵
Кво да му четем?! Децата до такава степен изглупяват, че се убиват съзнетелно... айде, тея препилите и предрусалите по-минават. Ама да хванеш и да си прережеш вените, за да си фешън.. е, не знам - това не са хора просто. Не е голяма загуба... 2 дебила по-малкоПървоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Музика има, но не и този алтърнатив метъл дето го пробутват за имоПървоначално написано от ATAKABG
![]()