- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години и имам няколко въпроса и реших да се посъветвам с вас. От една година не съм имала сериозен приятел. Не защото не съм могла, ами не исках. Просто ходя по купони и партита и се забавлявам с приятелите ми, които са неповторими. Случвало ми се е да се запозная там с някое момче, да се забием. Най-много да се видим с него още веднъж, два пъти на разходка в парка и тогава осъзнавам, че го харесвам повече като приятел. И да уточня, че под забивка нямам предвид секс, аз съм девствена още. Не обичам момче да ми казва, че ме обича, защото...хм... аз мисля, че не съм била влюбена досега и не искам да му казвам нещо, което не чувствам. Според мен повечето тийнове не различават любов от привързаност, но може би аз греша, тъй като нямам много опит във връзките.
Преди около месец, може и повече се запознах с едно момче. Всъщност добър приятел на една моя приятелка. С него излизахме няколко пъти(не сме били сами), но общо взето се държахме като приятели. Не съм усещала да има някаква "искра" в разговорите ни, но за първи път от доста време ми се иска. Обаче преди време, още преди да го познавам, той и приятелката ми имаха нещо. Всъщност той искаше те да тръгнат. Тогава не ме интересуваше, но сега като се присетя и стомаха ми се свива. Последните дни мисля само за него... Нямам представа той какво чувства. Като сме в компания, съм забелязала, че от време на време ме поглежда и когато аз го погледна, той веднага поглежда на другата страна (малко като в детската градина) Ииии да спомена, чее не мисля, че приятелката ми, ще е доволна, ако разбере, че съм го загледала(ако може така да се каже) а все пак приятелството е по-важно от гаджетата...
Предварително ви благодаря за отговорите
Поздрави, thefreak93
Какво лошо има да опитате?Както казваш преди е имал нещо общо с приятелката ти,значи,че сега е свободен..не се чувствай гузна,че ако стане нещо с него по този начин ще предадеш приятелката си.Първоначално написано от thefreak93
![]()
Ами то въпроса не е само до мен... Предполагам, че ако тя му каже, че не е съгласна да сме заедно, той ще послуша нея... не знам
не бързайте...оставете нещата да станат..просто остави вси4ко да си върви...да не ти пука от приятелката ти! не ходят! зна4и няма проблем
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
дори не знам какво да кажа, аз съм на 16 и от две години не съм имала гадже и да кажа честно не ми се и иска, просто не ми се занимава с разни пикльовци, дето нз какво искат, пък да тръгна с разни големи момчета...просто всеки си има периоди, ще разбера кога ще доъде времето на всяко нещо, както и ти
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Благодариш ни за отговорите...
Няма защо.
Само кой е въпросът да кажеш...![]()
По темата-моят съвет-стани на 16![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Да, благодаря ви за отговорите.но аз не съм тръгала след големи момчета. Той е колкото мен
нвм Наистина, много ви благодаря, че отделихте време на темата ми
Пак заповядайПървоначално написано от thefreak93
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Bai Toq, въпроса ми беше как да постъпя хахах, но няма значение... аз все още не знам кво да правя, но ще измисля нещо хахах
Сама каза, че приятелството е по-важно. Поговори 1во с момичето и виж тя какво мисли по въпроса. От там вече ще ти е по-лесно да решиш какво да правиш.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
za sega ostavi ne6ata taka i budete po-4esto zaedno,za da razbere6 to4no,kakvo 4yvstva6 kum nego
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Благодаря ви за отговорите! =]
Мисля че това е по правилно за да бъдеш сигорна че няма да ти се разсърдиПървоначално написано от mon4eto
защотот както казват прятелството е най-важно!
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
Аплодисменти за едно момиче на 15,което не мисли за секс,"бременна ли съм" и прочие.Браво,авторке.Не мисля,че приятелката ти би имала нещо против да излизаш с това момче.Освен ако не е приятелка в обратния смисъл.Пробвай се с това момче.Виждам,че имаш някакъв интерес към него.
sasha_90, поста ти значи много за мен. Благодаря на всички за отговорите!![]()