незнам дали темата е за тук ... някой знае ли хапчета,с които да предизвикам повръшане....
Едва ли има такова нещо.
И защо ти е, ако мога да попитам?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не може да няма
според мен не е много добре да се пият хапчета и трябва да се избягват просто трябва да консумираме по-вече плодове и зеленчуци и да се храним разумно.
Ми бръкни си в устата, де! За какво ти е да се тровиш?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
бръкни си в гърлото![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
да знам и все пак ако някой знае да каже
ми явно при мен не става ... опитвала съм мн пъти ... някъв трик ли има
бръкни по дълбоко де![]()
I did
кво ми се хилиш ела ти бръкни като е толко лесно
еми лесно е..като неможеш трови се с хапчета..Първоначално написано от www
I did
abe kvo mi vika6 omfg kato si tupa i ni6to ne moej da napi6e6 i trai si i tva e ... za takiva mur6i kato tebe kato ne e vajno kak izglejda6 vijdam 4e za drugi e vajno mersi na otgovorilite
mi na nqkoi im se otdava burkaneto v gurloto na drugite ne .. kvo da napravq.Mama e vinovna
+1 ...Първоначално написано от SaD_KiD
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Добре де какво е станало ?![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от www
samo det nz koi e mur6a... ot kuf zor trea da si burka6 v gurloto za da povru6ta6 ... kat iska6 da otslabne6 sportuvai a ne si burkai v gurloto .... i ne sum mur6a a ti i mur6a a i si jalka... to4no ot takiva prostotii ima anoreksi4ki.. pff deba i pa4ite za da svalite nekoe i drugo kilo si sasipvate zdraveto...
Хахх .. ебати пачата си честно .. без да се убиждашНе мога да спра да се смея. Хах .. като искаш да повръщаш изяж яйцата от Великден и готово,за кво ще си даваш парите за хапчета .. А бай дъ уей,не мога да разбера за какво обиждаш хората,които са прави
Мършата в случая си ти,че те мързи да походиш малко на фитнес,ами се занимаваш с такива простотии .. а като искаш го прави,но не казвай на никого,защото е смешно ; )) Айде много поздрави
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
off mn ste zle az sportuvam i pravq dieti hranq si se normalno no ponqkoga e trudno da se sdurji6 da en qde6 sladko .... ni6to ne me murzi pffffffffff daje sum svalila 15 kila no nqma zna4enie nali vie ste umnite .. to si li4i koko si umna de 6tom misli6 anorexiata za prostotiq
v toq forum ste tolko tupi seki den se pove4e i pove4e se obejdavam nz iaz za6to puskam temi tuka naistina tctc maa kato gledam si znaete akk stava tva s gurloto imate opit ni6to 4e mn vi znae ustata u interneta ii ot mn otgovarqne v drugi temi i sedene pred kompa 6e vi zatlustee skapaniq guz
Ххаха правилно .. То да си болен от анорексия си е цяло постижение .. Много труд се изискват .. Години глад .. това хич не е лесно .. Абе мацка 13 години имаш лиВземи се осъзнай малко .. Човек,който спортува никога не би помислил за нещо подобно
![]()
... pone kato zatlustqvame posle ne su burkame v gurloto...
АХхах а ти да не би да спортуваш в момента ..Първоначално написано от www
смях
Ние кво стоим постоянно пред Пи Си-тата и затлъстяваме,ама ти като стоиш и отслабваш
![]()
![]()
![]()
mi az sum sednala za da namerq ne6to koeto mi trqbva i to se vide 4e samo gluposti mojete da kajete kolkoto da ima ne6to v temata aide nqma zna4enie .. i az ne sportuvam za6toto obi4am a za6toto se nalaga
О божеАвторката,много си тъпа честно
![]()
![]()
![]()
![]()
Нали ти обясниха по-горе как става е
Кво ревеш още?Ае млъквай и се изнасяй,не ни трбва още една фитка тука
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..