Имам един проблем.Не че немога примерно сама да взема решението или нещо такова но все пак е приятно да чуеш и друго мнение и да получиш малко съвети и помощ....
Та така отнася се за едно момче...типичната история но за всекиго е неговата лична така че не искам тапи коментари ако някой иска да помогне да пише Момчето се казва Васил и се запознахме през пролета точно когато си е хванал и приятелка.Сега сме септември а аз още го харесвам дори много по силно.Той мене също но неможе да я остави Да разбираемо е но все пак много ми се иска да му кажа майната и на тая ама ако го кажа край с всички надежди за него.излизахме един път без тя да знае но той ми беше казал условие след това всичко да си бъде същото и аз се съгласих.Да ама още поиче хлътнах щото си говорехме всичко толкова хубаво и за миг сякаш забравих за приятелката му.Сега го чувствам някак си отдалечен но вътрешно знам че мога да го спечеля и той да я остави и да продължи с мене...но незнам точно как да му пиша да се държа за да потдържам огъня и интереса му към мене жив Помогнете дайте някакви съвети искам пак да излезем но не искам да бъда нахална като му го заявя знам че ако се срещнем пак ще бъде още по хубаво защото на 1 естествено има малко срам но следващата е по добре.Кака да му подскажа че искам да се видим въобще да му намекна за нас? Благодаря предварително[/img]