- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти са разбивали сърцето ви?
И мойто веднъж, но втори път не го позволих и няма да го позволя![]()
Първоначално написано от EmanueLa^_^
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
1![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Никога не казвай НИКОГА аз лично съм страл 4 пъти от 3 различни момичета но сичко се връща в момента си патят от свойте грешки и от своята лакумия за мен жената е най подлото създание и така ще си остане но винаги трябва да търсим човек който може да ни накара да забравим болката и да ни подаде рака и да е винаги до нас в трудните моменти и никога не търсете бившият/бившата във някои друг/друга много лоша грешкаПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()
![]()
![]()
Никога, щото не съм се влюбвал. Това, че съм гадже с някоя, може и я обичам и то доста, но чак влюбен не. Пък и рядко може се влюбиш в по-младата възраст, съответно трудно можеш страдаш от любов. Откакто скъсах с моята, само ме е яд за това, че не сме заедно, щото ни беше добре. А пък ако на някоя и разбият сърцето, често става безчуствена или почва да мрази мъже![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Трудно е да определиш дали са ти разбивали сърцето и колкот пъти точно, поне за менНе знам, вие как го определяте това. Дали е било разбиване това, щом сега съм добре
Имал съм един случай в който съм бил ...как да го кажа доста унил, но да ми разбият сърцето май не. Само болка до предразбиване. Не мисля, че едно разбиване на сърце би минало леко
1 път и ми се ебава майката в момента..щотот тва стана вчера :/
О, дали мога да ги преброя.. около 9-10 пъти![]()
Smile!?
2 пъти
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На мене никога... жалкото е че не знам дали да се радвам или не...![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
1 път. Съученичка. Голямата ми любов. Бяха велики мигове. Заниманията ми с нея предизвикаха повтарянето на 11 клас.
ами, май само един...две години минаха от тогава и още ми държи влага, в смисъл, че от тогава приятел не съм имала![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
веднъж и обещавам че повече няма да поволя на никой да го стори
1,2,3,4,5,6,...... абе винаги като харесам някое момиче и я поканя да излезем, се ме зарязват, несъ някой грозник ма незнам..... нещо не ми върви в любовта
Имам чуството че в момента го разбиват бавно и болезнено... Имам чуството, че губя всичко което осмисляше дните ми последните месеци, имам чуството че постоянната меланхолия в която бях затънала преди пак ме обзема. Най-лошото е че не знам какво да мисля, не знам какво да чуствам и не знам какво става с него. Не знам той какс е чуства, не знам той какво иска, не знам той как мисли, а и как да разбера като се държи сякаш мен просто ме няма, сякаш не му пиша и не се интересувам от него. А много добре знае че не е така.
Колко,колко...достатъчно за да съм се научила да не вярвам на мъжете и да не позволявам да се повтаря повече!!!
P.S.[2 пъти]
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
Edin pyt, i sym si obe6tala da ne go dopuskam otnovo..
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Един път,но изключително болезнено. Освен сърцето и нервите си разбих,дори и живота ... но се радвам,че вече се пооправих
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!